A Fidesz, ahogy eddig is, a május 26-ai európai parlamenti választások után is azért dolgozik majd, hogy a magyar emberek érdekeit érvényesítse az Európai Unióban (EU) – mondta Novák Katalin államtitkár, a Fidesz alelnöke az M1 aktuális csatornán szerdán.

Novák: a Fidesz a választások után is a magyar emberek érdekeit képviseli az EU-ban

Fotó: MTI/Kovács Attila

Novák Katalin úgy fogalmazott,

"az élet nem május 26-ig tart, hanem ott kezdődik", új fejezetek nyílnak majd új lehetőségekkel, "új vagy régi-új" szövetségkötési lehetőségekkel.

A Fidesz olyan szövetségeseket keres, akiknek fontos Európa megvédése, a biztonság kérdése, és amelyek kiállnak a keresztény kultúra és értékek védelme mellett – tette hozzá.

A Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában a Fidesz és az Európai Néppárt vitájával kapcsolatban azt mondta, hogy a Fidesz elküldött a néppárt bizottságának egy 130 oldalas dokumentumot, amelyben az általában kritikaként megfogalmazott témákat veszik végig és tisztázzák, reakció azonban még nem érkezett erre a beadványra.

A Fidesz tényszerű, az információkat nem mellőző párbeszédre törekszik a néppárttal

- emelte ki Novák Katalin.

Az államtitkár kitért arra is, hogy múlt héten Chilében részt vett a középjobb és jobboldali pártokat tömörítő Nemzetközi Demokrata Unió (IDU) kétnapos kongresszusán, amelyen a tagpártok Magyarországot sikeresnek értékelték és jó példaként tekintettek rá a háromszori kétharmados győzelem, valamint a stabil gazdasági és politikai helyzet miatt.

Forrás: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nettó populizmus az egész, Novák is tudja, hogy ettől a szűk támogatott rétegtől várni a baby boomot matematikai képtelenség, de a sok droid, akik nem hogy nem részesülnek a támogatásból, de szopnak miatta, az ő adójukból megy, miközben egy szoba-konyha albérletben rohadnak meg, lelkesen tapsolnak hozzá, hogy ennek a kormánynak bezzeg helyén van az értékrendje, a magyar családokat támogatja, nem a migráncsokat.
https://uploads.disquscdn.com/images/4b64ff1c...
https://uploads.disquscdn.com/images/db352123...
https://m.blog.hu/pr/progressziv/image/t%C3%A...
A magyar anya: https://uploads.disquscdn.com/images/9dc61325...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@papa.49: Ne aggódj! Van Brüsszelbe egy kicsi,meg nagy levértár!A kicsi az fonott gyékényből,
minden szobában,a nagy meg acéllemezekből nagy fedéllel lefedett levéltár,amelyet egy spez.
autó visz az illetékes helyre hetenként!Asszem a Pöttyös utcában is láttam már olyan nagyot!
Eladott Ország
A mosolygás éltet, mosolyogni maga az egészség. Áder János is örül. https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
Drága falusi honfitársaim, kiemelten cigány honfitársaim! A kormány nagyon puszikálja az ő szavazóit. A falusi CSOK úgy néz ki, hogy egy és két gyerek után egy év TB jogviszony kell (a városi CSOK fél évet ír elő), három és több gyermek esetén (ekkortól jár a 10 millió) két év az elvárás. A városi fél évvel szemben. Az RTL Klub megérdeklődte a szakiktól, mire ez a diszkrimináció, mire fideszék megválaszolták. "A falusi CSOK célja, hogy becsületes magyar családok élhessenek az otthonteremtésüket segítő lehetőséggel. A tisztességtelen szándékúak pedig ne tudjanak visszaélni vele." Értelmezzük ezt egy picit. Falun kétszer – három és több gyerek esetén hatszor – olyan becstelenek a népek, mint városon? Hogy van ez pontosan? Mert ugye a Fidesz szavazóbázisa jellemzően ott van, ahol szerintük a tisztességtelenek próbálnak visszaélni a kormány határtalan jóságával (és a mi adóforintjainkkal). Nagyon fideszeseknek azért lefordítom, hátha nem értik: cigányok, közmunkások, beteg hozzátartozót gondozók, rokkantak, szegények, kuss van. Nyista tízmilla, semmi saját lakás. Majd kaptok egy zacskó tésztát vagy 10 kg krumplit, választás előtt. Pusszancs.
evacica
Katika! már megint hülyíted a népet Orbán elvárása szerint! Persze jól megfizet érte. Szóval ti nem a nép érdekeit képviselitek, ha nem a sajátotokét! Saját zsebeiteket tömitek és hülyítitek a népet! Sajnos sokan meg is eszik, mert képtelenek gondolkodni!
Horizont
Ti soha semmilyen körülmények között nem képviseltétek a magyar emberek érdekeit se előtte se utána, közben meg pláne nem. Novák egyre jobban lecsúszik csicska lett belőle. Ilyen seggnyaló gondolkozásra képtelen gerinctelen lakájok tartják egybe orbánt és rendszerét.
Sámannus
Már épp ideje lenne, de most sem fog nektek sikerülni, mert "hazudtok reggel, délben, este"
magyarbakancs
"A Fidesz tényszerű, az információkat nem mellőző párbeszédre törekszik a néppárttal"
Le fordítom a Fidesz akar diktálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.