Nem mondhatja azt kategorikusan, hogy nem lesz dugódíj.

Tarlós: az EU akarja a dugódíjat, nem a főváros
Fotó: Kovács Tamás/MTI

A budapesti behajtási díjról, amit még 

a Demszky Gábor-féle városvezetés önként vállalt be a 4-es metró megépítésért, egy tíz évvel ezelőtti európai bizottsági határozat és egy érvényes szerződés rendelkezik, azt nem a főváros akarja mindenáron bevezetni

- mondta a főpolgármester csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Tarlós István a napokban a kérdésben megjelent hírekre reagálva emlékeztetett: tíz évvel ezelőtt eldőlt kötelezettségről van szó. Nem a kormány és a városvezetés "valós vagy virtuális vitája" a lényeg, ennek nincs relevanciája.

Van egy kötöttség, amiben az unió Budapesttel "tulajdonképpen türelmes", és nem az a vita tárgya, hogy akar-e valaki dugódíjat vagy nem

- tette hozzá.

Közölte, az ügyben még nem született döntés, a behajtási díjjal foglalkozik majd a fővárosi közfejlesztési tanács, és az Európai Unióval is folytattak már egyeztetéseket. Hozzáfűzte: nem mondhatja azt kategorikusan, hogy nem lesz dugódíj, mert Demszky Gábor "jogutódja", s ha kijelentené ezt, akkor az Európai Unió milliárdos bírságot szabhatna ki.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Tarlósnak kellene dugó elöl is meg hátul is, de legjobb lenne elzavarni!!! Egy semmirekellő, segnyaló nem a fővárosiak érdekeit képviselő parazita!!??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Tarlós tarlós. Te kis buta. Milyen ember is az aki mindent a másikra akar fogni amit elbaszott,? Egy utolsó féreg. Ugye jól mondom. Na akkor ne légy féreg és eccer a büdös életbe légy becsületes és ne hazudj. Hidd el az unokák sem fognak ennyire utálni. Mert amit eddig tettetek, cseszd meg, arra még a kutyád sem merne büszke lenni.
Kookas
és tigecik mióta hallgatok figyeltek az eu ra!?
keresztapa
Demszky Gabika bosszúja köszönti Budapestet szart kent szét.
Eladott Ország
@keresztapa: Nem az Árpád házi királyok voltak?! Ti mi a lóf@szt csináltatok eddig, hogy néztétek a szar elkenését? Megettétek?
kokopelli
@Eladott Ország:... lassú munkához idő kell!
kokopelli
@Eladott Ország: ne báncsad itet! Közbejött a nála a "fakocka incidens",amit tk. a zÉÚ gene-
rált! A Pityú-bácsi egy kissé lassú!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.