A budapesti elektronikus jegyrendszer bukása is azt mutatja, hogy Tarlós István főpolgármester méltatlanná vált arra, hogy egy világvárost vezessen – mondta Horváth Csaba, az MSZP budapesti képviselője szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Az ellenzéki politikus arra reagált, hogy Tarlós István és Pintér Sándor belügyminiszter együttműködési megállapodást írt alá arról, hogy a budapesti elektronikus jegyrendszer csatlakozik a Nemzeti Elektronikus Jegyrendszer Platformhoz (NEJP).

Horváth Csaba szerint mindez a korábbi budapesti e-jegyrendszer bukásának beismerése. Hangsúlyozta,

a városvezetés a mai napig nem tud elszámolni az eddig elköltött 12 milliárd forinttal, ennek tudatában pedig abszurd a projekt olcsóságról beszélni.

A szocialista politikus úgy véli,

a főpolgármestert és a belügyminisztert közös felelősség terheli a budapesti közbiztonság romlásáért, valamint azért is, hogy a rendőrök nem kapják meg azt a pénzügyi támogatást, amit korábban.

Horváth Csabát kérdezték arról is, hogy Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt feltételekhez kötötte az ellenzéki előválasztáson történő részvételét. Az MSZP politikusa ezeket a feltételeket racionálisan nem teljesíthetőnek nevezte, majd megjegyezte, Puzsér Róbertről ki fog derülni, hogy kinek a szekerét tolja. "Nekem azzal sincs bajom, ha ő állva marad, csak akkor vetesse fel magát a Fidesz listájára, az úgy korrekt" – fogalmazott.

Forrás: MTI

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Ti senkiházi csürhe tolvaj gépezet!! Mikor a ti emberetek volt hatalmon évekig akkor soha nem fejlődött semmi a városban nem voltak újítások csak a lopás és lopás!!!A 4 es metro építése is évekig hùzôdott több 10-100-1000 milliárd forint veszett el és soha senki nem nézett utána!!Jobb ha Tapló Pista marad Ö soha nem tud akkora kárt okozni mint demszki Gabi!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.