Papp Dániel hírigazgatóval akarnak beszélni és egy politikai kiáltványt szeretnének beolvasni  a tévében. 

A lapokat csak kiragasztani tudták, mert nem engedték be őket.

Hétfő délután ellenzéki politikusok, többek között Hadházy Ákos, Szél Bernadett, Tordai Bence, Varju László és néhány momentumos az MTVA Kunigunda utcai székházánál jelent meg, hogy beszélhessenek a Papp Dániel hírigazgatóval, és a politikai kampányokkal kapcsolatos kiáltványt olvashassanak be – írta meg az Index.

A kiáltványt később kiragasztották a székház egyik bejáratára is. A résztvevők között az LMP és az MSZP politikusai nem voltak ott.

A történéseket Szél és Hadházy élőben közvetítette Facebook oldalán. 

Tordai és Varju a főbejárat előtt táborozott le. Hadházy közvetítésében azt is látni lehet, hogy Fábry Sándorral is beszél pár percet arról, hogy miért mentek a székházhoz.

Az ellenzéki képviselők az akció után sajtótájékoztatót tartottak az épület előtt:

Forrás: Index,HVG, Facebook

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
És miért nem volt ott az MSZP.
Nem tudom elképzelni, hogy egy sem ért rá!
Csak nem az LMP-hez és Jobbikhoz csatlakoztak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Mirabilis: Épp ezt akartam írni. Ezek az akciók nem érnbek sajnos semmit. Legalább két millió embernek kéne még ott lenni!
tudode
Jogos az ELLENZÉK figyelemfelkeltő akciója, mivel a KIPERELT hírek szerint papírja van arról, hogy NEM TÖLTI BE KÖZSZOLGÁLATI FELADATÁT .. n é p h ü l y í t é s .. céljából a MAFFIA ÁLLAM kifizetőhelyeként működik, kiszorítva a NÉP HANGJÁT,
.
-------- Közel 60 milliót fizetett a fideszes blogbirodalom szerzőinek az MTVA az elmúlt három évben
.
atlatszo.hu/2019/04/12/kozel-60-milliot-fizetett-a-fideszes-blogbirodalom-szerzoinek-az-mtva-az-elmult-harom-evben/
.
""""A fideszes propagandagépezet egyre meghatározóbb részévé válik a blogbirodalom, ahol Schmidt Mária, Lánczi Tamás és ifjabb Lomnici Zoltán mellett olyan feltörekvő politikusok is tolhatják az olvasók arcába a kormánypárti üzeneteket, mint például Király Nóra, Újbuda alpolgármestere, a Fiatal Családok Klubja alapítója. Közadatigénylésben kértük ki az MTVA-tól, mennyibe kerül ez az adófizetőknek, ugyanis a kormánypárti bloggereket a közmédia fizeti."""
.
Undorító, ahogy PÉNZZÉ teszik szakmaiságukat egyesek, kettesek, százaSOKK abban a helyzetben, amikor KILENCEDIK ÉVE .. a l k o t m á n y o s .. v á l s á g .. van, és egy olyan MAGÁN izéke szekerét tolják, amely valójában JOGILAG nem létezik, csak fizikailag él vissza MINDENNEL, amelyhez nem is lenne semmi KÖZE!
Eladott Ország
@Shikari: Hát még az ilyen elmebeteg, mint te vagy, fideszes barom!
sokanvagyunk
Nem egy kottából játszanak, stílusuk sem egyezik, mégis újabban itt-ott együtt lépnek fel... - szóval érdekes egy banda. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.