Az öndefiníciója szerint újlipótvárosi szociológusprofesszor, a Kádár-rendszer kritikusa szerint a tudósnak az a dolga, hogy a legközelebb kerüljön az igazsághoz, a politikusnak pedig az, hogy választást nyerjen. Interjú a HVG-ben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
semmilyen porcikája sem igazi és vállalkozónak sem mondható! =))
justhpeter
Szelényi Iván téved, Orbán egy unintelligens politikai szélhámos.
simmering73
Mondjuk inkább azt Iván: Orbán igazi politikai kalandor. Közelebb áll az igazsághoz.
Eladott Ország
Orbán az EU pénze nélkül csak egy pénz és hatalom nélküli tolvaj, semmi más. Az Orbán-kormány az elmúlt években kiépítette azt a rendszert, mely több milliárd forinttal lopja meg mind az Uniót, mind pedig a magyar embereket. Kamu pályázatok és túlárazások kísérnek minden hazai beruházást. Előre lezsírozott sémák alapján, baráti és családi cégeken keresztül zabálják fel az uniós pénzeket. Erről az Unió is tud már évek óta, mégsem történik az égvilágon semmi. Nincs az az OLAF-jelentés, amely bajba sodorhatná a hazai maffia működését. Az uniós pénzek tudniillik – afrikai mintára – nem a lakosságot segítik, hanem a hatalomban lévők még hatalmasabbá tételét. Orbán az EU pénze nélkül csak egy pénz és hatalom nélküli tolvaj, semmi más. Jó lenne, ha ezt Brüsszelben is észlelnék. Minél előbb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.