Sajtótájékoztatót hívott össze Úri utcai lakása elé Bayer Zsolt, hogy megmagyarázza lakásszerzésének és -bérlésének körülményeit.

Mint megírtuk, Bayer mindössze havi 32 ezer forintért bérel lakást a Várban, ami a piaci ár töredékét jelenti.

A Fidesz-közeli publicista a sajtótájékoztatón azt mondta, 

a „legelképesztőbb és legaljasabb rágalmak jelentek meg önkormányzati lakása megszerzésének körülményeiről”,

de a 24.hu tudósítása szerint semmit nem cáfolt érdemben.

Bayer arra hivatkozott, hogy lakáscserével jutott a budai lakhoz, és élt azzal a lehetőséggel, hogy ekkor úgynevezett költségelvű lakbért kell fizetni, ami a budai Vár kiemelt övezetében, mint a Mátyás Templom környéke – ahova Bayer is költözött – négyzetméterenként nettó 510 forint.

A korábban általa emlegetett tízmilliós felújítási költség mára ötmillióra redukálódott – írja a 24.hu.

A publicista egy listával is készült a tájékoztatóra arra vonatkozóan, hogy kik laknak még rajta kívül a Várban, és javasolta, hogy mindenkitől kérdezzük meg, hogyan szerezte a lakását. Felsorolása szerint a Várnegyedben lakik

Baráth Etele, aki MSZP-kormányok minisztere volt,

E. Vámos Ágnes, aki szerinte a Horn Gábor-féle Vendel-kör tagja,

Tamási Miklós, aki a CEU Open Society Archives vezetője volt,

és Bakró-Nagy Ferenc, az Index munkatársa, aki részt vett a sajtótájékoztatón.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Már importálni kell EZEKNEK a virtuális szappanKÁT ahhoz, hogy FEHÉRRE mossák a mocskos üzelmeiket, de egyre MOCSKOSABBAK lesznek!
.
Klónozzák EZEKET, hogy amerre néz a zember ezt az ÖT, HAT "szeplőttelenűl" fogantatottat látja a 37 alapítóból!
.
Sőt már egymást is egyelik, mint a répácsKÁT!
.
Szórakoztatóak "lennének", ha "csak" .. h a z u d n á n a k!
RonaGyuri
nos csak a rend kedvéért: szó sincs albérletről, azt ennyiért (még ágybérletre is kevés) sehol sem lehet kapni!!!
Ami pedig ennek mocskos disznónak hablatyát illeti - természetesem idekavar olyan dolgokat aminek semmi köze az ő mocskos ügyletéhez - ha úgy készült fel ahogy szokott, akkor megint nagyot hazudott.
Nem tudom, hogy ki és hogyan, de azt tudom, hogy B. Etele - legalább is a fiai - már a 80-as évek elején (ő akkor a Vátiban volt vezető tervező) a Várban laktak.
papa.49
,,Megdöglött a tehenem, akkor dögöljön meg a szomszédé is ,,, ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
csipetke
Amit ennyire magyarázni kell,ott valami nagy gáz van.Nagyanyám aszonta,:-minél jobban rugdossák a szart,annál büdösebb lesz...
vacsi
@csipetke: Ezt az én nagyanyám is mondogatta...
CsipkeRózsa
Sokan mások is laknak még a Várban, de közülük nem mindenki kap ilyen kedvezményeket, hiszen ott régen is lakhattak átlagemberek is. Ilyen kedvezményeket kizárólag Orbán-barátok kapnak. A lakásra költött felújítási pénzt máshol nem lehet "lelakni", mindenki a saját költségére hozatja rendbe a lakását.

Hány évig lakhat ilyen alacsony bérleti díjjal egy kedvezményezett, ameddig letudja a tatarozás költségét, vagy ameddig ott lakik, mondjuk még 30 évig? Persze a saját kényelmét segítette a lakás festésével, stb., amit még megcsináltatott?

