Az LMP és a Jobbik bejelentette: nem kérnek az MSZP-P-DK-Momentum összefogásból az őszi, önkormányzati választáson Budapesten. A két ellenzéki párt leginkább a többi ellenzékit támadja,

Az LMP és a Jobbik nem kér az ellenzéki összefogásból – inkább az ellenzék ellen harcolnak

Az MSZP-P-DK-Momentum összefogás tagjai szombat délelőtt bejelentette a közös budapesti polgármester-jelölteket azzal, hogy még várják az LMP-t a tárgyalóasztalnál. Erre a megszólított, állítólag ellenzéki párt azzal reagált:

a kétharmad okozóival nem lehet leváltani a kétharmadot.

A kimaradó pártok budapesti elnökei és Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt csapata szomorúan veszi tudomásul, hogy

Budapesten az MSZP és a DK tudatosan az ellenzék megosztására játszik. Nem beszélnek programról, nem egyeztetnek Budapest jövőjéről, hanem kizárólag pozíciókkal seftelnek. Ezzel ellehetetlenítik a teljes ellenzéki együttműködést.

Úgy vélik, a bemutatott jelöltekkel és a mögöttük álló pártszövetséggel nem lehet leváltani a Fideszt, hiszen épp ők okozták a kétharmadot, és

számos esetben a mai napig helyi szinten kollaborálnak a narancsuralommal. Ez a megállapodás nem a változást és nem az ellenzéki győzelmet szolgálja, hanem a parkolási maffiát és a korrupt szocialista világ túlélését.

A tavalyi, országgyűlési választások során az LMP nem vett részt a koordinált visszaléptetésekben Budapesten – többek között ennek volt köszönhető, hogy a Fidesz kétharmados többséget szerzett. 

Forrás: hvg.hu

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Az lmp-nek és a jobbiknak köszönhető a fidesz tavalyi győzelme úgy, h elmentek ti a jó büdös pcsába, mert már megint a fidesz győzelmét segítitek elő.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Először is szerintem is az MSZP még mindig tartozik azzal, hogy kizárja soraiból a fidesszel kollaboráló képviselőit. Másod soron pedig már megint abba a hibába esnek a pártok, hogy a nyilvánosság előtt kezdik el egymást sárra dobálni és ha ezt még a végén megkoronázzák azzal, hogy nem lesz koordinált jelöltállítás, akkor valóban nagy meglepetés nem érheti őket. A fidesz fog győzni.
Jozefina
Az LMP és a jobbik továbbra is orbán picséjét játsza!!! Nem a fidesz-kdnp leváltására törekednek, hanem a diktatúra támogatására!!! Egyszer valahol ezzel el kell számolniuk. Remélhetőleg a válsztók bölcsebbek lesznek és nem az LMP jobbik megélhetési politikusait támogatják majd!!!
kereső
"a kétharmad okozóival nem lehet leváltani a kétharmadot."-mondja ezt az lmp-s vágó gábor. De el tanultad a fidess-től, hogy rá kell kenni a másikra a gazemberséget,amit te magad csináltál, csinálsz, vagy csinálni fogsz. Ráadásul hazudsz is , mert a tavalyi kétharmadot egyértelműen nektek- lmp-nek, jobbiknak "köszönheti" az ország. Ja csak úgy kérdezem- mit kaptok a fidesstől ezért? remélem jó fizetést.
lampa laz
Az lmp-nek és a jobbiknak köszönhető a fidesz tavalyi győzelme úgy, h elmentek ti a jó büdös pcsába, mert már megint a fidesz győzelmét segítitek elő.
Gauntlet
Így marad Tarlós, idézet a remek meglátásából:
Vitatkozni szeretne (Karácsony Gergely), de ő lepődne meg a legjobban, ha felvenném a kesztyűt, biztosan tudja, hogy ilyen butaságot nem csinálok
Nessy
@Mirabilis: ne is emlegesd Ungár Pétert! Óbudán is elindult, nyakunkon hagyva Vargát, miközben ő listáról besétált a parlamentbe!
A fidesz szatellit pártjai! Tényleg genetikailag vagyunk ennyire ostobák, hogy képtelenek vagyunk bármilyen cél érdekében összefogni?
Akkor megérdemeljük, hogy végképp tönkre tegye a Fővárost Orbán és Tarlós. Aztán majd lehet tovább dumálni, de semmit sem tenni!
Csizmás Kond
...nem szimpik nekem de legalább vannak elveik és nem csak a behódolásban látják a megoldást...
Aki eladja a szabadságát az nem is érdemel más sorsot a szolgaságnál.
papa.49
Miért nem csodálkozom, EZ VÁRHATÓ VOLT !!!
kereső
Szét nézhetnének maguk körül.Egy magamutogató pojáca Puzsér,és egy felkészült, komoly politi kus Karácsony.
Budapest székesfőváros tényleg csak egy másik pojácát "érdemel" tarlós a fidess "pojácája" után? Szégyen!
Sámannus
Ez most a legjobb eset ilyet már eljátszott a lömöplö, Tudjuk az eredményét, elmehetnek a bús picsába.
tudode
Akkora KUPI van ebben az országban abból kiindulva, hogy ha jogilag .. é r t e l m e z h e t ő, hogy KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENÜL ... k a l ó z k o d i k..a FŐMUFTi.
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=36s
.
Ebben az ELKÉPESZTŐ esetben vajon az ELLENZÉK .. j o g á l l á s a .. vajon miCSODA!
.
A .. h o n f o g l a l á s .. óta nem történt ehhez hasonló HATALOMMAL VALÓ visszaélés!
Sámannus
Rohadjatok meg az új metrókban a nyáron mind!
dr. prédikátor
Nem igaz! már megint ez a tetves fityma bérenc lömöpö tesz keresztbe !!!A kurva anyátokat ,miattatok lett kétharmad a FITYMÁNAK!!!Takarodjatok a picsába, szemetek!!!
RonaGyuri
@lampa laz: ne húzd fel magad erre lettek rittyentve! =))
Peller Anikó
@kond: igen vannak elveik.

