Egy fiatalember résen volt, be is került a tévébe a kukkolós felvételével.

Fával közösült egy férfi Debrecenben. Az illető láthatóan rettenető gyönyört élt át az aktus közben, pechjére meg is lett örökítve a légyott.

A Tények megszólaltatta a fiatalembert, aki mindezt végignézte és megosztotta a nagyközönséggel.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szep napot
Meg mindig jobb mintha pedofil lenne; bar a fa nem tunik tul oregnek. A kovetkezo budapesti LGBT (lesbian gay bisex treefucker) felvonulason o lesz a sztarvendeg.
Yoda69
@Yoda69: Multkor egy disznot dugott seggbe durbincs, amikor rajtakaptak.
RonaGyuri
A sokak által csak Charlie Hebdo -s esetből ismert Georges Wolinski egyik híres karikatúrája a fát ölelgető leányról szól, aki mikor elengedi látszik, hogy egy méretes göcsört van a fán! =))
desiro
@Yoda69: Gencsapátiban meg a kutyákkal.
Ebből is látszik o1g család politikája milyen sikeres, gyerek ugyan nem születik több, de a ki irtott fák helyett ujjakat nemzett a fiú.
wpym
Fatokueknek kulonosen ajanlott... lol
csipetke
Jajjj,má milyenek vagytok! Kinek mi jön be.Kutya,bontott csirke,kecske,a nagyot álmodóknak a tehén,stb.Ez a nyomorult a fára gerjedt.Biztos volt rajta valami kis odu,vagy mittomén,repedés...:) Kiröhögjük,pedig inkább szánalmas..
namihami
Vajon melyik az aberráltabb? Amelyik csinálja vagy amelyik végignézi? És a baromja elmegy szerepelni egy Tények (!?!?!?) névre hallható és a műsor szerkesztőcsapata által irányított fideszpropagandába. Persze tudom, nem lehet félörán keresztül kizárólag csak Orbán-tirádákat zengeni. De azért csak van alja...
Persze, ahhoz hogy ez hír lehessen, kellett egy Tv2 szintű Orbántévé is. És ez is jellemző.
Aki Én
,,Egy fiatalember résen volt"
Igen, ezt láthattuk a videóban...
Ki mondta, hogy a fák csak hímneműek lehetnek? A napokban volt hír, hogy nők fákhoz mennek férjhez. Ez a pali nem szeretne nősülni, de ez nem jelenti, hogy ne pajzánkodhatna egy szinglivel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.