Egy lakást vehetett volna akárhol, ha nem sajnálta volna magát, hogy nem lakhat a Várban, mint Orbán legjobb barátja.
qxy
Ott agyon ütöttem volna lapáttal a büdös barmot. Hazudik ez az Orbán nyalonc. Nem tudom a hatodik füles után mit mondana,
CsipkeRózsa
@Eladott Ország: ma, 17:16

Bayer az utolsó linked szövegét most már folytathatja, hogy: és a mi várunk.
csipetke
@CsipkeRózsa: 17:21 Nemá! Még 30 évig?Szerintem csak addig maradnak ezek a fillérekért ottlakó fidesznyikek,ameddig a paraziták a nyakunkon vannak.Reméljük,nemsokáig...
qxy
Közel kell lenni a meleg szarhoz emberek.
Már várom ezt a barmot amikor Orbánt meg hurcolják, rá vernek mindent Ez a suttyó meg még jobban alá is fog tenni. Látszik a pofáján hogy olyan értelmes öööööszinte ember.
desiro
Nem az a kérdés, hogy kik bérelnek ott lakást, hanem az hogy mennyiért.
Commenter
@CsipkeRózsa: folytatta ezzel is: "és most már takarodjatok mind, mert ez már a mi országunk!" Hihetetlen mit meg nem enged magának.
verőce21
A videó megtekintése után mindenki láthatja, mennyire igaz, amit tegnap leírtam erről a ”lakáskiutalásról” :

"ki a fenét érdekel egy Várban lévő ócska dohos lakás? Állítom, hogy senkit, aki itt ellene felszólal.
Főleg egy Úri utcai. Tele van többszåzéves elavult, salétromos, egészségtelen levegőjű házakkal. Akik ott laktak, elmenekültek onnan, egészségesebb, magasabb komfortfokozatú, új, vagy újabb lakásokba.
Nem ismerem, a 10 milliós ráfordítás mennyit segített az állagán, de örüljön az önkormányzat, hogy egy olyan balek bérlőre akadt, aki felújította, költött rá, és még bérleti díjat is fizet egy szűk, kényelmetlen, környezetében lehangoló, nehezen megközelíthető odúért...amely egy dohos, patkányürülékes kapubejárón át megközelíthető, belső udvarról nyíló, kisméretű lakás…”
verőce21
Hozzáteszem még, színigaz amit Zsolti elmondott a lakáscseréről és lehetséges módozatairól, /hogy valaki a Várba tudjon költözni/, de azt hiszem kevesen vannak, akik vállalnák, hogy harminckét millió forintot áldozzanak egy ilyen szintű lakásra. (Ami valószínűleg széntároló volt régen)
SystemError
@verőce21: Most komolyan te azt akarod megmagyarázni, hogy amikor a lakáspiacon bárhol egy "dohos lyuk " 80-nál, de inkább 100-nál kezdődik, akkor mennyire rendben van...és neki milyen szar élete van a várban, ahová nyilván felmehet autóval stb.. Szőrnyű sorsú ez a Bayer, de milyen egy szerény, alázatos ember! :) Tudod a másik, hogy ha már megy az urizálás, akkor mondjuk urként bánhatna a fidesz vagy Orbán az alapítótaggal és személyes jóbarátjával, ha már minden utolsó kiskirálynak ki tudják találni a legális, de fiktív állásokat, stb. Most tényleg szegény Bayeernek ez jut, hogy mindenki papíron "is" milliókat/milliárodat rak el. Itt meg annyira nem képesek, hogy ne 32e-t írjanak be, hanem 82-t azt kész. Ez nem urizálás, hanem kisstílű lehajolás az utolsó ezer forintért is...:)
Borsodi
Magyarázkodni tud,de ha nem fideszes seggnyaló lenne,hanem egy DK vagy LMP politikus már meghúzgálnák, feljelentenék .Ez egy hazug jellemtelen szar ember.aki mindenkinél különbnek érzi magát .www.youtube.com/watch?v=Hikkg_d8Cac
verőce21
@SystemError: Egységesen ennyi a lakbér ezekben a fajta lakásokban (600 Ft/m2) Az ismerősömnek a kutyakenelje különb ennél, mert oda még a klíma is be van kötve.

