"Mi toleránsak vagyunk, mi befogadók vagyunk. Együtt tudunk élni velük, úgy, ahogy a száraz kutyapiszokkal az árokparton, még csak föl sem rúgjuk őket, éljenek úgy, ahogy akarnak, csak bennünket hagyjanak békén. "

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Normálisék viszont az ilyen torz Gajdics félékkel vannak így.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Normálisék viszont az ilyen torz Gajdics félékkel vannak így.
Nessy
Ezek szerint Gajdics ebben a környezetben szocializálódott, hogy ilyen érzékletesen tudja leírni? Azért ennyi idősen már elolvashattak volna pár irodalmi művet, mert ez stílus nem erre utal az uraknál! Legalább is a Bibliának , amire előszeretettel hivatkoznak,kulturáltabb a fordítása.
Igaz, a hallgatóságuknak viszont ez kell!
1magyar
Tökéletesen igaza van, hiszen a heterok sem tüntetgetnek, vonulnak csak azért mert heterok.
tudode
Ennek a JÓ TOLLÚ ennek, annak foroghatnak az értelmiségi ősei a sírjában amiatt, mert NEM LÁT TOVÁBB az ORRÁNÁL. megélhetési FAGYI NYALÓKÉNT!
.
Ha egy ÚJSÁGÍRÓ nem a .. v a l ó v i l á g r ó l.. tájékoztatja nézőit/olvasóit, saját magát .. m i n ő s í t i, vele együtt a többiek, akik .. b e á l l n a k .. annak a sorába, aki KARAKTERGYILKOLÁSSAL, és .. f é l e l e m k e l t é s s e l .. tartja fenn a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN hatALMÁT!
.
Nem csak az un. MELEGEKET üldözi az a rezsim, amelyet KISZOLGÁL a korához képest ÖREGEMBER kinézetű embernek látszó tárgy!
.
Mélységesen szégyellhetik magukat azok a sajtóSOKK, akik csak néznek, és NEM LÁTJÁK, hogy miCSODA alkotmányos-, mentális-, szegénységi VÁLSÁGBAN fetrengeti az az ORSZÁGOT, akinek besegítenek azok az ÚJSÁGÍRÓK, akik valójában a MINDENREHATÓ lábakapcácsKÁJA, mert gondol egyet a FAGYI, és az Echo tv-sekhez hasonlóan még az anyjába is belerúg, ha nem az ŐKEGYETLENSÉGE mantráját fújja!
Aki Én
@1magyar: A pride pont az elfogadás felhívására szól. Egyébként az tényleg botrányos és visszás, a melegek többsége is elutasítja.
Aki Én
@Shikari: Ti, nagymagyar kereszténydemokrataként akarjátok megmondani, hogy Isten teremtményei közül ki elfogadható és ki nem?
Nem visszás ez egy kicsit.
A jóérzésű többség pedig a Gajdics és Shikari féle buziktól okádik.
1magyar
@Aki Én: Pld. kimondottam kedvelem Lakatos Márkot, maga természetes módján bevállalja, hogy meleg, nem kérkedik vele, ez vagyok és kész. Okos, intelligens, a celebséget is abszolút természetes módon viseli, teszi. (Bár, kár érte mert kimondottan jó pasi lenne a nőknek.)
Ezt a féle melegséget el lehet fogadni, kedvelni azért mert ami.
Csizmás Kond
@Aki Én: Isten csak két embert teremtett...a többi azok termékei. Az, hogy ki kivel akar együtt élni az ismét mindentől eltekintve mindenki saját joga.
Aki Én
@1magyar: De ennél több nem is kell. Ha valaki vadparaszt, akkor mindegy, hogy meleg vagy hetero. Több meleg embert ismerek, egyik szuperebb ember mint a másik.
kereső
Én meg az efélékkel, mint gajdics,meg ötöske egyre nehezebben tudok együtt élni. Orbán azt mondta, jogunk van eldönteni, hogy kivel akarunk együtt élni- nos én az e félékkel nem!-és úgy gondolom, nem vagyok egyedül.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 09:53
A CÖF-re gondoltál,mert ritka gyomorforgató perverz buzik..
Aki Én
@Csizmás Kond: Akkor milyen alapon pofázunk bele, ítéljük el?
Tudod mi a fura? Pontosabban fideszestől nem is fura hanem megszokott.
