A héten nyilvánosságra kerültek a centenáriumi Trianon-emlékmű tervei, amelyek elég gigantikusak bizonyultak ahhoz, hogy első pillantásra senki se vegye észre a megrendelő valódi célját: úgy alkotni bombasztikusat, hogy azt csak az lássa, aki tudja, merre kell keresni. Egy Gyurcsány-kormány is épp így oldotta volna meg a feladatot. Orbán Viktornak a jelek szerint a háta közepére sem kell a jövőre esedékes századik évforduló. Ez a hvg.hu heti belpolitikai elemzése.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A 100 m hosszú árokásás szimbolikáján túl, csak nekem jutott eszembe erről, hogy itt van legtöbbször tüntetés, mi ezután nem lesz megvalósítható? Igen, erre kibaszott nagy szüksége van az országnak, hogy előrenézés helyett százéves sebeket nyalogassunk. Az elbaszott uniós 12000 milliárd forint emlékműve legalább a gyakorlatban is érne valamit.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--CJxoJw1v--/w_1160/7I8wwv4YxkoQHVCOs.jpeg
A látványterv szerint így nézne ki az emlékmű a Honvéd utca felől.
5 milliárd egy kizsaluzott betonárok gránitburkolattal?
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fm.blog.hu%2Fb1%2Fb1%2Fimage%2F11822587_851111778271909_4934194129317762519_n.jpg&key=EpgRrISrc8GtrLb5OkfzpA&w=600&h=402
Ezt már egyszer megépítették a Fővám téren sokkal olcsóbban. Engem is megütött, de rájöttem, hogy nagy a hiány vésnökökben, és a jó kőfaragók is már nyugatra mentek, ezért Ukrajnából kell majd hozatni köves szakembereket, akik akár havi 80 ezret is elkérnek. Ez a NER-es számítással pedig 5 mrd.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Nem orbán zavarának, hanem az ország és a magyarság végletes megosztásának emléke,amit a fidessnek ,orbánnak köszönhetünk.
Macskaszem
Legalább négy trianon emlékmű van Budapesten, vidéken meg számtalan, úgyhogy annyira hiányzik egy újabb, mint mókusnak az erdőtűz.
nevemnick
Melyik is volt az az ,,ifjú" párt, amelyik még az ,,újkori demokrácia" kezdetén a trianoni emléknap alkalmával kivonult az ülésteremből?
Hogy ragadjanak össze a saját fajtájukkal...
Nessy
Beton, beton, beton! O.V. csak monumentális beton dolgokba tud gondolkodni! Stadion, árok, lebetonozott Kossuth tér, Duna Aréna.
kereső
@Nessy: mert ellenség minden ami él, lélegzik, és szép.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.