Nem ment el a kedve a vezetéstől.

41 milliós luxusjárgányt vásárolt M. Richárd
Fotó: Mohai Balázs/MTI

Még jogosítványa sincs egyelőre, mert bevonták, de a napokban egy új, extrák nélkül is közel 41 millió forintot érő Mercedes AMG-vel lepte meg magát M. Richárd.

A Dózsa György úti halálos baleset okozásával vádolt férfi szívműtétje után a Rókus kórházban lábadozik, de a Blikknek szívesen beszélt az új autójáról.

Még le kell tennem a vizsgákat, hogy visszakapjam a jogosítványomat. Persze, az is lehet, hogy a bíróság eltilt a vezetéstől. Bár több száz autónk van, egyiket se vezethetem. Barátaim, a párom és sofőr segítségével tudok közlekedni addig is

– magyarázta a lapnak a 41 éves férfi, aki elárulta, csak pár órára engedték ki a kórházból, hogy megnézhesse az új kocsit, addig is egy, a derekára rögzített szerkezet figyelte a szívét.

M. A Blikknek arról is beszámolt, hogy újabb problémát találtak nála az orvosok: a korábban szedett doppingszerek miatt mellékvese-elégtelenség alakult ki nála.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Én semmi rendkívülit nem látok abban, hogy bedrogozva, gyorshajtás közben két ember haláláért felelős büntetett előéletű ember, aki megszegte a házi őrizetet is börtön helyett lábadozásként autókat szemléz a szabad levegőn.
Már amennyiben fideszközeli az illető.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
qxy
Jól értem hogy halálos gázolás és nincs a sitten? Ugye nem?
Aki Én
Én semmi rendkívülit nem látok abban, hogy bedrogozva, gyorshajtás közben két ember haláláért felelős büntetett előéletű ember, aki megszegte a házi őrizetet is börtön helyett lábadozásként autókat szemléz a szabad levegőn.
Már amennyiben fideszközeli az illető.
Sámannus
Gecisztáni tolvajok családját boldogítja. Nem is tudom miért nem szerepel a fideszes családvédelmi törvények között, ha halálos balesetet okoztál kapsz luxus autót, mert megérdemled, hogy mielőbb újabb rombolást végezhess.
Valószínű, hogy ezért is van nagy sikere a miniszter asszonynak, akit nemzetközi fórumokon faggatnak, ostromolnak a siker receptjéért.
qxy
@Aki Én: Na ha rajtam múlna akkor rajzolna magának a cella falára autót az tuti. de a jogász meg a bíró is aki még nem vágta sittre
ágimami
Szégyen és gyalázat ami ebben az országban folyik! Milyen nálunk az igazságszolgáltatás???
2 ember haláláért felelős és még mindig SZABADLÁBON van, a Rókus kórházban lábadozik ,pedig rég a börtönben kellene lennie, ott is lábadozhatna! A szívműtéte is szerintem kamu!!
Ja, hogy vannak nagyon jó kapcsolatai, akik megvédik mindentől??? Biztosra veszem, hogy még a végén tőle fognak elnézést kérni a letartóztatásáért és éli tovább alvilági világát.
Azért azt jó lenne tudni, miből telik ennek a senkiházinak 41 milliós kocsira??? Senki nem vizsgálja?
Nem tudom miért kell még hergelni az embereket ilyen cikkekkel, hogy pl. "Bár több száz autónk van, egyiket se vezethetem. Barátaim, a párom és sofőr segítségével tudok közlekedni"

Ha tényleg igaz, hogy újabb problémát találtak nála, biztos fájdalomdíjként vette az új kocsit!
Én ÖRÖKRE eltiltanám a vezetéstől és min. 20 évre ítélném, de biztosra veszem, hogy meg fogja úszni az egészet, csak azért a lelkiismeretével hogy számol el, azt nem tudom, jaaaaaaaaaaaa, hogy nincs neki!!!:DDD
desiro
Valamelyik betegsége csak végez a köcsöggel.
Egyébként a lúgos doki is köszöni jól van, gyerek orvosként praktizál., mert mikola pereputtya.
Eladott Ország
Egyébként nem a csávó van életveszélyben, hanem mi. Maga a csóka az életveszély! Régen is mostak ki szerecseneket, de nem ennyire pofátlanul nyilvánvalóan. Ezt a büdös, retkes, korrupt kancigány országot. A bíróság az iratok papírok átnézése után erre a döntésre jutott. uploads.disquscdn.com/images/0fd859e2c15a7f17e99b6ac682a93c0ef50901a697c79e5eb989eb979634bb7a.jpg?w=600&h=402
Én meg éppen leszarom, hogy mi van a szívével. Két embernek a szíve miatta nem dobog többé. Ez a mai igazságszolgáltatás.Van börtön kórház is! Aki elfelejtette befizetni a gyors hajtásért a 30 ezret, azért 2 rendőr is kimegy. A sok koksz, lerakodott! Az a hatalmas szíve, az fogja elvinni szegényt. Egy 7.62-es szikével kell megműteni az a nagyon beteg szívit, azt.
Yoda69
Mocsok fideSS, mi mindent megenged egy rohadt naci gyilkosnak.
justhpeter
@Eladott Ország: Osztom az álláspontodat !
lusta
A mohóság. A40 millás autóra a kutya sem figyelt volna oda.
Eladott Ország
Mielőtt elfogták, a Seychelle-szigeteken nyaralt M. Richárd. Az ivarérett Ricsinek nincs baj a szívével, ha a "szervert" elő kell venni.
uploads.disquscdn.com/images/01a5e023293a6472cc0f300444095d26ab35ad9a3574186547e445c012bbbff8.jpg?w=600&h=360
qxy
Na ezért mondom. hogy ahol a pénz ott az igazság. Mert mindent meg lehet venni Ugye jól mondom Tisztelt Polt Péter. Ja tévedtem. a Tisztelt az törölve. A tiszteletet ki kell érdemelni . és nem vissza élni vele.
Kookas
ennek a baromnak úgy volt szívműtéte mint nekem is van egy ilyen mercim.
yazo64
@kereső: Közgyógyra írta fel a dokija...
kereső
@yazo64: látod erre nem is gondoltam, ja és a több száz járművet mind. Na az orvosi kamara helyében rögtön vizsgálatot kezdeményeznék a doki ellen,hamár a NAV félrenéz és nem érdekli a többszáz jármű-,hogy mibű???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.