A napokban tíz éve, hogy miniszterelnök lett Bajnai Gordon. Az ez alkalomból készült könyv bemutatóján a volt kormányfő elárulta, miért tiszteli Soros Györgyöt, és szerinte miért volt sikertelen a visszatérési kísérlete. Videó.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Bajnai volt a szocik legjobb brendje, amit valaha felépítettek, de ő nem bírta a nyomást. Nem politikára született.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
A keresztyén Harrach Péter még uszított is hozzá. Az ilyenek szoktak a felszívódni, amikor a szarjankókat össze kell gyüjteni egy tartós elkülönítésre.
Eriksson
Bajnai volt a szocik legjobb brendje, amit valaha felépítettek, de ő nem bírta a nyomást. Nem politikára született.
Sámannus
@durbincs: Méra ezzel fizetnek a jó szándékú embereknek. Aljas rágalmazással.
Commenter
@Eriksson: Erik a Viking, pálfordultál?
Eriksson
@Commenter: "Temetni jöttem Caesart, nem dicsérni"
Commenter
@Eriksson: Tack se mycket.Förvanande faktum.
Eriksson
@Commenter: Magyarul öcsém, ha kérhetem. :)))
Commenter
@Eriksson:? akinek eriksson a neve annak mi gondja ezzel?
Eriksson
@Commenter: Vörös Erik sem tudott magyarul. Nekem miért kéne svédül?
Eriksson
@durbincs: Nemcsak a szárnyasok, volt ott több is bőven a gallér mögött.
Commenter
@Eriksson: mert Vörös Erik csak svédül tudott, én meg sajna skandinavisztika szakos voltam(bár norvégül és dánul azért én sem tudok)voltam. Szakmai ártalom, hogy néha kitör belőlem a svéd :)
Eriksson
@Commenter: Semmi baj ezzel. Sőt!
Sajnos én nem voltam ilyen szakos, tehát nem is várható el tőlem, hogy értsem. :)))
csak úgy....
@Eriksson: de bukfenc (guruló átfordulás) közben le is kaksizhatnád magad,ha már semmit sem értesz! ;)
szakos ide vagy nem szakos ,te plöm plöm?
Commenter
@csak úgy...: á, csak úgy! Cigánykereket nem kellene hánynia? Mukink a nyolcadik csoda is újra lendületben van, pedig tegnap még előjött a skizofrén hajlama mint a gazdájának, mert neki megvan az a képessége hogy kívülről lássa magát!
csak úgy....
@Commenter: így,22óra után zavard össze ám agyilag a körösztanyád ! ma már olvastam a csöndes sikarit és a lev tesze-tosza erikssot ...,errü a kettörü ,no meg a durbincsru mindíg a Himnuszbóla régen tép jut az eszömbe !
durbnincs
Bajnai egy év alatt rendbe tette, amit a szocik elcsesztek 8 év alatt, amit Gyurcsány elcseszett, és mindezt a 2008-as válság közepette.
Jó szakember, de ahogy Errikson írta, nem bírta a politika-, de inkább a béna semmirekellő politikusoktól jövő nyomást.
Remélem, most már érti a rendszer lényegét, és a szakértelmével lenyomja a harácsolókat, és meg tudja mutatni, mit érhet el ez az ország, ha mindenki végzi a dolgát benne.
Eriksson
@durbnincs: Rendbe tette. Persze. IMF hitellel nem volt nagy kunszt. És fájt is mindenkinek, minden bérből és fizetésből élő embernek, nyugdíjasnak. Akik vajmi keveset tehettek az állam gazdaságpolitikájáról, és állapotáról.
kereső
@durbnincs: 00:13, kicsit árnyalnám a képet. Amit "gyurcsány elcseszett"- senki nem számol medgyessy 2x100 napos programjának hatásaival, a fidess otthonteremtési támogatásának hatásával,a megépült 700 km autópálya kiadásaival, a három duna hiddal, a számtalan elkezdett kórházi rekonstrukcióval-egy részét már orbánék fejezték be, és sok-sok apró dologgal.amit elcseszett. 2008-ban /október/ gyurcsány fordult az imf-hez -mert a forint zuhanásba kezdett, az otp részvényekkel együtt- valaki shortolt!!-ez október 9! október 13-án az imf közölte ,hogy segit- ennyit erről.
Na most nézzük még a tényeket tovább- amikor az imf hitel kellett, az államháztartás hiánya 4,9%-ez ugye 2006-ban 9,6%-volt. És közben épültek a fentiek, jött a 13.havi nyugdij-és fizetés a közszférában-a vizit dijnak köszönhetően többlettel zárt az eü.kassza, megvolt a manyup.
Gyurcsány 2009 tavaszán mondott le- azután jött a szocik a mai napig alig felejthető "miniszterelnök keresése", azután elfogadták gyurcsány javaslatát- Bajnai Gordont.Aki azzal kezdte, hogy aláiratta a kötelezvényt a frakcióval a támogatásról- azaz mindent megszavaznak- amit addig gyurcsánynak nem,sőt többet. Igy aztán nem volt hadakozás- a fidesz ült a babérjain- már győzött(pedig hol volt még a válassztás). Ja ,Bajnai a költségvetési hiányt ugyanazzal a számmal adta át orbánéknaqk, amivel átvette gyurcsánytól.

2014-ben, amikor az önkormányzati választások előtt néhány nappal felállt ágytól-asztaltól, sakkot sikerült adnia az ellenzéknek,én legalábbis igy értékeltem a lépését akkor is, most is. Cserbenhagyta a pártot, amit ő hozott létre. És az el is tünt azóta. Akkor mitől is olyan nagyszerű?Nincs egy kicsit túl értékelve? Az,hogy nyugodtabb időszak volt az ország életében?-mert ki zavarta? Volt valaki?Ugye nem? És az elődnél? Mit művelt a fidess,az mszp, az szdsz?
És nem mentem fel Gyurcsányt- de jó lenne már, ha ő is elmondhatná a saját verzióját.Mert a másik oldalt már hallottuk.Sőt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.