A szegedi Fidesz elfogadhatatlannak tartja, hogy Ujhelyi István napok óta bujkál a botrányos házfelújításának ügyében - írja a Délmagyar.hu-nak eljuttatott közleményében a párt. Úgy fogalmaznak: tartott ugyan egy tárlatvezetést a médiának, azonban érdemben ott sem cáfolta azt, hogy a Szeviép finanszírozta egy közbeiktatott cégen keresztül a szőregi házfelújítását. Az azonban kiderült, hogy az ingatlanban valóban található jakuzzi, szauna, és fitnesszgépek is.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Keservesen hazudtok tetvek, megmutatott minden a 2 X2 méteres medencét is !!!
Ja persze nyalni kell a ,,jó helyért,, !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Keservesen hazudtok tetvek, megmutatott minden a 2 X2 méteres medencét is !!!
Ja persze nyalni kell a ,,jó helyért,, !!!
karma1
@papa.49: Hat eleg szar fenntartani ezt a szitut - tul sokaig mar nem fog menni,...
Eladott Ország
A fidesz viszont "igazolta" magát, hogy egy lábmosónak sem nevezhetőt vizes beton aknát úszómedencének nevezett. A nemzet vejkója mikor fogja magát igazolni, hogy a kastély vásárlásokat és felújításokat a budapesti nagy értékű ingatlanokat miből vásárolta, mert legutóbb Bahreinben még a kinőtt érettségi öltönyben láttuk.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--mD_wn0FS--/6uBtkIJR81HGqhUYs.jpeg
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2F66.media.tumblr.com%2F025302dbb251d46ad135bbcdc4d18e1d%2Ftumblr_ocodlvIUbu1r868elo1_500.gif&key=I4VIwOPaKRyQJY-UPQtkGg&w=600&h=459
nezelodo
Jaj nem kell komolyan venne ezeket a rágalmakat. Csak arról van szó a vezér irigyli ettől a fazontól az övénél nagyobb vagyonát! Újhelyi meg nem tudja miből telik a rágalmazójának ott felül arra bosszúálló agytekervényre.
tudode
Olyan undorító, amikor bármilyen beosztású .. P A C Á K O K .. pletyóznak ezerrel, lenyúlva a NŐK privilégiumát!
.
Az bezzeg nem bántja kényeSS ízléSÜKET, hogy milliárdokat süllyesztenek el ÚRUK, és FATYIÁRUS parancsolóik a hokizsebükbe:
.
www.google.com/search?q=ner-tagok+lop%C3%A1sai&oq=&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Azaz KÖTELES LOLÓ az oroszokat vádolta POSTARABLÁSSAL, de ma már a fagyiáruSOKK országot rabolnak szőröstől, bőröstől a KOLOSTORBÓL vezéNYELVE az igét:
.
Ennyit a POSTARABLÓRÓL:
.
------ Kövér László 2006-ban a Kossuth téren hergel, ma pedig fizetett forradalmárokról hablatyol
.
www.youtube.com/watch?v=UCyPSjfKkxI&t=9s
.
???

.

.
Eladott Ország
@nezelodo: "Ne mi nyerjük a legtöbbet" – mondta Orbán még a korábbi kormányzásakor a jegyzőkönyv szerint (szőlőbirtok, Sárazsadány, a kft. nem-taggyűlésén). Ne mindig mi nyerjünk – mondhatta szerényen Simicska. Túl sok volt mostanában a Közgép-balhé. De most már szemérmetlenül nyernek, Mészárosék óta.
kereső
Meg kéne má' ezt forditani. Majd húsz éve ezt csinálja a fidess. Bedob valamit,vádol -BIZONYITÉKOK!!!nélkül- és követeli, hogy a megvádolt bizonyitson! Talán most már ideje lenne, bizonyitékot követelni a vádlótól!!Itt Van ez a Nagy Blanka - szajkózzák, hogy bukik, meg milyen jegyei vannak. Honnan tudják, és ha tudják akkor miért nem villantanak, miért is a kislánynak kell biróságra járni, hogy bizonyitsa az ellenkezőjét? Szóval szegedi /habonyisitott/ fidess,elő a számlákkal- ami bizonyitja a vádat!És jó lenne már, ha a biróság az ilyen hamis vádak esetén hivatalból a gatyájukból is kihámozná őket,talán akkor meggondolnák.
papa.49
@kereső: Hová gondolsz a nertagokat bíróságra hurcolni ???
papa.49
Újhelyi akkor teszi jól ha mindenkit feljelent ez ügyben aki hazudozik kivétel nélkül !!!
arcmás
Hogy mennyi büdös paraszt van ebben az országban... Ez tragédia!

www.youtube.com/watch?v=lk0alJGhSp0
relatív
Ez a gyülekezet olyanok gyülekező helye, akiknek a tények mit sem számítanak. Csak az általuk galádul kitalált rágalmakat vélik igaznak, és kész !
A nyert-, vagy tagadott döntésekben IS csak olyan igazolást kaptak, hogy az ég kék (!), ami ugye sosem a vád tárgyaként szerepelt.

