Felháborítónak nevezte Hollik István kormányszóvivő szerdán Budapesten, hogy Brüsszel sikeres programként beszél a migránskártyákról.

A kormányszóvivő felidézte: az Európai Bizottság szóvivője kedden egy kérdésre azt válaszolta, hogy nagyon sikeres a migránskártyaprogram.

Hollik István felháborítónak nevezte, hogy Brüsszel sikerről, sikeres programról beszél, miközben terroristákat pénzelnek.

A Magyarországon fogva tartott Haszán F. terroristavezér is ilyen migránskártyán keresztül jutott pénzhez. Ha ő kaphatott ilyet, simán hozzájuthatott más terrorista is

- jegyezte meg Hollik István.

Rámutatott: az Európai Bizottság mind a mai napig nem adott megnyugtató választ, hogy kik használják ezt a kártyát, hány terroristát szűrtek már ki az ellenőrzéseken, és a kártyahasználókat, azok személyazonosságát hogyan ellenőrzik. Ahelyett, hogy arról beszélnek, a migránskártya milyen sikeres, valóban válaszolni kellene azokra a kérdésekre, hogy a migránskártyák tulajdonosait és az egész programot milyen módon ellenőrzik. A magyar kormány továbbra is várja a válaszokat – jelentette ki Hollik István.

Kérdésre azt mondta: a bizottság akkor járt volna el helyesen, ha akkor amikor a bevándorlási krízis elkezdődött, a tagállamokat megkérdezi a migránskártyaprogram finanszírozásáról, arról, hogy ezt ilyen formán szeretnék-e. Ez nemcsak nem történt meg, hanem a bizottság azt a tényt, hogy az unió negyven milliárd forintot fordított erre a programra, eltitkolta a tagállamok elől és ez véletlenül derült ki. Látszik, hogy a bevándorláspárti vezetésnek szándékában sem áll ezt a programot megszüntetni – jegyezte meg a kormányszóvivő, aki hangsúlyozta: azért is fontos, hogy egy bevándorlást ellenző vezető kerüljön a bizottság élére, hogy az ilyen és ehhez hasonló programokat le tudja állítani.

Forrás: MTI

Címlapi kép: Facebook

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libellle
Felháborito, hogy egy országot Europában közveszélyes elmebetegek irányitanak. Meg felháboritóbb, hogy a polgárok ezt türik
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Hollik szándékosan játssza a hülyét?Vagy ez is csak a birkáknak szól,akik benyalnak mindent csont nélkül?Azt pontosan tudhatja Hollik is,hogy ezek a kártyák kizárólag Görögországban használhatóak,számozottak,havonta ellenőrzik mindet,és ha visszaélést tapasztalnak,azonnal letiltják,úgyhogy nem valószínű,hogy a nálunk fogvatartott terrorista ilyen kártyát használt volna.Viszont kiváncsi lennék,hogy a fidesz által beengedett letelepedési kötvényes között vajon hány terrorista volt,akiket elláttak útlevelekkel,,és ezzel szabadon mehettek bárhova Európában.Ráadásul sokba kerültek ezek a letelepedési kötvények a magyar adófizetőknek.De erről valahogy nem akar beszélni a fidesz
papa.49
Likaspista te viszont TÖKSIKER vagy !!!
libellle
Felháborito, hogy egy országot Europában közveszélyes elmebetegek irányitanak. Meg felháboritóbb, hogy a polgárok ezt türik
kokopelli
@csipetke: ...és az itteni fizetett hülyék ráugranak mint gyöngytyúk a meleg takonyra!
(n-1)-szer elmagyarázták,hogy mire jó,kik kapják és miért jobb mint a kp.!
"Az nem baj,ha a felvételkor fideszbe hülye vagy,de marhára megkönnyíti a dolgot!"
Eladott Ország
Az a felháborító te mocskos agyament szarházi, hogy a fidesz bűnöző és politikai prostituált banda még szabadlábon van, holott már régen a börtönben kéne rohadniuk. De ami késik az nem múlik, te parazita, gerinctelen cickány.
tudode
Nem!
.
Holik polgártárs!
.
Az már mindennek a teteje, hogy a MOCSKOLÓDÁSÁVAL hirtelen részese annak a SZEKTÁNAK, amely kicselezte a TÁRSADALMAT és .. A L K O M Á N Y O S .. V Á L S Á G B A süllyesztette az országot.
.
Nyugalmazott KÖZTVISELŐKÉNT szégyene az államigazgatásnak, hogy az ORSZÁG HÁZÁBA be lehet kerülni civil szervezet mocskolódásával
.
hu.wikipedia.org/wiki/Hollik_Istv%C3%A1n#%C3%89lete
.
"""" 2018. június 12-én az Amnesty International Magyarország nevű emberjogi szervezet lejáratása céljából a szervezet irodájának ajtajára egy "Bevándorlást támogató szervezet" feliratú matricát ragasztott.""
.
Valamilyen .. t a n á r .. létére, ha egyáltalán képeSS olvasni, értelmezni a MIGRÁNSKÁRTYÁKKAL kapcsolatban
.
hvg.hu/itthon/20181124Nevtelen_migranskartyak_mar_a_kerdesekben_sem_mond_igazat_a_kormany
.
Szégyellhetnék magukat amiatt, is mert éheztetik a menekülteket, csak a gyerekeknek adnak enni:
.
magyarnarancs.hu/belpol/megint-eheztettek-ket-menekultet-a-tranzitzonaban-117304
.
És van az a LÓVÉ, amiért beáll egy fiatalember abba a sorba, ahol a FÉL ORSZÁGNAK nem különb az élete, mint a migránCSOKNAK!
Jozefina
Szerintem fogalma sincs miről beszél!!! A migránskártyák funkcióját sem érti!!! De jobb hülyének lenni, mint kikerülni a pikszisből??!!
arcmás
Hollik legnagyobb baja a haja hiánya.
Hollik ezzel sokat foglalkozik.
Kb mindig ezzel foglalkozik két kötelező felolvasás között ami szerint Orbán Viktor Orbán Viktor.
Orbán Viktornak meg fontos a megerősítés - az ánuszgyűrűje körül.
Hollik kimagaslóan jól teljesít ebben.

"Hajrá, Hollik, csak keményen!"
advocat
Ennek a növő hajúnak valaki szólhatna, hogy a migráncskártyát az ENSZ osztja, és csak a görög migráncsokanak, és csak ott váltható be. Az uniónak ehhez talán nem sok köze van. Persze a 2 és fél millió agymosott ezt beveszi. De vannak még akik nem!
Azért ennyire hülye nem lehet! Persze ha megfizetik! Ezt már Hofi is elmondta, "Tud úszni? Nem. De ha megfizetjük?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.