De tudod mit? Lakjál Te fáskamrában! (Havi 32-ért, ha akarod komfortosíthatod!)
SystemError
És belemegy...:) Akkor mutatom mennyire szánalmas ez az egész és az is, ahogy próbálod ezt eladni nekünk. Az alábbi linken az ingatlan.com van 5-32e között kerestem egész Budapesten. Gondolom kitaláltad, hogy hány találat van. pont annyi, amennyi gerinc kell ezt eladni..:) Észrevehetnétek, hogy amit az utóbbi 1-2 hétben műveltek mosdatás gyanánt mindenben az már kritikán aluli. Szerinted az embereknek nem tűnik fel, hogy olyat állítasz te és a politikád, amiből konkrétan egy sincs. Nem hogy általános jelenség... Ezekszerint ennyire jó a valóságérzékelésed, nem csodálom, hogy mentek Viktor után.. ingatlan.com/lista/kiado+lakas+u:Budapesti_%C3%BAt%7C33193%7C33196%7C135493%7C135494%7C135495%7C135496%7C135497%7C139461%7C139675+havi-5-32-ezer-Ft
SystemError
@verőce21: Elnézést elütöttem és "Budapesti út" lett Budapest helyett. Így 5db találat van...:) Nyilván Bayer szaroszájú Zsótika, aki alanyi jogon a legrászorultabb Budapest lakossága és az 5db lakás viszonyában... Gerinctelenséget védesz gerinctelenséggel!
verőce21
@SystemError: Az a baj veled, hogy a körtét akarod az almával összehasonlítani.
Az igaz, hogy ez nem gerinctelenség...hanem butaság, ráadásul önbecsapás, amibe belesorvadhatsz.
Desischado
A mi kutyánk kölyke, jár neki, gondolják a parazita fidesznyikek. Gerinctelen, jmcsok féreg. Remélem, megérem, mikor bukik a banda, na, akkor örömmel megnézem ezt a sok trollt meg a heréket!
nezelodo
Úgy sajnálom ezt az aranyszájú BZs-t, hogy ennyi aljas rágalom zúdul rá! Tanulhatna a publikum tőle, aki Arany János nyelvezetét meghazudtolva mennyei magasságokba emelte a magyar nyelvet, megcsillogtatva annak számtalan szépségét írásaiban, és naponta tovább gyarapítja azt.
Azt az apróságot se felejtsék el a rágalmazók, hogy csak az irigylésre méltó elhivatottsága miatt költözött oda, hogy közel legyen a munkahelyéhez, és tovább csiszolhassa nyelvével illiberália rejtett zugait.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 22:20;Tiborcz István a nemzet vejkója is számlákkal tudja igazolni a több száz milliárdos ingatlanBIRODALMÁT?!
atlatszo.hu/2018/09/20/dronfelvetelek-a-tiborcz-istvanhoz-kotheto-cegek-ingatlanbirodalmarol/
atlatszo.hu/2017/10/24/kertes-villat-vasarolt-tiborcz-istvan-a-miniszterelnok-veje-kutvolgyben/
Régen megérett már ő is arra, hogy rárohadjon a műanyag lakat.
kereső
Trrrrallala!! Az "aranyszáj" IS seggszáj!!! Kedden számoltunk be róla, hogy a Fidesz ötösszámú párttagkönyvének tulajdonosa Orbán Viktor miniszterelnök új rezidenciájától, a felújított karmelita kolostortól pár száz méterre fekvő Úri utcába költözött be egy önkormányzati bérlakásba, amit meglehetősen olcsón, 32 ezer forintért bérel az I. kerületi önkormányzattól. Az újságíró lakáscserével jutott hozzá az önkormányzati bérleményhez. Kérdésünkre akkor azt közölte, hogy egy budai agglomerációban lévő, 70 négyzetméter alapterületű kertes házat adott cserébe, ám annak helyét nem közölte.

