Emlékeznek még arra, hogy Lázár János miként próbálta elvenni mindenkinek a kedvét attól, hogy Bécsben csak úgy rutinból sétálgasson? Nem tudjuk, mit szól ahhoz, amit a MÁV kényszerűségből kitalált az egyáltalán nem bevándorlók ellen!

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ha viszont elfogadjuk, hogy Angliában vannak no go zónák, akkor szerintem a budapesti Hős utcától vagy Diószegi utcától Ózdig számos ilyet lehetne említeni. De talán az ország legnagyobb no go zónája a magyar parlament lehetne vagy külön Felcsút, és Orbán Viktor éppen aktuális tartózkodási helye. Minden olyan hely, ahol nem lehet megközelíteni az egyre sápadtabban fénylő csillagot, ahol nem lehet kérdéseket feltenni a hatalom embereinek és ahol alkalomadtán meg is motozzák az embert, ha túlságosan kíváncsian néz ki a fejéből.
https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--dQw_Ki...
https://varosikurir.hu/wp-content/uploads/201...
Hős utca: Bemehet a házakba, de nem biztos, hogy ki is jön.
https://img0.hvg.hu/image.aspx?id=24413b7b-b0...
https://pestisracok.hu/wp-content/uploads/201...
Commenter
@Eladott Ország: A Budai vár is no go zóna lett!
Eladott Ország
@Commenter: De a lényeg az, hogy Orbánnak új kéglit vettünk. Amikor egyre nő a szegénység, a szegénységi küszöb alatt élők 39 százaléka alkalmilag vagy tartósan nem tudja rendezni a lakbérét, nem tudja kifizetni a közüzemi számláját, hiába dolgozik két felnőtt a családban… Amikor nincs olyan ország az EU-ban, ahol nehezebb kitörni a szegénységből, mint nálunk; hét (nem tévedés) generáció munkájára van szükség ahhoz, hogy egy magyar család a szegénységből az átlagos jövedelmi szintig eljusson… Amikor (az Eurostat adatai szerint) az ország lakosainak 26,7 százaléka (2,6 millió ember) él olyan lakásban, amelyik beázik, vizesedik, penészedik, és ez a szegénységi küszöb alatt élők csaknem felét érinti… Amikor cserben hagyták a devizahiteleseket, emberek menekülnek a kilátástalanság miatt a halálba… Amikor a viszonylag biztonságos fedél alól kiráncigálják a lakókat a rendőrök; kisbabák, betegek kerülnek utcára, és gyarapodik a kilakoltatások száma…Amikor az utcán élőket megbüntetik.Orbán Viktor a karmelita kolostort nézte ki magának. Az első kormányzása idején még elég volt egy kis szoba a haza ügyeinek intézésére. Másodszorra már kinyílt a csipája, és nem kellett neki a 70 négyzetméteres Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon használta dolgozószoba. Átcuccolt a 180 négyzetméteres Nándorfehérvári terembe. Mintegy 15 milliót adtunk neki érte. Januárban költözik a Várba, Isten nevében, a magyar emberek pénzéből. Ha jól tudom, már cuzámmen négymilliárd forintnál tartunk a hurcolkodás előtt.
Commenter
@Eladott Ország: ez már történelem, jó negatív.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok