Ma van az egyéves évfordulója a 2018-as országgyűlési választásnak, azaz a harmadik kétharmadnak. Miközben a pártokat már javában az új megmérettetések foglalkoztatják, pedig a korábbiak tanulságát sem vonták le. A HVG szerzője végignézte az összes szavazókör eredményét, és érdekes következtetésekre jutott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nagyon tudnak ezek a hvg-s fiúkák:
Gratulálok a cikk még a szokásosnál is butább; nem csak a magyar választási rendszerben ismeretlen szavazó/választási körzet fogalmat zagyválják, de sikerült tovább fejlődniük. Most már a szavazókör valóban létező fogalmát - Szavazókör: A választási rendszer legkisebb területi egysége, melynek a területén lakóhellyel rendelkező választópolgárok azonos szavazóhelyiségben szavazhatnak. A szavazóköröket úgy kell kialakítani, hogy egy szavazókörre mintegy 600, de legfeljebb 1200 választópolgár jusson, településenként azonban legalább egy szavazókör kialakítása kötelező. - is sikerült a választókerület szinonimájaként kezelni!!! =))
Commenter
Mit tanulhat az ellenzék rendszerszintű csalás esetén? Azt, hogy esélye sincs, és szélmalomharcot vív.
RonaGyuri
ha valaki megnézi a cikk hozzászólásait a derék szerző közli velem, hogy nem tudok olvasni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.