Konténervárosban fognak lakni. Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezető-helyettese arról kérdezte Bodó Sándor államtitkárt, igaz-e a hír, hogy 3000 török vendégmunkás érkezik Tiszaújvárosba a Mol új üzemének építésére. Az államtitkár válaszában diplomatikusan azt mondta, csak akkor jönnek harmadik országból munkavállalók, ha ugyanarra a pozícióra nincsenek EU-s jelentkezők. Ehhez mobil lakóparkot is építenek a városban, hogy a külföldi munkásoknak legyen hol lakniuk. A Mol a külföldiek alkalmazását azzal indokolta, hogy „a magyar kivitelezői kapacitások jelenleg különösen korlátozottak”. A cég a beruházásával párhuzamosan fokozott biztonsági intézkedéseket is hoz, közösen Tiszaújváros vezetésével: a város bevezető útjaira kamerákat telepítenek, és több lesz a rendőr is a környéken.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ezek nem migráncsok. Ezek még a mohácsi csata és az egri vár ostroma után ittrekedt janicsárok. Néhányan a Gül baba türbében bújtak meg és csak a felújítás alatt bukkantak rájuk.
namihami
Ezek nem migráncsok. Ezek még a mohácsi csata és az egri vár ostroma után ittrekedt janicsárok. Néhányan a Gül baba türbében bújtak meg és csak a felújítás alatt bukkantak rájuk.
justhpeter
@Horizont: Hol vannak a tiszaújvárosi olaszok ?
Nessy
@Horizont: Ejnye, pedig a törökök nem keresztények, hanem muszlimok, ha nem csalódok! Mintha nem rég azt mondták volna a parlamentbe, hogy vendégmunkás fehér és keresztény lehet csak!
Apropó! A kettős állampolgárainknak nincs kedvük idejönni dolgozni??? Elvégre ez az "anyaországuk".Nekik elég, ha jó pénzért szavaznak levélben?
Borsodi
@justhpeter: Tiszaújváros ezidáig egy békés normális helynek számított,a cigánysággal se volt gond. Írigylésre méltó város volt csodás strandjával,Amit most szándékosan tönkretesz az Orbán kormány.ezekkel a nem migráns nem cigány,de sokkal rosszabb igénytelen gyorsan szaporodó néppel.
lusta
Szemenszedett hazugság. Nagyrészt magyar cégek épített a butadién üzemet, majd azt követően a műgumigyárat. Hirtelenjében hová lettek ezek a cégek és munkavállalóik?
Sámannus
Orbán a maffia köcsögje így lepukkasztották az ipar minden szegmensét.Ma is találkoztam egy kínai munkacsapattal, hála a migráció megállításának és a kerítés mindenhatóságának. Nem jönnek ide már a magyarok sem dolgozni határon túlról sem.Nem a magyarok irányítják az országot, orbányi és bandája csak bakot áll nekik, és kap húsz perc hőbörgési időt péntek reggelenként is a rádióban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.