MERT OLYAN SZERETETRE MÉLTÓAK VAGYTOK? Az államtitkár felfedte minden támadás okát. "Vannak sarokpontok, és ezek fontosabbak, mint hogy melyik frakcióba ülnek be a Fidesz képviselői május után," jelentette ki a kormány nemzetközi kommunikációért felelős államtitkára az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@RonaGyuri: Pont ezt akartam irni en is, csak megeloztel. Meg van pofaja csodalkozni: allandoan meg akarjak allitani azt a szerencsetlen varost, kigyot-bekat mondanak az Unio osszes szereplojere - hat megis mi a redvas nyavalyaert kellene oket szeretni? Es foleg kinek? Sargentininek? Az EPP-nek? Vagy eppen Junckernak? Menjen az anyjaba ez a szerencsetlen gusztustalan pali, ha ranezek, az egesz hanyadek kormanyt egyszerre latom az orrom elott...:(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Sajnálom,hogy K Zoltán úr,már ha az,...szóval sajnálatosnak tartom,hogy nem ,mondjuk megértem ha igen,már mint hogy nem mernek kiállni és a valóságról beszélni...Gondolom,majd a nagy évfordulón megteszik.Igen őket mostanság nem favorizálja a ,,City".Érdekesség,hogy ők sem nyilatkoznak ,hiszen az jelentősen átformálná az Európa parlamenti választásokat esetlegesen magát a parlamentet.Gondolom ők is a nagy évvfordulót várják,nem utolsó sorban,hogy ki lép majd először.
Nem ártana beszélni kicsit arról a folyamatról melynek ez a mostani helyzet csak, csupán egy állomása...
advocat
És megértem őket! Mert Soros diplomával senki ne pofázzon Soros ellen! Mert ha az nincs akkor csak egy senki lenne? Esetleg.
Lepényleső
Ki szereti a zsebest,ki ha a zsebben keres,pofázni nem rest?
Dr plágium
Persze hogy nem szeretnek, loptok csaltok hazudtok. Szembe köpitek saját magatokat, eltapostátok a demokráciát. Mi is amit szeretni lehet bennetek? Azt nagyon fogjuk szeretni ha felébrednek a birkák és seggbe lesztek rúgva a vajdával az élen.
Qqberci
Csodálkoznék, ha ezt az önjáró halálfejet bárhol is szeretnék...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.