A szegedi Fidesz elfogadhatatlannak tartja, hogy Ujhelyi István napok óta bujkál a botrányos házfelújításának ügyében - írja a Délmagyar.hu-nak eljuttatott közleményében a párt. Úgy fogalmaznak: tartott ugyan egy tárlatvezetést a médiának, azonban érdemben ott sem cáfolta azt, hogy a Szeviép finanszírozta egy közbeiktatott cégen keresztül a szőregi házfelújítását. Az azonban kiderült, hogy az ingatlanban valóban található jakuzzi, szauna, és fitnesszgépek is.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Keservesen hazudtok tetvek, megmutatott minden a 2 X2 méteres medencét is !!!
Ja persze nyalni kell a ,,jó helyért,, !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@relatív: Mindenhol a birosagoknak - illetve az ugyesznek - kell minden ketseget kizaroan bizonyitani az eseteket, kulonben nem allja meg a helyet az itelet sem...:o(((
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Ez engem nem érdekel pillanatnyilag, most a Szeviép botrányt megíró "szennylapokat" soroltam:
hvg
délmagyar
szegedma
444
Eriksson
@karma1: Látom beindult a szerecsenmosdatás a kettős mérce alkalmazásával, hogy de bezzeg a másik!
Azért figyelembe vehetnéd a tegnap írt 18.31-es bejegyzésemet: "Úlyhejinek semmi más dolga nincs, mint számlákkal igazolnia, hogy nem mutyiból tollasodott. Utána már senki nem vádolhatja semmivel. Csak rajta áll, vagy bukik a vád."
Nem hiszem, hogy ennél korrektebbül hozzá lehetett volna szólni a témához. Szóval mielőtt támadsz, gondold át, én vagyok-e a te embered, akit le lehet kell a sárga földig szeretett politikusod védelmében.
Ez rajta nem segít, viszont magadat erősen nevetségessé teszed.
advocat
Hányszor kell leírni, hogy a számlákat - még az APEH szerint is - 7 év után meg lehet semmisíteni! 2004 pedig azért 15 éve volt, ha jól számolom. Mit akarnak ezek? Legalább a hatályos jogot elolvashatnák, vagy rákérdezhetnének értőtől.
karma1
@Eriksson: Nem jarok mar erre az oldalra, mert elegem van belole, torkig vagyok vele, pont olyanoktol, mint amilyen te is vagy. Nem akarok senkivel sem vitaba szallni, es nem en teszem magam nevetsegesse.
Hogy tudd: Ujhelyinek az osszes szamlaja 100 evig is nyugodhat a fiokjaban - egy normalis orszagban nem kene elovennie. De vannak ma Magyarorszagon olyan aljas alakok, akik legbolkapott vadakkal probaljak meg lekaraktergyilkolni ot es a hozza hasonlokat, mert ezt adta ki a kedvenc orbanod napiparancsba. Egy ilyen esetben - amikor Ujhelyi az alperes - akkor a vadlonak kell(ene) bebizonyitania, hogy marpedig itt vannak a 30 millios Szeviep szamlak, Ujhelyi hazudik, mindenki mehet haza, nincs itt semmi latnivalo. Tehat most eloszor es utoljara bekesen figyelmeztette a ragalmazoit, hogy hagyjanak fel az orbitalis hazugsagaikkal, mert nem allnak meg a ragalmaik, a birosagon is vesziteni fognak. Vagyis, ha ezek tovabbra is pampognak, akkor Ujhelyi fogja az esetet ragalmazasert birosag ele vinni, es ott fogja szarra alazni a 888 meg a hasonlo szennylapok firkaszait - de ha nekik ez kell, akkor legyen ugy.
Ne haragudj, de nekem sem idom, sem kedvem semmifele parttalan vitara - egyebkent meg mindketten ugyanazt mondtuk ebben az ugyben.
Eriksson
@karma1: Szoktál olvasni, vagy csak magadat? Csak eggyel feljebbről idézek:
" Eriksson
@kulabombaafityiszre: Ez engem nem érdekel pillanatnyilag, most a Szeviép botrányt megíró "szennylapokat" soroltam:
hvg
délmagyar
szegedma
444
Válasz
április 4., 08:24"

Azért remélem jól vagy? Már kezdtem aggódni érted, olyan régen olvastalak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.