Jó poénnak tartotta a fotós az Elemi ösztön villantásához hasonlítani a látványt.

Botrány! Befotóztak Nagy Blanka lábai közé a DK kampányindítóján

Pilhál Tamás kormányközeli lapoknak dolgozó fotós Pilhál Művek nevű Facebook-oldalán osztott meg egy olyan fotót Nagy Blankáról, amelyen belátni a lány lábai közé. A diáklány a DK kampányindítóján szólalt fel vasárnap. 

A Magyar Nemzet és a Pesti Srácok által foglalkoztatott fotós azzal a felütéssel tette közzé a képet, hogy

„TRÁGÁRKA VILLANT.”

Majd utalt az Elemi ösztön című filmben legendássá vált Sharon Stone-féle villantásra. A különbség mindössze annyi, hogy a diáklány mit sem sejtett arról, hogy a combjai közé fotóznak be.

Itthon - 2020. September 25., 19:34
Orbán adócsökkentést ígér
Technika - 2020. September 25., 15:07
Családi házak napelemeire is lesz támogatási program

181 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
bunkó műveletlen tróger; pont Stone úrhölggyel hozta párhuzamba a kislányt, aki nem csak gyönyörű és tehetséges, de egy művelt intelligens ember, akinek egyedül több az IQ-ja (154) van, mint az egész szerkesztőségnek! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
haereticus.hu
@menekült: Belőled elmenekült az értelem, ha ezt le tudtad írni trágárkáról, amikor semmi értelmeset nem mondott és nem írt. Lásd a dolgozatát is, amit büszkén lobogtat. Egyébként "jó" ellenzéki lopitikus lesz. Közéjük illik.
adrenalink
@RonaGyuri: ápr. 15. 18:33-ra Az, hogy kinek ki a gyönyörű, ízlés kérdése, magánügy. De, ha szerinted 154-es IQ-val rendelkezik /nem tudom honnan veszed ezt a számot/
www.iqtest-certification.com/hu-hu/famous-people-iq
egy nyugdíjas találkozóra ilyen ruhát vesz fel?:-(
RonaGyuri
@adrenalink: olvasásértési gondjaidon nem tudok segíteni, ha figyelmesen olvastad volna a hozzászólásomat és a saját táblázatodat ott is megtalálod!!!
"Sharon Stone Színésznő,filmproducer USA 154 " !!! =))
ez az ócska tróger ugyanis hozzá hasonlította a kislányt! =))
adrenalink
@RonaGyuri: Bocsi! A magasröptű propelleres hozzászólásokon ritkán "művelődök"...:-(( De, úgy őszintén, politikától függetlenül, a fényképedet nézve, Neked, mint apának/nagypapának nem kellett volna
figyelmeztetni ezt a lányt, hogy kamerák, fotosók lesznek a rendezvényen /bár, ha ilyen magas az IQ-ja nyilván magától is tudta/ , vigyázzon, hogy öltözködik. Semmi gondom, a "ducijucikkal", látom, hogy tudnak nagyon ízlésesen öltözködni. Azt nem értem, hogy 2 felszólalása volt, és csak a trágárkodásáról, meg a bugyivillantásáról szólnak a cikkek. "válámi ván, de ném az igazi" /Arkagyij Rajkin/... Amúgy meg kíváncsi leszek, tud-e még valaki róla, amikor majd az önkormányzati választásokról szól a buli...Szívfájdalom nélkül fogják elereszteni, és Klára asszony sem fog könnyeket ejteni miatta. A politika már csak ilyen kegyetlen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.