S BE FOGJA MUTATNI A SZERZŐDÉSEKET??? A Momentum ifjúsági tagozatának három tagja elment Bayer Zsolt budavári lakásához, és annak bérleti áráról beszéltek, krétával a földre is írták üzenetüket a publicistáról, aki erre blogján elmondta róluk a véleményét szokásos stílusában.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Be fogja mutatni a szerződéseket???

Zsóti bácsinak komoly gondjai vannak az ifjúsággal

Nagy Bianka után néhány másik gimista is kihozta a derék lovagot a közmondásos béke-tűréséből. Azon túl, hogy ordenáré hangnemben nyilatkozott a fiatal momentumosokról meg is fenyegette őket – valamint egyben az összes a lakásügyéről író médiát is -, hogy „rágalmazás miatt feljelenti őket, a hírt közlő sajtótermékekkel szemben pedig helyreigazítási pereket kezdeményez.”!
Nekem csak egy kérdésem van: a bíróságon be fogja mutatni a szerződéseit? Pontosabban be kell mutatnia??? Hogy miért kérdezem? Csak azért mert kicsiny hazánkban unortodox a jogrend Biankának az ellenőrzőjével kellett igazolnia, hogy a kormány-propagandisták nem mondtak igazat!!!
menekült
@RonaGyuri: Majdnem teljesen igazad van, egyben tévedtél. Nem Bianka, hanem Blanka. :)
csipetke
Bayer,ez az erős izgalmi állapotban másfél méteres kis izééé,ismét hozta a formáját.Ha kb 10,esetleg 20 év múlva valaki megemlékezik róla,csak a mocskos szája jut majd eszébe mindenkinek.Aztán meg már a kutya se fog emlékezni rá.
...és még ez kapott lovagkeresztet?!Nem csodálom,hogy azok,akik szintén megkapták,(megérdemelten,nem úgy,mint bayer) százával adták vissza a kitüntetést,mert nem akarnak egy olyan bagázsba tartozni,amiben bayer is helyet kapott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.