Folyamatosan romlik a helyzet, jelenleg a 87. helyen állunk.

Nagyot zuhant Magyarország a sajtószabadság-ranglistán
Fotó: Pixabay

A Riporterek Határok Nélkül felmérése szerint Magyarország egy év alatt 14 helyet zuhant azon a listán, amely a világ országait rangsorolna a sajtószabadság helyzete alapján – írja a hvg.hu.

180 országot tömörítő rangsorban Norvégia áll az első helyen, majd Finnország, Svédország, Hollandia, Dánia, Svájc, Új-Zéland, Jamaica és Belgium következik. 

Magyarország idén a 87. helyen áll, 14 helyet rontva a 2018-as állapotokhoz képest.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az őscinizmus és a mocsári aljasság szellemében, egy nappal azután, miután kiderült, hogy közérdekből nemzetgazdasági jelentőségűvé nyilváníttatta egyszemélyben az évek alatt összeharácsolt, 30 milliárdosra hízott fideszes médiamammutot.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F4cdn.hu%2Fkraken%2Fimage%2Fupload%2Fs--bgWyXRAR--%2Fw_994%2F70deijFLLbabWWG8s.jpeg&key=AI2ZeE6vhTqQAfvtQuDDnQ&w=600&h=300
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F78.media.tumblr.com%2F7ba6bb96d5425121bc23af618c7d2366%2Ftumblr_opmq0s7q1X1u9g6ado1_1280.jpg&key=NCvpBcPH_BGF0tFfeeg3ng&w=600&h=700
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/12/Sin-t%C3%ADtulo.png
Ez pontosan az aminek látszik: a 18 megyei napilapból, mind a 18 kormányközeli tulajdonosoknál van. A vidék teljes lefedettségével monopol helyzetbe kerülve, azt a hazugságot közlik az ott élőkkel, amit csak akarnak. Nem lesz ellenvélemény, hisz nincs helyi napilap, mely megcáfolná a megyei lapokban írtakat. Így lesz a magyar vidék az alig érkező menekültek félője és így lesz Brüsszel egy ismeretlen, azonban mélyen gyűlölet ellenség. A valóság helyett egy, a kormány által kialakított mesevilág tárul a vidék szeme elég. Egy ország, melynek gazdasági sikereitől csak nemzeti identitása és keresztény mivolta erősebb. Egy ország, ahol nincs szegénység, sem éhezés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@desir62: éppen rőfölte a szüléjét,amikor a propi felhívta! Büdős volt ugyan a bányvizelettől,
de inkább a saját fattya "durpincs" mint a barnamedvék!
desir62
@durbincs: Látszik, megártott a bányaló vizelet.
haereticus.hu
@nemfideszes: 1. pont hogy nem zárják ki egymást a gyakorlatban.
2. Magyarul idióta libsikké váltak.
3. Dehogynem, ők is elvesztettek sokat. Amit pedig az általatok lakájmédiának csúfolt konzervatív média elvesztett, jó részükről utóbb bebizonyosodik, hogy mégis igaz.
4. December óta nincs olyan megmozdulása a ballib lopitikusoknak, amelyen ne írnának le vagy ki valamit bődületes hejessírási hibával.
5. A Fidesznek van képe a valóságról és a jövőről és tesz is érte, ellentétben a totális ballib sötétséggel
6. Nem én döntöm el, hogy ki a magyar, hanem az illető tette és szavai.
könnyű lelki sértés
A here of cicus nagyon keni-vágja... nagyon akarja...

1. Pont
2. Magyarul
3. Sokat.
4. December óta.
5. Az illető.
nemfideszes
@haereticus.hu: 1. Liberelizmus: a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul, vagyis a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt.
A diktatúra: autokrácia, vagyis valamely személynek vagy csoportnak az állam törvényeit figyelmen kívül hagyó, erőszakszervezetekre támaszkodó, kivételes törvényekkel szentesített korlátlan hatalma. ... tehát egymás kizáró rendszerek, akár elfogadod akár nem.
2. Mivel a fideszes finkelsteini propaganda szerint, mindenki libsi vagy soros ügynök aki a csuti geci rendszerét bármilyen formában is kritizálja, ezen állításodon csak röhögni lehet, ugyanakkor már rohadtul unalmas...
3. Szám szerint mennyit is a 109-hez képest? A 109-ből pontosan melyikről is derült ki, hogy mégis igaz?
4. Mindenesetre egyik sem lopta a diplomáját, és nem lett Magyarország legfőbb "méltósága"...
5. :):):) Pontosan mire gondolsz? A csuti féle "meghajlított valóságra", ahol nincs 4 millió létminimumon élő magyar ember, ahol nincs tömeges kivándorlás, ahol millió számra özönlenek be a menekültek a déli határnál, ahol a romokban heverő oktatással és egészségüggyel semmi probléma, annak ellenére hogy nincs szakember, hogy évente több tízezren halnak meg a nem megfelelő egészségügyi ellátás miatt, ahol nem mi vagyunk Európa legkorruptabb országa, ahol az életszinvonal tekintetében nem a sereghajtók közt vagyunk... megint csak :):):) A fideszes jövőkép pedig ellopni mindent amit még lehet, hogy az orbán család magántulajdonába kerülhessen az egész ország...
6. Mások hazug ócsárlásától, üres melldöngetéstől, senki nem lesz magyarabb a másiknál. De ha már a tetteket említtetted, a gazdád eladta az országot Putyinnak, a munkavállalókat bagóért a multiknak, a devizahiteleseket a bankoknak, az ország becsületét pedig 7 millió dollárért, a keresztényeket gyilkoló muszlim azeri gyilkos szabadon engedésével... úgyhogy elmész te a jó büdös...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.