Kazahsztánba és Kínába utazik húsvét után Orbán Viktor. Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke kedden Kazahsztánba utazik, ahol hivatalos látogatást tesz, majd április 25-28. között Pekingben Kína vezetőivel tárgyal, és részt vesz a második Egy övezet, egy út fórumon - tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár szombaton az MTI-t. A magyar miniszterelnök a kazah fővárosban, Nurszultanban megbeszélést folytat Kaszim-Zsomart Tokajev államfővel és Askar Mamin miniszterelnökkel, valamint a tervek szerint találkozik Nurszultan Nazarbajevvel, Kazahsztán első elnökével is.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Julianus barát nyomán elindult Magna Baskiriába, de ott csak némi gyanakvó tatár elemeket talált!
Nessy
Azért a kínaiak okosabbak. Hitelből megépítjük nekik a vasút vonalat, hogy rajtunk keresztül eljussanak a nagyobb piaccal rendelkező nyugatra! Mi meg törlesztjük a hitelt. Persze, azért nagyjaink ebből is lenyúlják a részüket!
Eriksson
@Nessy: Mondja valaki, hogy a kínai bóvli kategória! :)))
Azért az a "rajtunk keresztül" kicsit túlzás. A távolság túl nagy ahhoz, hogy onnan ide, vasúton. Inkább üzleti befektetés az egész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.