1. lmp, a fidesz támogatása, hiszen ezért jött létre az elempé
2. szarabbik, fidesz támogatása, hiszen ezért vagytok még lélegeztetőgépen, szar alakok.

igen, ezek az elvek, örülhetsz neki.
lampa laz
@RonaGyuri: nem elég, h ver bennünket az isten ezzel a húgyagyú keresztény nácival, még az ellenzéknek nevezett idióta bagázst is ránk zúdítja. Már nem is tudom eldönteni, h melyik a rosszabb.
Cicamama55
Minden a Fidesz forgatókönyve szerint történik, itt nem kell változástól tartani! Vágó Gábor Schiffer András politikáját viszi tovább. Nemcsak a Jobbik, de az LMP is egy kanyar után, visszajutott 2010-es állapothoz. Tisztában vannak azzal ezek a pártok, hogy CSAK így, a Fidesz árnyékában maradhatnak talpon!
namihami
Szóljon, akinek ez újdonság. Az országosnál már megismrrtették velünk.
rdos
Aki az ellenzéki összefogásból kimarad, az a (választásokon) lemarad. A lehetettvolnamás és a jobbklikk megérdemli a sorsát.
solidedge
Köztudott hogy a Fidesz ellenzéki pártokat fizetett le. Most már tudjuk kiket.
juttka
@kereső: Nekem is ez volt az 1. gondolatom, mikor a cikk utolsó mondatait olvastam. Tiszta fideSS módszer.
Macskaszem
A fidesszel szemben egy esély van, pártállástól függetlenül egy darab ellenzéki jelölt. Aki nem ezért dolgozik, az a fidesz embere.
terlasz
Nem lehet ez meglepetés senki számára. A jobbik Bp-en gyenge, ezért inkább jópénzért lemond a városról a fidesz javára. Az LMP is fidesz-kreálta párt.
Yoda69
Amig ilyen ellenzek van az orszagban, addig orbannak tuti a 2/3-os gyozelem.
A jobbikot es az elempet is a fideSS krealta, es a mai napig is penzeli oket. Miattuk nyert a fideSS 2/3-dal 14-ben es 18-ban is.
De az elempe meg a jobbiknal is rosszabb, mert sunyi alattomos part. Pont olyan gecik mint orban,
Lepényleső
Én speciel azokból nem kérek,akik így vagy úgy tolják szekerét a fydesnek.
Eladott Ország
Játsszák a "nagy ellenzékit", miközben egy a lényeg, mennyi a pénz, a nyereség. A polgár mint olyan, csak sokad rangú tényező ebben a meccsben. Ez a hatalomról szól, még a piti kis pártok esetében is, akik azt sem tudják, merre van az előre, de elhitetik magukkal, hogy arra, amerre ők gondolják. Hogy közben az adófizető, aki eltartja őket, felfordul, kit is érdekel?
kozvelemenykutatok.hu/wp-content/uploads/2019/03/teljes_felnott_nepesseg-01-4-1014x478.png