Lapunk viszont kiderítette, hogy Bayerék egy pilisszentkereszti faházat adtak a vári ingatlanért cserébe, ami két hónappal az üzlet nyélbeütése után ismét a fideszes publicista családja – egész pontosan egyik fia – tulajdonába került.

A Budavári Önkormányzat tájékoztatása alapján Bayer tavaly szeptember 5-én jutott hozzá lakáscserével az Úri utcai lakáshoz, a cserealapul szolgáló pilisszentkereszti háznak pedig a tulajdoni lapja szerint egy nappal később, szeptember 6-án lett új tulajdonosa. Az új tulajdonos nem más, mint az Úri utcai ingatlan egyik korábbi lakója, akinek a neve most is szerepel a kapucsengőn. Ez a magánszemély azonban alig két hónapig birtokolta a pilisszentkereszti házat, az ugyanis már tavaly novemberben visszakerült Bayer Zsoltékhoz, az újságíró fiának nevére.
terlasz
@verőce21: Aszondod, hogy vezekelni ment Zsozsónk a várba? Későnk kezdte, nem lesz már elég ideje a teljes tisztuláshoz. Mindegy is, majd ráér folytatni a pokolban.
terlasz
"Bayer Zsolt apró pilisszentkereszti faházért cserélte a várbeli lakást. A faház két hónap után már vissza is került a fideszes publicista családjához." nepszava.hu/3031590_bayer-zsolt-apro-pilisszentkereszti-fahazert-cserelte-a-varbeli-lakast
Aki Én
@verőce21:@Pegero: Már kiderült, hogy hazudik.
Hogy könnyebb legyen megérteni és a helyén kezelni, képzeljétek el, hogy egy ellenzéki seggnyalóval történik ugyanez.
herczeg0210
Magyarázhatod ahogy csak akarod, akkor is egy ócska szar alak vagy, egy "sejthalmaz" ahogy fogalmazol, szar sejt halmaz...
verőce21
Csak az írjon, jelentkezzen, aki 32 milliót szeretne fizetni egy volt tüzelőtároló bérletéért, ami soha nem kerül a tulajdonába, mindig csak bérlője lesz!
tudode
Pacekba!
.
Sok dumának soKK a zaja ecsécske:
.
------ Bayer Zsolték trükkje: visszaszerezték a vári önkormányzati lakásra cserélt ingatlant is
.
24.hu/belfold/2019/04/05/bayer-zsolt-budai-var-onkormanyzati-lakas/
.
Nem .. k i s p á l y á s o k ... EZEK a szektáSOKK!
.
Nem nagy ügy!
.
De hiszi a piszi, hogy egy KUTYAÓLÉRT egy budai VILÁGÖRÖKSÉG részét .. l á t s z ó l a g .. el lehet cserélni!
CsipkeRózsa
@Horizont: ma, 07:26 és @kereső: ma, 07:53

