A kormány tagjai és a Fidesz képviselői következetesen terroristavezérnek vagy hóhérnak nevezik a Budapesten elfogott Hassan F.-et. A görögök szerint azonban semmi nem támasztja alá terrorizmus vádját.

A Fidesz már el is ítélné terrorizmusért Hassan F.-et – a görög titkosszolgálat szerint erre nincs bizonyíték

„... aggasztónak tartjuk, hogy lehetséges terrorista kérdéseket és személyeket kicsinyes politikai célok szolgálatába állítanak. Az ilyen taktika az európai titkosszolgálatok és biztonsági ügynökségek együttműködésének és az európai polgárok biztonságának érdekében folytatott terrorizmusellenes harcának szétfeszítésével fenyeget."

Ezt mondta a görög titkosszolgálat, az EYP az Euronewsnak Hassan F. ügyéről, akit Budapesten vettek őrizetbe. A férfival kapcsolatban Deutsch Tamás fideszes EP képviselő legutóbb azt mondta, hogy „szír terroristavezér”, aki a "megalapozott gyanú szerint az Iszlám Állam egyik hóhéra volt", és Halász János Fidesz szóvivő is így hivatkozott rá.

Ehhez képest a görög hatóságok az Euronews kérdésére azt mondták, hogy

„semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy a Budapesten márciusban őrizetbe vett szír férfi terrorista tevékenységben vagy szervezetben vett volna részt.”

A görögök szerint a magyar terrorelhárítás a jelek szerint nem vette figyelembe, hogy az őrizetesek nagyon gyakran vad állításokat tesznek a kedvezőbb elbánás érdekében, ezért mondhatta valaki, hogy Hassan terroristaként működött.

Forrás: 444.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
Valakit be kellett sározni a kampányért. Nem védeni akarom , de ha nincs bizonyíték ne ítéltessék.
relatív
A mai vezetésnek csak a politikai előny számít. Annak érdekében bármit megtesznek, mondanak, hazudnak... IS !

Számtalan - azóta jogi eljárás alapján - felmentésre kerülő ellenzékiek elleni eljárás ismeretes, melynek a személyre nézve igen hátrányos helyzetet jelentett, de a bírói döntés alapján kötelező rehabilitálási összeget a magyar adófizetők állják !!!

Ez egy felelőtlen vezetés, mint ismeretes !
namihami
Csak óvatosan fiúk. Nehogy eltévesszétek a nevét és véletlenül, mondjuk, Rajk Lászlót írjatok a neve helyett.
"" Éberség, elvtársak, éberség!""

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.