Jól is teszi az álellenzék, hogy hatalomban tartja ezeket a geciket! Megérdemeljük. Azt is közvetíteni fogja a tévé, mikor majd a főgecit temetik katonai tiszteletadással, tizenkét fekete ló vontatta ágyútalpon 12 gyászhuszár kíséretével, és be is lesz balzsamozva, mint Lenin, és minden téren lesz egy virágárus, ahol virágot kell önkéntesen venni, amit a Nagy Nemzetvezető 12 méteres szobra előtt le kell tenni.
desiro
Én sem kérek az lmpből és a jobbikból. Ők nyerték meg a fitymasznak a 2/3.-ot.
Eladott Ország
Ha a jobbik beáll a fideszhez, vagy a történelemhamisító milliárdos Kancsal Mariskához, még az egymilliárdos büntetést is elengedi a fidesz bűnözők és politikai prostituáltak pártja. Mi meg együtt fogjuk énekelni újra a párttal a néppel egy az utunk.
B@szódjatok meg!
desiro
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de a nem túl távoli jövőben a fitymasz új neve:
fidesz-kdmp-lmp-jobbik lesz, is csúsznak be a puhos köntöse alatt a parlamentbe.
A kdmp kb. 0,0001% érne el, ha egyedül el merne indulni. A többi is így jár.
desiro
Csalódtam a demeterben is, a megélhetésért jól szopikázik.
Peller Anikó
@Eladott Ország: Drága örökösök, Subic. Tökéletes korrajz.
lampa laz
Kancsalmarcsa teljesen átvette a hatalmat a lömöpö felett. Rigóhangú fiacskája is kussol mióta beült a nagyházba.
papa.49
@magyarbakancs: Rosszabb, mert félrevezeti azokat is akik hittek nekik !!!
verőce21
Because the world is round, it turns me on,
Because the world is round.

Because the wind is high, it blows my mind,
Because the wind is high.

Love is old, love is new,
Love is all, love is you.

Because the sky is blue, it makes me cry,
Because the sky is blue.

(Bepörgök, mert a világ gömbölyű,
Mert a világ gömbölyű.

Elszédülök, mert a szél erős,
Mert a szél erős.

A szerelem a régi, a szerelem új,
A szerelem minden, a szerelem te vagy.

Előcsalja a könnyeimet az ég, mert szomorú kék,
Mert az ég szomorú kék.) – Beatles: Abbey Road, Because (Mert)
evacica
@magyarbakancs: Az LMP mindig is a fidesz szatellit pártja volt, mit várunk tőlük tolják a fidesz szekerét! A Jobbik is egy megbízhatatlan banda sokat tőlük se lehet várni! Megmutatták a országgyűlési választáson is! Csak az emberek józan eszére lehet számítani! Mit várunk olyan pártoktól akik Puzsért főpolgármesternek jelölik, aki teljesen alkalmatlan ilyen feladat ellátásához!
advocat
Ilyenek miatt lesz a helyzet "aggasztó". Tehát, aki egy kicsit is gondolkodik, nem szavaz rájuk, mert az elveszett, és a Fidesz nyer! Ezt hívják szalámizásnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.