A határok védelmét tartják az egyik legfontosabb kérdésnek az emberek – jelentette ki a Fidesz országgyűlési képviselője Budaörsön kedden.

Csenger-Zalán Zsolt akkor nyilatkozott, amikor Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos bevándorlásellenes programját támogató aláírásokat gyűjtött a Pest megyei településen.

Azt mondta, érdemes megkérdezni az őket foglalkoztató ügyekben az embereket, akik igénylik, hogy megszólítsák őket. A Fidesz mindig ezt tette – hangoztatta.

A nagyobbik kormánypárt képviselője az egyik legfontosabbnak a határok védelmét nevezte: azt, hogy okmányok nélkül senki ne érkezhessen az országba. Lényeges a szuverenitás megtartása: ne lehessen "diktálni", a magyarok dönthessenek arról, hogy ki lép az állam területére – mondta.

Hozzátette: az emberek szerint veszélyesek továbbá a név nélküli "migránskártyák" is, amelyek terroristák kezébe kerülhetnek.

A Fidesz országgyűlési képviselője kitért arra, hogy pártja már leadta az európai parlamenti (EP-) választáshoz a szükséges ajánlásokat. Megjegyezte, ennek ellenére fontosnak tartják a bevándorlásellenes program melletti aláírásgyűjtést, mert úgy vélik, hogy a fontos ügyekben meg kell kérdezni az embereket.

(MTI)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
A fideSSes szavazók,már csak ilyenek!Kint állnak a határon és nem engednek be több migráncsót,csak akit a fideSS jónak(fizető-képesnek) talál!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@tulipan: Nem is hiszem!Anno ugattak a fityiszesek,hogy a "migrik" útközben még a netet is figyelik
a "telo"-jukkal! ..csak nem azért,hogy a legrövidebb utat találják meg nyugat felé? Kerítés nélkül is
sem maradtak volna!! (;-))
namihami
Hát igen. Sorba állnak a fideszfanok a Tengely-Kanál Zsolti előtt és súlyos eskü mellett tesznek hitet arról, hogy az ő életükben már csak egyetlen probléma létezik és ez a határok betonbiztos védelme. Tény, hogy országosszinten már megoldott a szdgénység, az egészségügy, a lskhatás, a gyerekéhezés és hasonlók. Végre itt a ldhetőség, hogy erre az égető gondra ismét költhessünk egy pár fillért.
És mindezt az a Budaörsön is "" képviselő"" szervezi, aki úgy került ide, hogy Budaörsön CSAK úgy van fideszes vàrosi tag, higy a környéki szsvazók hulladékvoksa okán kerülhetett a helyi testületbe. Ugyanis a helyi szavazóknak volt annyi esze/mersze, hogy saját jogon egyetlen fideszest se választottak meg. Azoknak a helyi fideszeseknek fontos a 230km-re levő határvédelem, akik itt migráncsot csak az M1 Hiradóban láthattak. Az pedig olyan amilyen.
tudode
Bocsánat, bocsánat!
.
A MINDENKORI KORMÁNYOK védelmi feladatai közé tartozik/na -- többek között -- a határok védelme, de azért egy BIBI, visszaélés, vagy mi van, mivel
.
---- BRÜSSZEL MOST ÉBRED, HOGY ROGÁN MEGSZÜNTETI A SCHENGENI HATÁRT
.
nepszava.us/brusszel-most-ebred-hogy-rogan-megszunteti-a-schengeni-hatart/
.
Tehát többnyire az ELLENKEZŐ állításban van az iGAZSÁG!
desir62
Az embereket jobban érdekli az egészségügy az oktatás, mint a ti vasfüggönyötök.
Honnan szedték elő ezt az idiótát?
Peller Anikó
@desir62: Néhány embert.

1. a kéretlen, senkinek sem kellő arab (- néger) tömegek bezúdulása valódi probléma.
2. ez ellen minden eszközzel fel kell lépni.
3. az agymosott tömegek nem járnak iskolába és nem is betegek. Csak egyszerűen megdöglenek.
4. aki idióta, az meg szavazzon a fideszre.
tulipan
@kokopelli: Nem ám, eszükben sem lenne ! Látod, még Franciországban, de még Hollandiában is nagy probléma, hogy a kamion-pihenőkben, rendszeresen ugyekeznek "vadászni" az Angliába tartó kocsikra!!! SZOKTAM OLVASNI, a holland híreket! Én, egyre attól tartok, hogy ez a itteni pofátlanul nagyhangú menekült ellenes uszítás,előbb-utóbb nagy problémákhoz fog vezetni!!! !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.