Hogy ennek a buta Gajdicsnak semmi baja nem volt például Finkelsteinnel, a fidesz első számú kampánygurujával, aki zsidó volt és melegházasságban élt. De több ilyen ,,fideszközeli" meleg van, akiket valamiért csendben elfogadnak.
Ilyen nyilatkozatokat nyilvánosan a XXI-században csak rettentő buta, ostoba és aljas emberek tesznek, és azok értenek vele egyet.
arcmás
Mert a fideszes közt nincsenek buzi férfiak, akik szeretik Orbánt, mi Gajdics Ottó elvtárs?
Tényleg nem értitek, ti primitív fideszesek, hogy a ti gyűlöletetek ugyanakkora bűn, mint a homoszexualitás?
Nincs különbség a kettő között!

Segítek: MINDEN BŰN HALÁLT ÉRDEMEL.
Ez eddig meg van?
Érted, ha csak a homoszexualitás lenne halálos bűn, mindenki más, aki nem homoszexuális, az nem halna meg.
De az van, hogy mindenki meg hal.
Miért?
Mert minden bűn halálos bűn (és most ne keverd ide, hogy "van halálos bűn, meg nem halálos bűn", mert ez a jövőre vonatkozik, te Bibliát, Istent, jövőt egyáltalán nem ismerő álkeresztény tanult paraszt - azért mert lediplomáztál, nem leszel értelmes, és főleg "jó" ember nem!).

Kereszténydemokratának vallod magadat most, mert Orbán egyszer csak kitalálta, hogy akkor mostantól a fidesz kereszténydemokrata, és a kecskék (rossz a birka meghatározás!) követik őt a pusztulásba.
Csizmás Kond
@Aki Én: ..és te milyen alapon ítélsz el valakit a véleménye miatt ?
Aki Én
@Csizmás Kond: Pontosan azon az alapon, amely alapon ő ezt nyilvánosan közkincsé tette.
Csizmás Kond
@Aki Én: ...vagyis ha valakinek van valakiről egy véleménye neked is kötelezően kell legyen róla egy másik ?...miért nem ugyanarról a tényről formálsz vélemény a beírója helyett ?
arcmás
@Csizmás Kond: Ne filozofálj, kis köcsög, nem áll jól neked.
Aki Én
@Csizmás Kond: Ez egy beszélgető fórum, itt nem ritka a véleménynyilvánítás. Sőt. Hol, ha nem itt?
De ha jól értem, akkor csak fideszközeli megmondónak lehet véleménye. Ráadásul nyilvános és iránymutató. Ha arra a hétmérföldes butaságra reagál valaki, akkor azt megszóljuk.
Aha.
Csizmás Kond
@Aki Én: Hát ez az látod, itt mindenki meg szabadna mondja a magáét, úgy hogy akarja és ne vele foglalkozzanak, de nézd csak mit is írtál itt előbb ? "Ti, nagymagyar kereszténydemokrataként akarjátok megmondani, hogy Isten teremtményei közül ki elfogadható és ki nem? "...most akkor hogy is van ?...van akinek meg szabad és van akinek nem ?
Macskaszem
A fideszben is van sok árokparti szardarab, valóságos trágyadomb az egész. Pedig állítólag nem is buzik.
dr. prédikátor
@Macskaszem: Ide is került belőlük jó pár fityfaszos szardarab!!!
Eladott Ország
Gajdics Ottó babérleveles költőóriást ölbe venni olvasásilag, elfutja a könny a szememet, ahogy nagyszerű, szívbemarkoló, hol andalító, hol a nemzeti érzelmeket a sztratoszférába felkatapultáló sorait böngészem.Erős felütéssel kezd a mester. Ennél a mondatnál mondjuk nem is lesz jobb az egész cikkben, úgyhogy örökítsük meg az utókor számára:
„Végstádiumában az Orbán-fóbia az épelméjűségnek a látszatától is megfosztja az ebben a kórban szenvedőket.”
