Az európai parlamenti voksoláson arról döntünk, hogy a magyar agrárium érdekeit képviselő erőket támogatjuk, vagy hagyjuk, hogy a brüsszeli bürokrácia olyan költségvetést fogadjon el, amely a bevándorlást támogatná a mezőgazdaságnak járó forrásokból – mondta az Agrárminisztérium mezőgazdaságért felelős államtitkára.

EP-választás: az államtitkár szerint, ha nem a Fideszre szavazunk, kenyér se lesz, csak migráns

Feldman Zsolt közölte: az Európai Unió 2021-2027 közötti, a brüsszeli bürokrácia által letett költségvetési javaslata szerint a közösség agrárbüdzséjét 20 százalékkal kurtítanák meg az előző költségvetési ciklushoz képest. E szerint Magyarország a 2014-2020 közötti 12,3 milliárd eurónál 2 milliárd euróval kevesebb pénzhez jutna, a felhasználása pedig nehezebb lenne, több adminisztratív teherrel járna. "Bátran mondatjuk, hogy a javaslatcsomag ebben a formában elfogadhatatlan" – fogalmazott.

Az államtitkár arról nem beszélt, hogy a Brexit miatt kiesik az egyik legnagyobb befizető államtól befolyó összeg, részben ezért kell drasztikusan csökkenteni az EU költségvetését.

Feldman Zsolt szerint a javaslat ahelyett, hogy a leszakadó, fejlesztésre szoruló régiókra koncentrálna, az európai és azon belül a magyar vidéken élő gazdálkodóknak nyújtana segítséget, olyan, a migrációval, a migránsok integrációjával összefüggő célokat fogalmaz meg, amelyek a magyar mezőgazdaságnak, a magyar agrártermelőknek nem állnak érdekükben.

Forrás: MTI

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Jól van most már túltoltátok a biciklit !
Azért kapunk kevesebbet mert 9 év alatt az összes létező szabályt/ morált legalább egyszer megszegtétek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@Shikari: Igen!!! Olyanok mint te , te korcs cerkóf, !!!
kereső
@Shikari: Te tényleg nagyon sötét vagy. Nekked kéne a történelmet tanulmányznod, nem másoknak ajánlgatni.

Amúgy mi ujság pénzes migráncs ügyileg? Mert még nem válaszoltál,.
csak úgy....
@Shikari: a tikok má elfogytak az udvarru ? nem ám megetted a papagájt ?
ugye az beszél belüled,mert embör nem lehet ennyire hülye!
tulipan
@Shikari: Mond csak Te idióta narancsos seggnyalóágul már a mutterod? :-)))))))))
kissé felnőttem
az államtitkár szerint? hány képesitett miniszterelnöki tanácsadó van hány államtitkár az ország 10 %-a lassan rátok keres hogy éljetek.mi meg migrálunk nem is ugrálunk. Azért 1 szem migrántosat mutassatok okés??? de ne olyat aki kötvényesként jőtt titeket tömve pénzel. ha belefér a kérésem !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.