Nem eltüntetni kell őket, hanem kiegyezni velük. Legalábbis Lantos Csaba, a Róbert Károly Magánkórház volt tulajdonosa szerint.

(Forrás: 168 óra)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Akkor vegyük tudomásul, hogy a gazdag elit, a pénze által, mindenre jogosult, a szegény pedig úgy a gazdagnak, mint az orvoselitnek keressen, amíg bír, aztán dögöljön meg?
Mert a HVG cikkben szépen, szájbarágósan elmondta milliárdos úr, hogy a normális ellátás csak az ő kasztjának jár. Meg kéne határozni egy szintet (mondjuk lábszártörés, de a nyílt már nem), amíg jár a prolinak az ellátás. Ha efölött van baja, akkor jöhet a fenol a szívbe. Olyan mengelésen. Nehogy már a köznek a befizetése árán még legyen pofája a kúrálást is elvárni? Érje be azzal, hogy egy réteggel jót tehet.
Az orvoselit pedig éljen havi 3-5 millióból és ezért max. 8--10, persze gazdag beteg ellátása legyen a reszortja. A többi pénz efölött, inaszakadta munka mellett.
Az oktatásunk már úgyis ezt a trendet és az ebben dolgozókat kezdi képezni. Lesz majd bőven 4-6 osztályt végzett, ezért kinn se kellő cselédje az országnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.