A koleszterinszint alacsonyan tartása mindig is nagy fejfájást okozott azoknak, akik nem olvastak utána igazán. Sokan nem tulajdonítanak neki nagy jelentőséget, mégis az emberek elég nagy százalékának magas a koleszterinszintje. Íme pár étel, ami hétköznapi, mégis nagyban hozzájárul az egészséges életmódhoz. Nézd meg galériánkat és olvasd el a képek alatti leírást! http://www.menshealth.hu/hat-etel-amirol-nem-is-gondolnad-hogy-egeszseges-113487

Forrás: menshealth.hu
Feltöltő: drossbalint
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

arcmás
Az egyik légidősebb nő annak tulajdonítja a hosszú életét, hogy naponta megevett három tojást.
A koleszterint (magas vérnyomást, az érrendszeri betegségeket) a dohányzással, a piálással, a temérdek húsfogyasztással, a mozgáshiánnyal, a stresszel együtt vedd egy kalap alá - és így mérd!

De Jézus megmondta: Nem az fertőzteti meg az embert, ami a száján bemegy, mert az árnyékszékre kerül, hanem az fertőzteti meg az embert, ami a száján kijön.

Élsz, ameddig élsz szarul, de büszkén.
Ki nem szarja le!?

ha megértenéd végre, hogy minden a jövőről szól, akkor talán nem csesznéd el a jövődet a jeleneddel.
Milyen ember vagy?
Hát olyan, aki pillanatnyi előnyökért elcseszi az egész örökké tartó életét.
Ez nem valami vadság, hanem valami faszság - by the way.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.