Szombaton derült ki, hogy egy nő megszülte gyermekét a baranyai Magyarmecskén, majd erős vérzéssel kórházba került, a halott csecsemőt a rendőrök találták meg a házban.

Mint ismert, szombaton közölte hivatalosan a rendőrség, hogy a baranyai Magyarmecskén történt csecsemőhalál ügyében emberölés miatt indítottak nyomozást. 

Cipősdobozba rejtette csecsemőjét a magyarmecskei anya – a gyermek az ellátatlanságba halt bele

Fotó: police.hu/Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőröket a kórházból értesítették, hogy bekerült hozzájuk egy erősen vérző nő, aki pár órával előtte szülhetett. A rendőrök a helyszínre kiszálltak, ahol megtalálták az addigra már halott kisbabát, aki a szakértői vélemény szerint az ellátatlanságba halhatott bele.

A Bors cikke szerint a helyszínen minden véres volt, a csecsemőt az anyja – aki terhességét még párja elől is titkolta – egy cipősdobozba rejtette, amit aztán a kazán mellé tett le a tüzelő közé.

"Az elsődleges szakértői vizsgálatok szerint az asszony terhessége ötödik hónapjában életképes fiút hozott a világra még szerdán, de mindez csak péntek este derült ki, miután Brigitta rosszul lett és nagyon vérzett. Ezt a nő élettársának egyik fia mondta a Borsnak" – olvasható a cikkben.

A férfi a lapnak elmondta, senki nem látta a nőn a terhességét, bár furcsállták, hogy az egyre melegebb időben is bővebb ruhában, télikabátban mutatkozik. Az is kiderült, hogy a szülés után a méhlepény bentmaradhatott, ez okozott erős vérzést a nőnél, akit most is mélyaltatásban tartanak.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR PRÉDlKÁTOR
Ezeknek csak élettársaik vannak? Se férj, se vőlegény, csak ííííííííííííííííílettárs.
görbetükör
@DR PRÉDlKÁTOR: - se feleség, se menyasszony, csak élettárs. Zsák, meg a foltja!
Jozefina
Nem is kellene felébreszteni a mélyaltatásból!!!
namihami
Megint "" anya""!?!
Ezeknek a zugfirkászoknak másra nem jár a kezük (agyat nem írok), mint az anya szóra?
Menjenek el egy akár közepes könyvesboltba, annyi szinonimaszótár van ott, hogy még el is adnak belőle. Lehet lapozni. Megérné...
@görbetükör: @DR PRÉDlKÁTOR: Az, hogy valaki férj, élettárs, partner vagy bármi egyéb, az a mai világban még nem a cigány rokonértelmű szava.
A megszülegett gyerekek 40-42%-a együttélő, élettárs, stb. kapcsolatban jön világra. De attól a szülők még fehér alapszinüek. Még orbáni statisztika szerint is.
Viszont a büntetés ellrettentő mértékével, rassztól függetlenül, de egyetértek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.