A gyakorlatuk pedig a mások igaztalan besározásaként megjelenő vád, aminek az igaztalansága csak hosszú évek múltán, és ' apró betűkkel ' jelenik meg valamely eldugott helyen. Az ellenük demokratikus eszközökkel fellépők minden siker nélkül próbálkoznak, mert róluk lepereg minden, hiszen nincs lelkiismeretük, mint azt a napokban fennen hirdették IS !
relatív
Gondolkodjunk csak. Ebben az esetben IS a megrágalmazottól várják el, hogy nem áll meg a rágalom !

Nem ők bizonyítják - tényekkel - a rágalmukat, hanem a rágalmazott igazolja - amit ők vagy elhisznek, vagy nem (!) - a rágalom helytelenségét ?!

Elképesztő cinizmus, és embertelenség !!!
Eriksson
Úlyhejinek semmi más dolga nincs, mint számlákkal igazolnia, hogy nem mutyiból tollasodott. Utána már senki nem vádolhatja semmivel. Csak rajta áll, vagy bukik a vád.
relatív
@Eriksson: Holnap én IS összehazudozok rólad mindent, hogy lopsz hazudsz, csalsz. Csak ha számlákkal, és elfogadható tanúkkal igazolod, hogy egy filléred sincs, sehol ( talán az világ összes bankjától egy-egy igazolás megteszi ! ), akkor már senk sem vádolhat, tehát " csak rajtad áll, vagy bukik " az állítás !!!
kulabombaafityiszre
@Eriksson: ma, 18:31
A propaganda újság megírta,innentől kezdve a propaganda újságnak kell bizonyítania mindent.
Ujhelyinek csak az adóhivatal felé kéne számlákkal igazolnia a beruházás valódiságát,de mivel
2002 -es ügyön rágják a szart a propaganda újság csicska firkászai ez alígha fog megtörténni. A propaganda újság egy bírósági per esetén bukna.
Eriksson
@relatív: Ez egy nagyon okos és találó megjegyzés volt, meg kell hagyni. Én viszont az ilyen véleményekkel várnék egy kicsit, amíg valóban ki nem derül, hogy mi az igazság. Mert ha mégis van valami valóságalapja, az nagy pofára esés lesz neked. Én pedig beperellek, mint rosszindulatú rágalmazót.
Eriksson
@kulabombaafityiszre: A Szeviép gazdasági csődje miatt jogerősen elítélt volt vezérigazgatójától származik az állítás, melynek valóságtartalmát meg is indokolta. Gondolom úgy volt vele, ha ő ül, akkor más se ússza meg szárazon.
kulabombaafityiszre
@Eriksson: ma, 20:33
Na ezt fogja csinálni ujhelyi is,a propaganda újság pedig bukja a pert.
Én végig néztem a videót amiban ujhelyi meghívja az újságírókat a lakásába és a hozzátarozó telekre szétnézni.Bemutatta a számlákat.Jelzem a propaganda újságtól senki nem volt ott.
Ezek után a propaganda újságban megjelentetni ezt,nem semmi.
Javaslom minden egyes ellenzéki képviselőnek,ha hazug híreket jelentetnek meg róluk a propaganda újságokban egységesen mindig 500 millió forintra pereljék a propaganda újságot.Egyszer bejön,onnantól precedens lesz.Akkor majd elmegy a kedvük a féreg propaganda újságíróknak hazugan vádolni embereket.
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Milyen propaganda újságokra gondolsz? A hvg? a délmagyar? a szegedma? a 444?
Egyébként is olvasd el még egyszer, amit 20:37-kor írtam.
kulabombaafityiszre
@Eriksson: tegnap, 20:54
Arra a több mint száz darab propaganda újságra amit a nagy magyar vállalkozók önként és dalolva betettek a közösbe.Magyarországon így működik a rendszer.a "keményen dolgozó"oligarcháink a keményen felmarkolt
eu-s pénzből megvásárolt állítólagos tulajdonukat a viktátor "kérésre" betették a közösbe.
kulabombaafityiszre
@Eriksson: tegnap, 20:37
Ez olyan mint amikor Czeglédynek belengették,ha Gyurcsány ellen vall ejtik a vádakat.
A szeviép vezetője megingott.Egy kisebb bünti mégiscsak szebb.
karma1
@Eriksson: Valoszinu nem nezted vegig - vagy semennyire sem, elvegre nem illik bele az orbani kepedbe egy becsuletes ellenzeki politikus - , szoval ha vegignezted volna, akkor azonnal hallhattad volna, (meg a haz elott), hogy A KEZEBEN vannak az eredeti szamlak, amelyikekkel igazolja a KETEZER-NEGYES felujitast, NEM a 2009-t, ami a bulvarsajtoban elhangzott. Erosen lelakott, sot, mas celra hasznalt volt a hazgyari betonelemekbol keszult haz, es a gyermekei miatt fontos volt a legszigeteles es a villamosvezetek csere. Ezeket szinte a vasarlas utan azonnal megtette, es a 2004-es adatokhoz kepest horribilis arat fizetett, egy 410 000 forint es egy 350 000 forint koruli munkarol van SZAMLAJA. Viszont ha megnezted volna a videot, akkor halhattad volna azt a megjegyzest is, hogy NEM adja ki a kezebol az eredeti szamlakat, mivel azok az o feljelentesenek fontos reszei lesznek, mint bizonyitekok. Annak ellenere, hogy talan a delmagyar.hu kepviseloje is ott lehetett, tovabbra is ragaszkodik ahhoz, hogy VAN egy szauna - egy mellekepuletben ez az osszes luxus, - es 2 db leselejtezett edzopad. (futogep).
