A zöldség-és gyümölcstermesztés módszereinek, valamint a kereskedelmi gyakorlat megváltozása miatt manapság a zöldségekben és gyümölcsökben lényegesen kevesebb vitamin-és ásványi anyag található, mint 50 évvel korábban. Ennek hatására szinte mindannyiunkban kimutatható valamely ásványi anyag hiánya. Leggyakrabban ez a hiány a magnézium, kalcium és cink alacsony szintjében mutatkozik meg, ám a mikró-és makró nyomelemek hiányossága is gyakran tapasztalható.

Feltöltő: haberv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.