Konzultációt indít. De azért folyik a vita a közös ellenzéki jelöltekről is. Miután az MSZP és szövetségesei a napokban megnevezték a polgármesterjelölteket, a Jobbik-LMP választási szövetség is előre hozta az önkormányzati választás kampánystartját, jelentette be Puzsér Róbert, a két párt által támogatott főpolgármester-jelölt a Blaha Lujza téri aluljáróban tartott sajtótájékoztatón. A start konkrétan azt jelenti, hogy egy 13 kérdésből álló kérdőívet kezdenek osztogatni a budapesti járókelők között, akik a remény szerint majd azt kitöltve és visszaadva "reflektálnak" a Puzsér-programra. ... Visszatérve a sajtótájékoztatóra, Moldován László, az LMP budapesti elnöke azt mondta, hogy a Puzsér-program kompatibilis az LMP korábbi programjával, úgymint forgalomcsökkentés, sétálóutcák, zöldterületnövelés vagy éppen a szerződések átláthatósága, és hogy örül, hogy mindez most társadalmi vitára lett bocsájtva. ... Az erős kritikát valószínűleg az váltotta ki, hogy az MSZP-Párbeszéd...

Forrás: index.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Ez konzultáció is olyan mint orbán szarosgatyája, amit marisunk sikál. Jó sok semmitmondással. Mondjuk akár a nagy nevettető a cirkuszban van másik! Mármint populista néphülyítés.
Nessy
Ez is olyan lesz, mint az eddigiek! Páran visszaküldik, de még a válaszok feldolgozása sem fog megtörténni, hanem bejelentik, hogy velük a világegyetem minden élőlénye!
Eladott Ország
Az is elmegy a francba , aki nem látja, hogy ez egy full idióta. Látszik a tekintetén, nem tud beszélni ,csak ordibálni. Kizárólag hülyeséget. Már évek óta ilyen. Rosszul vagyok tőle. Egyébként a Hír TV "visszavételekor "ott pedálozott ,hogy maradhasson. Őt a fidesz indította most. Aki egy percig is becumizta, hogy Puzsér nem lesz ott októberben a szavazólapon, azon csak mosolyogni lehet. Puzsér indul a választáson (joga van hozza), mert ez a megrendelés felé. A többi pedig süket duma. De abban úgyis jó.
bencemacska
@Sámannus: Én meg jól elbambultam, nem vettem észre, hogy az MTI cikk ugyanerről a sajtótájékoztatóról szól. Nem tudom, miért néztem azt tegnapi cikknek?!
Bezzeg ezt egy pillanat alatt elfogadták, nem közölték, hogy ez már itt van.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 16:45
Én sem vállaltam volna az MSZP-Párbeszéd helyében, hogy majd alkalmazkodnak egy önjelölt idiótához az előválasztás időpontjának meghatározásában, módjában, stb.
Bár, ha belegondolunk nem is olyan hülye ez a ripacs!
Bejelentette egy szál magában, hogy ő akar lenni Tarlós egyedüli kihívója. Azóta már két pártot rángat, mint őt a görcs. Sőt, most már azt követeli, hogy másik 4 ellenzéki párt vegye át az ő programját, mert csak az igazi. (Ezt persze az MTI nem hozta le!)
Így tereli az embereket Tarlóshoz! Pénz meg bőven számára a költségvetésből!
Sámannus
@bencemacska: amikor bejelentkezett először világos volt, hogy a fidesz csicskája. Még hogy nulla költségvetéssel lesz jelölt. (röhögök) Vasvillával szórják neki a pénzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.