Szubjektív lapajánló.\n\n„Lehet Szlovákiával példálózni” – mondta sértődötten Gyurcsány Ferenc elhíresültté vált, 2006-os „el lehet innen menni”-s beszédében. Pedig talán épp a szlovák példa az, amibe kapaszkodni lehetne az ellenzék által elveszített parlamenti választások első évfordulóján. Ám ez utóbbi tanulságait máig nem sikerült feldolgozni – e hiányosságon igyekszik enyhíteni Fókuszban rovatunk elemzése. Zuzana Caputová, az első szlovák elnöknő személyében olyan új arc és hang jelent meg Európában – azon belül a szűkebben vett térségünkben – ami a politikai közönybe fulladt magyar társadalmat is felrázhatná: nem a Fideszé a létező világok legjobbika.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
avagy valahol, nagyon nem Európában! =))
tudode
Vajon a kerozint az orrBÁN klán állja, vagy azt is az adófizetők MIT FIZETSZ KI LIKAMÉR-T játszanak?
.
""""Magyarország rovatunk Vő a barátság című írásában olvashatnak arról, hogy az úr nem csak lámpást adott az Eliost Tiborcz Istvánéktól átvevő, Mészáros Lőrinccel is gyakran együtt mozgó tulajdonosok kezébe. Az Orbán által Vietnamnak megígért, magyar közreműködéssel, 20 milliárd forintból felépülő Can Tho-i kórház kivitelezésére is ők kaptak megbízást. A részletek éppúgy nem nyilvánosak, mint a Paks II.-szerződés esetében.. stb., stb."""
.
SoKKba kerül nekünk EZEK kitelepülése. Legalább maradnának ott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.