Az Átlátszó olvasója készítette a képet Budapesten, a Krisztina térnél.

50 milliós, német rendszámú Mercedesben fotózták le Orbán vejét
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Német rendszámú luxusjárgánnyal furikázott Tiborcz István, Orbán Viktor idősebbik lányának férje. 

Az Átlátszó azt írja, Tiborcz által vezetett Mercedes-AMG G63 terepjárókat tavaly júniusban dobták piacra. Egy ilyen gép alapára mintegy 160 ezer euró (50 millió forint). 

A Mercedes-AMG G63 terepjárót 4 literes lökettérfogatú, 585 lóerős V8-as biturbó benzinmotor hajtja, amely 4,5 másodperc alatt gyorsítja 100 kilométer per órás sebességre a közel 2,5 tonnás járművet.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Mi ebből a tanulság?Ha ebben az országban becsületesen élsz/dolgozol,éhen döglesz.Ha lopsz-csalsz-hazudsz,sz@r munkát végzel,amit baromi jól megfizetnek,odanyalod magad a húsosfazék közelébe,neked is lehet ilyen verdád,kastélyod,óccsó bérlemény a várban,ha a kastélyban már unnád magad,stb,stb,stb...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Fussa a lopott pénzből rendesen. De egyszer jön még kutyára dér, efelől nincs kétségem.
libellle
@kereső: ja pontosan. ezt irtam, hogy amennyiben nincs. Ellenben inkább biztos vagyok , hogy házak és lakások vannak a tulajdonaikban. Végül is a sok aínkböl megengedhetik maguknak. Vagyis megengedik.
qxy
@CsipkeRózsa: Tudod, akkor lehet, ha van bejelentett lakása. Vagy, valakije kint van és kölcsön adta neki egy alkalomra. De úgy hogy egy Magyar, csak úgy vezessen egy Német rendszámú autót, mert kint vette, olyan nincs.
qxy
@libellle: Igen ezt írtam én is . Nem egy kollégám akarta hogy visz '" azasszonynak egy dögös verdát és hadd fújja a jaját a Német rendszámos kocsiba. . Lehet, de akkor az asszonynak is be kell jelentkeznie.ugyebár. Vagy, kint élek, de nyugdijjas leszek, haza megyek a Német kocsival, rendszámmal de a gyerek mivel hogy kint van, oda bejelentkezek.és nem baj hogy otthon vagyok. mert tudom igazolni a kinti létem
qxy
Ezt el kell mesélnem.
Mert hogy kint élek, , az otthoni rokonok,.- Tudod kellene egy Audi, nem több mint négy éves, rakassam rá a rendszámot, fizessem a biztosítást, adót, és vigyem nekik haza. és ne próbálj át baszni mert tudjuk hogy egy 4, 5 éves Ajudi nem kerül többe mint ötszáz Euró. Én meg, Na kis apám. fizetem a ki utadat, adok egy ezrest és vegyél kettőt, mert nekem is kellene ha ennyi az ára. Át küldtem a Mobile.de. autós oldalt hogy nézze meg az árakat.
Mi volt a válasz? De geci vagy. Át írtad az összes árat.
evacica
Hát mibe parádézzon a nemzet veje? Elvégre amióta a saját lábukon a mi lábunkon állnak mindenre telik, kastélyokra, ni!szállodákra és minden luxusra amit az ország pénzén após pajti segítségével meg lehet szerez! A fák nem nőnek az égik, remélem el jön az az ídő mikor felelni kell a nép előtt mindenért az egész családnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.