A hazai és EU-s fejlesztésből létrejövő óvodát öten adták át: Wenner-Várkonyi Attila polgármester, Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár, Boldog István országgyűlési képviselő, Fehér Petra, a megyei önkormányzat alelnöke és Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubjának alapítója. Miután megnézték a Teknős Csoport előadását, a nemzeti kormány családpolitikáját dicsérték. Mindenkinek megköszönték az óvoda felújításában való közreműködést, kivétel az EU-nak, ami projekt 90%-át állta.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A felújított óvodát be is kellene népesíteni. És ezek a fránya magyarok éppen ezt nem akarják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Commenter: Így igaz! Hiszen az egész kis hazánkat fenyegető menekült invázió még annyira sem valós, mint Don Quijote szélmalmai!
Commenter
@Nessy: Ezt Nógrádi és Bakondi úgysem hiszi el!
Nessy
@Commenter: Már csak azért sem, mert állítólag ezt a hírt a Migráció kutató intézet bocsájtotta útjára, és a királyi média rögtön átvette.
Azt hiszem ez az intézet is olyan értelmes, mint volt anno a Béke kutató intézet. Mindig oda akartunk menni "dolgozni" életempárjával. :-))
Sámannus
Tegyük hozzá azt is, hogy amit elloptak 90% azt nem is kell nekik megköszönni, mert azt el is lopták . Mondjuk meg őszintén becsületesek minden. Amit ellopnak ne kívánja tőlük senki hogy megköszönjék, azért majd csücsülni fognak.
Commenter
@Nessy: nem baj, most már itt van nekünk kásler magyarságkutató intézete.Annak rengeteg értelme van!
Sámannus
Szóval ide azért nem épülhet más mert itt "kifektetők" vannak, akik eltüntetnek minden forintot, úgy hogy nem koppan .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.