Húszezer példányban terjesztik azt a kiadványt, amely a kormány hagyományőrző intézkedéseit mutatja be. A kormány fontosnak tartja, hogy megőrizzük Magyarországot magyar országnak, ehhez kiemelten fontos a nemzeti tradíciók, a magyar népi, népművészeti hagyományok és a népi örökség megőrzése – az ezt célzó kormányzati munkára hívja fel a figyelmet a Magyarország, az élő hagyományok hazája című tájékoztató kiadvány is, amelyet leginkább hagyományőrzéssel, népművészettel kapcsolatos országos rendezvényeken, illetve ilyen tevékenységet folytató intézmények, civil szervezetek részére kívánunk terjeszteni 20 ezer példányban, válaszolta az Index kérdéseire a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az sincs magánál, aki egy csöppet is csodálkozik

Képzeld Wazze, mi lenne, ha még irredenták is lennének

A minap megtudhattuk magától Kancsi-mancsi legfőbb történelem átalakítótól, hogy „Horthy Miklós visszaadta a nemzet önbecsülését”! Most a Kormányzati Tájékoztatási Központ. „Magyarország, az élő hagyományok hazája”című tájékoztató kiadványa is egy propaganda pamfletté sikeredett. Nem csak a duma, de a Nagy-Magyarország térképek is legalább is pikáns mellékízeket jeleznek! =))
solidedge
Legközelebb már olyan térképpel rukkol elő a kormány amelyben Ausztria is magyar területként szerepel.
kokopelli
@solidedge: ..az ""öregemék" azzal vicceltek,ha a "Nagy-Magyarország" ß@rt hallották,hogy
"Jáva,Borneo,Celebesz,magyar volt és magyar lesz!!"
...akkor azt nem kapisgáltuk,de most már értem : "aki a múltba réved,az elpasszolja a jövőt!"
Nessy
Mikortól lesz kötelező naponta el imádkozni a trianon utáni átírt Hiszekegyet? Még emlékszem rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.