„A gazdasági erőnek párosulnia kell technológiai és innovációs erővel. Most ugye az előtt a kérdés előtt áll Németország, hogy az 5G technológiát megveszi-e a Huaweitől, vagy pedig nem veszi meg. Ha megveszi, az Amerikai Egyesült Államokkal konfliktusba kerül, ha nem veszi meg, ott nincs wifi meg internet Németországban, mert nagyon le vannak maradva, ott középkori állapotok vannak ebből a szempontból, és ők meg nem fejlesztették ki. Tehát akkor? Technológia. Úgy néz ki, hogy bizonyos dolgokban Kína már technológiailag is előttünk jár. Ez nem marad következmények nélkül.”

(Forrás: 444.hu, görbetükör által)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
És ezt komolyan gondolta? Vagy már itt tart? Mert igaz, Rákosi elvtársi megmondta, hogy kb. 15 év és lehagyjuk a kapitalistákat, népmeteket is. Most jött össze? Vagy egyéb, agyban jártas szakember tudna nyilatkozni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@kokopelli: még nem jártam Németországba, de a nálunk elérhető összes tájékoztatási rendszeren keresztül is nemcsak én bárki más is vehetné a fáradságot és utána néz, olvas a hiteles valóságnak, akkor nem kellene ilyen agyalágyúlt szörnyek lesújtó véleményének helyt adni. Még Ausztriát sem fogjuk soha utolérni, nem Németországot... talán majd 1x Romániát...
menekült
Azon gondolkodom, hogy ezek az idézett mondatok csak a szövegkörnyezetből kiragadva hangozhatnak ilyen ostobán. Nem hiszem el, hogy egy milliárdos történész, akire kormánya kiemelten fontos pozíciókat (és ehhez álomjövedelmet) oszt, az ennyire nem tudja, mit beszél. Vagy az egész Fidesz meghibbant? Valami fertőzés terjed náluk?
menekült
@lampa laz: Romániát??? Álmodozz csak! :)
durbincs
@lampa laz: na elökerül megint topa ? de megint csak üres koponyával ?
durbincs
Hej @papa.49: @papa.49: na ponyt maga , az a rettenet 50IQ-s bányatudor, akinek meg ?...
A messzi Pilis-Hegységben van , Ócsa is ?
Föciből csak karó ? maga osztaná megint az észt ? ... bányás-tárnás ?
Picsogoként kb 1000km -ről ? Na de ebben Is ?
Plusz 1 moslék Ajakú ? azt fürödjék le !! de fogat is mosson, mert bedes, gyomorszagú lehelete ?
mégtán a levegője ?
durbincs
@kokopelli: a Röfölés még megy ? vagy csak má szóban ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.