Nalad nem veri ki a biztositekot az, hogy orban 4 MILLIARD forintert CSAK az irodajat ujitotta fel, hogy potolhatatlan freskokat festett at a konferenciateremnek kinevezett helyisegben, hogy a lanya 12 millios Rolex orat , tobbszazezer forintos edzocipot visel, hogy 60 millios 4WD-vel szaladgal.
Csak azt ne mondd, hogy megdolgozott erte, mert tokon bokom magam.
Ezek a dolgok, rogan egyre novekvo lakasa, gunarnyaku kulugyer 165 millios , szuloi kolcsonbol vett dunakeszi villaja, amit 200 millioert alakitottak at - ezek nem verik ki nalad a biztositekot...
Hallod, nagyon erdekes ertekiteleted van...
karma1
@relatív: Mindenhol a birosagoknak - illetve az ugyesznek - kell minden ketseget kizaroan bizonyitani az eseteket, kulonben nem allja meg a helyet az itelet sem...:o(((
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Ez engem nem érdekel pillanatnyilag, most a Szeviép botrányt megíró "szennylapokat" soroltam:
hvg
délmagyar
szegedma
444
Eriksson
@karma1: Látom beindult a szerecsenmosdatás a kettős mérce alkalmazásával, hogy de bezzeg a másik!
Azért figyelembe vehetnéd a tegnap írt 18.31-es bejegyzésemet: "Úlyhejinek semmi más dolga nincs, mint számlákkal igazolnia, hogy nem mutyiból tollasodott. Utána már senki nem vádolhatja semmivel. Csak rajta áll, vagy bukik a vád."
Nem hiszem, hogy ennél korrektebbül hozzá lehetett volna szólni a témához. Szóval mielőtt támadsz, gondold át, én vagyok-e a te embered, akit le lehet kell a sárga földig szeretett politikusod védelmében.
Ez rajta nem segít, viszont magadat erősen nevetségessé teszed.
advocat
Hányszor kell leírni, hogy a számlákat - még az APEH szerint is - 7 év után meg lehet semmisíteni! 2004 pedig azért 15 éve volt, ha jól számolom. Mit akarnak ezek? Legalább a hatályos jogot elolvashatnák, vagy rákérdezhetnének értőtől.
karma1
@Eriksson: Nem jarok mar erre az oldalra, mert elegem van belole, torkig vagyok vele, pont olyanoktol, mint amilyen te is vagy. Nem akarok senkivel sem vitaba szallni, es nem en teszem magam nevetsegesse.
Hogy tudd: Ujhelyinek az osszes szamlaja 100 evig is nyugodhat a fiokjaban - egy normalis orszagban nem kene elovennie. De vannak ma Magyarorszagon olyan aljas alakok, akik legbolkapott vadakkal probaljak meg lekaraktergyilkolni ot es a hozza hasonlokat, mert ezt adta ki a kedvenc orbanod napiparancsba. Egy ilyen esetben - amikor Ujhelyi az alperes - akkor a vadlonak kell(ene) bebizonyitania, hogy marpedig itt vannak a 30 millios Szeviep szamlak, Ujhelyi hazudik, mindenki mehet haza, nincs itt semmi latnivalo. Tehat most eloszor es utoljara bekesen figyelmeztette a ragalmazoit, hogy hagyjanak fel az orbitalis hazugsagaikkal, mert nem allnak meg a ragalmaik, a birosagon is vesziteni fognak. Vagyis, ha ezek tovabbra is pampognak, akkor Ujhelyi fogja az esetet ragalmazasert birosag ele vinni, es ott fogja szarra alazni a 888 meg a hasonlo szennylapok firkaszait - de ha nekik ez kell, akkor legyen ugy.
Ne haragudj, de nekem sem idom, sem kedvem semmifele parttalan vitara - egyebkent meg mindketten ugyanazt mondtuk ebben az ugyben.
Eriksson
@karma1: Szoktál olvasni, vagy csak magadat? Csak eggyel feljebbről idézek:
" Eriksson
@kulabombaafityiszre: Ez engem nem érdekel pillanatnyilag, most a Szeviép botrányt megíró "szennylapokat" soroltam:
hvg
délmagyar
szegedma
444
Válasz
április 4., 08:24"

Azért remélem jól vagy? Már kezdtem aggódni érted, olyan régen olvastalak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.