A Hyundai és a Kia jövőbeli villanyautóin okostelefonunkról szabályozhatjuk majd az autó teljesítményét.

Okostelefonról növelhető a villanyautó teljesítménye

Fotó: Hyundai / Kia

A villanymotor maximális nyomatéka, gyorsítás és lassítás, fékenergia-visszanyerő rendszer, végsebesség, gázreakciók, klímaberendezés energiafelvétele: többek között ezeket a paramétereket szabályozhatjuk azzal a villanyautókat vezérlő, okostelefonos alkalmazással, amelyet a Hyundai és a Kia mutatott be.

A szolgáltatás előre felprogramozott beállítási csomagokat is kínál városi, országúti vagy terephasználatra, de a felhasználók szabadon beállíthatják a vezetési stílusuknak leginkább megfelelő paramétereket, majd profiljukat jelszóval védve elmenthetik, és bármikor, bárhonnan letölthetik – ha például autót bérelnek a világ másik végén, vagy lecserélik saját autójukat, pár mozdulattal elérhetik kedvenc beállításaikat.

Okostelefonról növelhető a villanyautó teljesítménye

Fotó: Hyundai / Kia

Arra is lehetőség van, hogy más felhasználók egyedi beállításait próbálja ki az ember. A személyes adatok titkosságáról blockchain technológia gondoskodik; ugyanez a rendszer véd a beállítások illetéktelen módosítása ellen is.

A Hyundai és a Kia 2025-re 23 elektromos járművet dob piacra, további 21 környezetbarát (hibrid) modell mellett; ezek elvileg mind megkaphatják az okostelefonos házituning funkciót.

Vezess

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Hát enélkül TAPODTAT SE !!!)))))))))))))))
Már csak az a kérdés MINEK, Építsék be az autó számítógépébe a szükséges programokat, és egy fokozat kapcsolóval előhívható legyen a módosítás ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.