Az uniós bürokrácia legfontosabb pozícióit a globális elit emberei töltik be a Terror Háza főigazgatója szerint, aki úgy látja, az ellenzéknek nincs politikai mondanivalója - mindezt a Bayer Show-ban mondta el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
a megfelelő "ember" a megfelelő helyen! =))
Tudod Kancsi-mancsi az országnak a megalázó, hogy ilyen alakok lehetnek hangadók!!! =))
Nessy
Mi "alázzuk" meg magunkat, hogy ilyen kormányzatunk , és ilyen miniszterelnökünk van, és elviseljük, zokszó nélkül!
Tudja drága asszonyom, nem az országot "alázzák", hanem a vezetését, pl. Orbánt!
Eladott Ország
"KISZ-pina" lehetett ez annak idején, és a korombéliek pontosan tudják, hogy hogyan "lökték be" ezeknek a karrierjét abban az időben. És az idők periodikusan vissza-vissza térnek. Ja, és ez a középszerűnek is csak nagy jóindulattal nevezhető retkes ribanc osztja megint majd az észt, és tanítja az erkölcsöt, mint például a Pruck esetben.Milyen rendszerváltozásról beszélünk?
- Az elmúlt 30 évben folyamatosan azok nyertek választást, akik erősebb posztkádárista jelszavakat tudtak hangoztatni, úgy mint 13. havi nyugdíj, rezsicsökkentés, egzisztenciális félelemkeltés a migránsokkal vagy a kádári ingyensör és virsli mai megfelelőjével, az ingyenkrumplival, élelmiszercsomaggal és erzsébetutalvánnyal egyenként vették meg a szavazókat.
- Az elmúlt 30 évben kizárólag olyan pártok voltak hatalmon, amelyek vezetői a kommunista diktatúra emlőin nevelkedtek, jobb esetben csak KISZ titkárok, rosszabb esetben a magasabb pártfunkcik, MSZMP KB tagok voltak, esetleg a komcsi titkosszolgálatban "védték" az országot a gonosz imperialista nyugati fertőtől.
- Az elmúlt 30 év során a kommunista diktatúra egyetlen egy kiszolgálója sem lett elítélve a diktatúrában elkövetett bűncselekményekért, sőt a legtöbben megtartották kiemelt luxusnyugdíjukat, összeharácsolt vagyonukat - és békés jólétben élhettek halálukig, illetve ki tudja, hányan vannak még így köztünk a mai napig is. Mi több, egyik kormány sem volt hajlandó nyilvánosságra hozni az ügynök aktákat, hogy legalább ezzel egy minimális erkölcsi jóvátételt biztosítson annak a több millió embernek, akiket megfigyelt, vegzált és megalázott a kommunista diktatúra. Szóval aki rendszerváltozásról beszél, az vagy végtelenül tudatlan, vagy szimplán csak hazudik. Ez a nő már több, mint "30 éve szabadon" van, miért is?
Magyarországon csak egy kormánybiztos van. a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fc7.alamy.com%2Fcomp%2F3%2Fde23b6aadcdf41b4a632ab3d4f1342f1%2Fh29ywp.jpg&key=lCZOPmJsyS1e_7QpnRxFIQ&w=600&h=298...
advocat
És Mariska azért 3 évig Soros pénzén okosodott. Az eredményt látjuk!
kereső
@advocat: Nem is értem, hogy Soros hogyan tudta igy kiválogatni az ország "krémjét"- orbán,szájer.schmidt, kovácsdesikerültezoltán.Ezek valamit szedhetnek/szedhettek tudás ellen- vagy van az a piz?
kereső
A legmegalázóbb az ország számára a ti tobzódásotok, szembe menve a józan ésszel.
kokopelli
Miért csinálná Brüsszel,amikor azt a saját maguk gyorsabban elintézik! A Mariska miért beszél
többesszámban,ill. a keleti országok nevében is? Csapatban ugatni ill. majrézni kényelmesebb ?
desiro
Ti már meggyaláztátok a magyarokat, csak élősködő pondrók vagytok.
papa.49
Érdekes mást nem is lehet tőle várni csak ezt !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.