Így kell egyúttal kétszer is jól járni, megoldotta az öröklést is.
Aki Én
@Horizont: 15:04 Ez már azt sem tudja mit beszél. Totál értelmetlen az ember :(
Aki Én
Úgy látom, péntek lévén előbb végeztek a propagandisták :)
terlasz
@verőce21: Muszáj neked ilyen vállalhatatlan történeteket védened? Több vagy Te ettől!
SystemError
@verőce21: Ilyen amikor valaki elveszti a racionalítását már elnézést. Ki beszélt 32 milliókról. A 32e sem racionális, de akkor nem kell önigazolásból átesni a ló másik oldalára, rádaásul erről senki nem beszélt, hogy eladják, mert Zsótinak ment lecsúszóba. Amiről beszélünk egy 32e forintos bérlemény, ami minden kategóriában "pacsinak" számít. Amúgy ezt írtam ezek azok a pitiáner ügyek a milliárdokhoz képest, ami szerintem az ilyen jellegű kommunikációk miatt sokkal többet ártanak, mint, ha papíron beírtak volna 80-at..:) Annyi mindent elcsalnak, ellopnak, focimeccsekre utazgatnak magánrepülővel közpénzen. Most tényleg a kebelbarát és udvari bolond nem kapja meg a bizalmi borítékot, amit amúgy az utolsó szarlapátoló is megkap a fideszben?:)
verőce21
@SystemError: Te valami propagandista voltál, a pártállami rendszerben? Mert az értelmetlen szöveg úgy folyik a szádból, mint egy középkori festményen szent szájából a szöveges szalag.
advocat
Bérlet! Egy kóbor jogász nincs köztetek, firkászkáim?
Eladott Ország
@Pegero: 369 millió forintért meghirdetett XII. kerületi villát vett meg Tiborcz István.
blog.atlatszo.hu/2017/10/mutatjuk-tiborcz-istvan-uj-villajat-369-millio-forintert-hirdettek-de-fel-kell-ujitani-mert-eletveszelyes-allapotban-van/
4,5 milliárd forintból újul meg a Tiborcz István, miniszterelnöki vő cége által tulajdonolt turai Schossberger-kastély .
alfahir.hu/2018/09/04/tura_schossberger_kastely_tiborcz_istvan_bdpst_zrt_felujitas
Megmagyarázhatatlan, miből építi az ingatlanbirodalmát Tiborcz István.
444.hu/2018/09/05/megmagyarazhatatlan-mibol-epiti-az-ingatlanbirodalmat-tiborcz-istvan
Nos így kell ingatlanbirodalomhoz jutni, te fideszes fasszopó szarházhi, hogy bazd meg a fajtátdat!
SystemError
@verőce21: Mit nem értesz egy ingatlan.com-on. Retardált vagy vagy csak a tények a gerinctelenségedet igazolják és ez a baj? :)
Sámannus
Zsóti nyakikg vagy a ganyéjban. A lovagkeresztet is beszaroztad te hatökör.
verőce21
@SystemError: De a körtét hasonlítod az almával. Nem tudod feldolgozni?
Ha van 32 milliód rá, utánacsinálhatod. Már nem kell kitalálnod sem, megismerted a nagy mutatványt. És lesz neked is egy eredeti dohos tüzelőtárolód a Várban.
Eladott Ország
@Pegero: tegnao 22:51 ;Mitől tehetségesek, te fideszes szarházi mocsokláda. Börtönben rohad meg a csúti cigány és bűnöző bandája. Attól tehetségesek, hogy a közpénzt lopják?! Kukázzál te meg a Jókurva anyád, hogy bazdmeg a fideszes geci fajtádat! Rohadt baromállat!
Sámannus
@verőce21: Csak elképzelem amikor este tíz után Zsóti hazamegy és elkezd felújítani magának.Vakol szárít csínosít, elszámol. A gurigatévé meg riportot készít vele, amikor a fándlit leteszi. Jáj de bütte vagyok a kiccsaládomra én is.
A talicskát még el sem tette amivel a pénzt hordta Szlovákiába, mert ott kevesebb volt rajta az adó. Egy ilyen tróger akar másokat perelni. Bexarás!
verőce21
@Sámannus: Nagy "felújító" a Zsóti, igaz, ami igaz. Mondjuk lakáskörülményeiben igénye a béka feneke alatt van, de az egy más mese. Maradj még Manusfiam, várd meg a hajnalt...
Sámannus
@verőce21: Jól látod te is, a trágya már a lovagkeresztig ér amit a nyakában hord. Szerencsére értjük egymást nem ma születtünk.
verőce21
@Sámannus: Szeszélyes, néha ugrik egyet. Ez a sajtótájékoztató is...? Ártani nem használt...
Sámannus
Én is lehettem volna ott, és mutathatnám mit újítok fel nem harmincöt rongyért és nem a várban. Csaxóltam nem vagyunk egyformák, és ki honnan indul, és milyen alapon mond véleményt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.