A biztonsági őr érte tetten azt a két férfit, akik egy móri telephelyről akartak rézelektródákat ellopni. Egyiküknél kábítószergyanús fehér port is találtak.

400 kiló színesfémet akartak ellopni, aztán egy gramm gyanús porral is lebuktak

A Móri Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés 2019. április 13-án 12 óra 30 perckor, hogy egy móri telephelyen a biztonsági őr tetten ért két férfit, akik egy targonca segítéségével a raklapok közé rejtett, befóliázott 40 doboz rézelektródát akart ellopni.

A 27 éves dudari és a 34 éves bakonyszombathelyi férfi a telephelyen dolgozott. A rendelkezésre álló adatok szerint a héten több alkalommal rejtettek a raklapok közé kartondobozokba különböző rézelektródákat, rézhuzalokat, hogy azokat színesfémként a későbbiek során eladják. Az elrejtett közel 400 kilogramm színesfémet targonca segítségével akarták egy kisteherautóba berakni, amikor az üzem területén dolgozó biztonsági őr tetten érte őket.

A ruhájuk átvizsgálásakor a dudari férfi zsebében a rendőrök egy papírtasakban 1 gramm kábítószergyanús fehér port valamint annak fogyasztásához szükséges eszközt találtak és foglaltak le.

A két férfit a járőrök elfogták és előállították a Móri Rendőrkapitányságra.

(police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.