Sziasztok, azért írok, mert ugyan látom, hogy egy rakás átverős fogyasztó és izomnövelő – illetve inkább annak kikiáltott – terméket kielemeztetek már, szinte ugyanazzal az eredménnyel, hogy egyik sem hatásos… Na de mi a helyzet a Fatbonddal, ezzel az agyonreklámozott és rendkívül hangzatos dolgokat ígérő cuccal? Erről miért nem írtok? Talán berezeltetek, mert ezt egy …

Forrás: testepitek.hu
Feltöltő: gyurmix
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

arcmás
Az "óriás zsírsejteket" lefogyasztani nyilván nem ugyanaz, mint az időközben felszaladt fölösleget.
Keményebb meló, de semmi sem lehetetlen, de ez összetett folyamat - test, lélek, szellem (a lélek és a szellem nem ugyanaz!)
Egy időben gondolkoztam azon, hogy személyi edző leszek, de aztán rájöttem, hogy nem bírnám elviselni a sok újgazdag tahó tahóságát - nincs az a pénz (ugyanis a tudásomat csak a gazdagok tudnák megfizetni).
Akkor most geci vagyok, mert nem mondom el ingyért, hogy mit kéne tenned?
Geci vagyok, de nem ezért.
Van egy nagy igazság (ha nem hiszed, járj utána): "Amit ingyért kapsz, azt nem becsülöd."
Érted, amikor fizetsz, vagy felajánlasz valamit a magad erőforrásából, azt nem nekem fizeted, nem nekem ajánlod fel, hanem kimutatod vele, hogy komolyan gondolod - magadért teszed.
Persze van sok suttyó, aki visszaél ezzel, és csak harácsol, meg nyerészkedik, de én nem ilyen vagyok.

Jól, vagy sehogy. Én ilyen vagyok.
(virágot az öltözőmbe)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.