Rendkívüli, azonnali irtással bíznák meg hirtelen a céget, aminek tavaly nyár óta kellett volna patkánymentesítenie a fővárost. Pedig már ősz óta tudhatják, hogy komoly baj van.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Valamikor régen egy bábolnai cég patkánymentesítette az egész fővárost!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Nessy: ...ingyen tipp! Kezdje a vállalat a parlament jobb-oldalával!
... "jobb oldalától bűzlik a hal!"
papa.49
Ugye a bábolnai cég amelyik több évtizede végezte ezt a melót, nem volt annyira fütyisz közeli mint a mostani !!! Igaz legalább értettek hozzá, meg volt felszerelésük is !!!
Mai hír a fütyiszes önkoris képviselők EL SE MENTEK A MAI ÜLÉSRE, AMELYIK HIVATOTT LETT VOLNA A PÉNZ MEGSZAVAZÁSÁRA !!!
Helyette az egyik elkezdte ekézni a Karácsony Gergőt, hogy ő beszélte le a képviselőket, ami igazán érdekes mert a Karácsony OTT VOLT, CSAK A FÜTYISZEK NEM VOLTAK OTT !!!
CsipkeRózsa
Nem elég, hogy az egész országot szemétdombbá változtatták, mert azt is átszervezték, minden közmű, amit szintén átszerveztek, rosszul működik, még a patkányokat is megsokszorozták. Persze, mindent drágábban oldottak meg.

Tarlós térjen vissza Bábolnához, ők hatásosan irtották a patkányokat.
papa.49
@CsipkeRózsa: A parlamentet KI NE HAGYJÁK !!!
Nessy
De "megnyugtattak" bennünket, hogy nem jelentenek egészségügyi veszélyt a patkányok! Biztos naponta zuhanyoznak, és fertőtlenítik magukat! Azért én nem kérdeztem meg a múlt este azt a szép nagy példányt, amelyikkel megnéztük egymást az utcán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.