Természetesen a balliberálisokról szól az opusz. Nem is akármilyen balliberálisokról bár a költő szerint gyakorlatilag egyféle van, olyan, amelyik nem normális – hanem a megvadult balliberálisokról. Ezt úgy kell elképzelni, mint – idősebbek emlékeznek még talán rá – az Energomat névre hallgató mosógépet. Amelyik elvolt magának a sarokban, csöndesen elmatatott a piszkos ruhákkal, ám azon nyomban változott a helyzet akkor, amikor centrifugálásra került a sor. Az addig békésnek tűnő kis gép hirtelen tomboló vadálattá változott, törni-zúzni kezdett. Rutinos háziasszonyok és háziemberek ilyenkor betmenesen rárepültek a szerkezetre, hogy saját testükkel fékezzék annak fékevesztett tombolását.Zömítsünk: aki nem szereti Orbán Viktor Fényestekintetű Népmegváltó Felszabadító Harcifélistent, az rohadék balliberális. Akinek nem tetszik a jelenlegi Maffiokrácia és ezt van pofája elmondani, az rombolja a magyar emberek vadvirágos, rigófüttyös jókedvét. Sőtpláne! Aki azt meri állítani, hogy le kell váltani a francba az Orbán nevűt és marhára nem biztos, hogy ez egy választáson menni fog, az direkte haza-, egyszersmind felségáruló is. Egy lendületből. Összegezve Gajdics Ottó zseniális, kötelező érvényű, valamint mohazöld gondolatait: a baloldal – kompletten – dementorokból áll. Aki nem Orbán Viktor, az mind baloldal.Tudom, hogy süket füleket döngetek, mielőtt jön Ottó Potter és felrobbant a varázspálcájával, szeretném felhívni a figyelmet valamire. Orbán Viktor nem jobboldali, az Orbán-kormány sem jobboldali és a híveik sem jobboldaliak.
Aki Én
@Csizmás Kond: 16:11 Gyanítottam, de most már biztos, hogy nem értettél meg semmit.
A vélemény nem azonos azzal, mikor hangadó emberek a médiában komplett társadalmi csoportokat bélyegeznek meg, akarnak eltüntetni a föl színéről. Mindezt a békemenet, keresztény kultúra és demokrácia zászlaja alatt.
Ez uszítás, megfélemlítés meg miegymás. Jobb helyeken büntetendő.
Csizmás Kond
@Aki Én: ..azt tudtam, hogy csak ti lehettek okoskák, és csak nektek lehet bármiről véleményetek...de szerintem ez szégyeneb a butaságnál...
... hangadó...hát itt is vagytok egy páran...de mint látod a szamárbőgés nem nagyon hallatszik a magasabb körökben, úgy , hogy a hangadás az csak szájaskodás semmi más.
...és keresztény kultúra...na az biztos minden időben és körülmények között volt olyan mint a mai prájdos, genderes, vagy más hasonló divat...
A biziszokást már évezredekkel ezelőtt is próbálták meghonosítani nagyon sok helyen, de mint tudott dolog, hogy mindig az igaz győz ezért soha nem sikerült tartósan művelni...most sem fog ez menni bármennyire is odavannak sokan érte.
A mismás erkölcs sokkal rombolóbb mint bármely diktatúra.
Csizmás Kond
@Aki Én: ...na mitől csuklott el a hangod ?
Aki Én
@Csizmás Kond: ... a sok elképesztő butaságtól, mellébeszéléstől. Az ilyen szintű ostobasággal nem tudok mit kezdeni.
Eladott Ország
Mentségére legyen mondva, akkor még nem tudhatta, hogy Kádár rendszere nem tart örökké, jön majd a rendszerváltás, és attól kezdve ő már nem kommunista lesz, hanem keresztény és konzervatív. No meg fenemód toleráns, aki nemcsak a melegekkel tud együtt élni, de még a kutyapiszokkal is. Meg a gyűlöletkeltőkkel. Valamint azokkal, akik lopnak a közvagyonból, diktatúrát csinálnak egy demokratikus országból. Ennyire talán mégsem kellene toleránsnak lenni, Gajdics elvtárs. Különös tekintettel a kutyapiszokra: azt ugyanis tisztességes kutyatartók még az árokparton sem hagyják ott.
kanadaihirlap.com/2019/04/04/gajdics-elvtars-tolerans-ember-a-kutyaszarhoz-hasonlitotta-a-meleg-magyarokat/
Csizmás Kond
@Aki Én: ..akkor próbál meg a te intelligens értelmeddel választ adni...vagy úgy sem tudsz ?
Aki Én
@Csizmás Kond: ...hát ez az. Már adtam, de képtelen vagy felfogni.
Egyébként ha gondod van a véleménynyilvánítással, akkor miért nem Gajdicsot kéred számon, amiért egy komplett társadalmi csoport ellen uszít?
Költői volt, ne erőltesd túl magad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.