Támogatás vagy hitel: az itt a kérdés. Július elsejétől több, a gyerekvállalást ösztönző támogatás is elérhető lesz a magyar lakosság számára. A falusi csok mellett a babaváró 10 milliós támogatás is beindul.

Forrás: ingatlanok.hu
Feltöltő: olahzsuzsanna
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Kedves Novák Katalin néni! Mi kapunk családi pótlékot. Kettőnkre huszonhatezer-kilencszáz forintot. Ezer éve ennyit. A néni mit szokott csinálni ennyi sok pénzzel? Mi ebből eszünk egészen tíz napig. Ha eljönnek hozzánk, elmondom, miért utálom a legjobban az Orbán Viktort. Ide a faluba nehogy merjen stadiont építeni. Megmondom miért. Mert annak az árából mi a tesómmal kaphatnánk bicót, lenne szép ruhánk, sok könyvünk, kifesthetnénk a szobát, a konyhát. Elutazhatnánk a tengerhez, nem mennénk egészen Afrikáig. Sőt, a tesóm járhatna zongorázni és nyelvet tanulni, mert az apuék ki tudnák fizetni. Én megelégednék egy újszülöttel. Dehogy baba! Egy picike oroszlánnal, mert, ha Katalin néniék jobban támogatnának bennünket, akkor lehetnék dzsungel vadász.
kolozsvaros.com/2019/04/02/kedves-novak-katalin-neni-nalunk-a-szuleim-szavanak-van-hitele/
Eladott Ország
Katalin néni! Négyszer szerettünk volna gyermeket, amiből 3 lombik fizetős volt. Mivel úgy gondoltuk, Katalin néni, hogy a hormonkezelések kétmilliós költségét redukálnánk 1,5-re. De nem jött össze, Katalin néni! Akkor most mit csináljunk, Katalin néni? Ha lenne még egy világmegváltó ötlete a számunkra... Megköszönném, Katalin néni! Nem akarunk tízmilliót, az autónk hétszemélyes - bár 20 éves - mi gyermeket szeretnénk, Katalin néni! De az elmondottak, a valós cél és a dolgaik olyan rohadt messze állnak a valóságtól, mint a záhonyi határátkelő Mexikóvárostól. Mi nem azért szeretnénk gyermeket, Katalin néni, mert köll! Mi csak úgy szimplán szeretnénk. Mert szükségünk van rá! Megtisztelő válaszát megköszönjük!
Utóirat: Novák Katalin néni nemrég jelentette ki, hogy minden fiatal és idős aki elhagyja ezt a fasza országot, amit ők teremtettek meg minden magyar embernek, az hazaáruló. Novák Katalin néni az evolúció zsákutcája.
tudode
Pár év múlva a felcsúti kRÉMes halálos CSOK-ja következtében hány ezer CSALÁD hajlékából dobják ki azokat, akiket BEPALIZOTT ez a HÉTPONTOS félresikerült POLITIKAI SZÉLHÁMOS!
.
Az OTTHONTEREMTÉSI támogatásának a hatása
.
nepszava.hu/1139007_az-ut-szelen-hagyottak-vilaga-tizezrek-lakhatasa-veszelyben
.
Ez "is" a FASZA GYEREK megbocsáthatatlan BŰNEI közé íródik, amikor ELJÖN az ideje!
.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.