Teljes tévedés a nemzeti érdek föladása – jelentette ki Lázár János szerda reggel Maroslelén.

Lázárnak a számüzetésben is van véleménye az EP-választásról

A térség országgyűlési képviselője a Csongrád megyei községben szervezett aláírásgyűjtésen újságíróknak elmondta, "Magyarország akkor tud tartósan talpon maradni Közép-Európában, ha a nemzeti érdeket határozottan képviseljük".

"Mi, fideszesek, olyan politikai közösséget alkotunk, akik számára az ország és a nemzeti érdekképviselet az első. Ezért küzdeni fogunk azért, hogy Magyarország minél kedvezőbb pozícióban vegyen részt az európai integrációban" – hangsúlyozta a politikus.

Lázár János kifejtette, 2015-ben a szerb és a román határ közelében élők megtapasztalhatták, milyen az, amikor bárki beléphet az ország kapuján. Jelen pillanatban azért nincsenek bevándorlók ebben a térségben, mert a kormány 2015 nyarán lezárta a magyar-szerb határt.

A politikus közölte, Orbán Viktor hétpontos javaslatát a választókerületben tizenegyezren támogatták, a Fidesz országosan pedig több mint egymillió aláírást gyűjtött már össze. A kezdeményezés lényege, hogy a nemzetállamoknak kell eldönteniük, milyen bevándorláspolitikát alkalmaznak, miként védik meg határaikat.

Brüsszelben olyan politikusokra van szükség, akik nem megszervezik, hanem leállítják a bevándorlást, az európai fiatalokat támogatják, és nem a problémát hozzák ide Afrikából vagy éppen a Közel- és Távol-Keletről – jelentette ki az országgyűlési képviselő.

A választókerület lakosságának 20-25 százaléka az agráriumból él, ezért az EP-választásnak itt nagy tétje van. Az, hogy mi lesz Európában a közös agrárpolitika sorsa, közvetlenül érinti a választókat – mondta Lázár János.

A politikus az EP-választásokon való részvételre biztatva elmondta, egy kétezer lakosú falu sorsa is részben Brüsszelben dől el, ezért "nem mindegy, kik képviselnek ott bennünket, olyanok, akik föladják a nemzeti érdeket vagy akik kiállnak mellette".

Forrás: MTI

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Már sokadszor elképesztő, hogy ez a cinikus közpénztolvaj és rókaarcú hazudozó. Életében nem volt egy piaci alapokon termelő munkahelye, csak közpénzből élt, viszont bőven a bevételei feletti szinten. Hogy a családja, a strómanjai nevén van már "fél" Csongrád, budai villa a kiskorú gyermekén, csak extra hab a süteményen.
Kübekháza Önkormányzata videóüzenetet állított össze Dr. Lázár János ex miniszter számára:
www.facebook.com/844708642325872/videos/1226015780861821/
Nessy
Ez nagyon szép és megható! Csak! A fidesznél a "nemzeti érdek" minél több pénz, amit le lehet nyúlni, és amivel "támogatni" lehet Lőrinc barátot, és a többi havert, meg támogatni boldog boldogtalant, akitől szavazatot lehet várni!
Azért nem ártana, ha a csak általuk generált "bevándorlás" helyett a kivándorlással foglalkoznának inkább!
lampa laz
Pont olyan hülye vagy mint voltál, ezen még a számüzetésed sem változtatott semmit.
RonaGyuri
nem pubi az volt a tévedés, hogy téged a hatalom közébe engedtek! =))
justhpeter
@Eladott Ország: Túl a Lázár bunkósságán értelmetlen bármiféle vitát nyitni arról, hogy hogy hol lehet nagyobb közösségi életet élni. Megyeszékhelynyi városban vagy egy faluban. Kübekházán feltételezhetően mindenki mindenkit ismer, mindenkinek mindenkivel lehetett különböző dolgok kapcsán találkozása és együttműködése. A nagyváros egy ökörkör, amely ilyen díszpéldányokat termel ki mint Lázár. Egy faluban a polgármester abban a pillanatban megbukott, mikor első alkalommal mást beszél és mást csinál, függetlenül attól meddig szól a mandátuma. Városban a jó nép ha bele akar szólni a dolgokba csak a választott képviselői útján élhet társadalmi életet, a választottak többsége pedig besimul az ökörkörbe.
könnyű lelki sértés
A MOMA, de legfőképp Bokros kiakasztott.
Ő aláz másokat, de ők mire jutottak?
Bokros Lajos, te mire jutottál ezzel a rendszerrel szemben!!!???
Érdeklődés hiányában bezárt a bazár, és ennyi.
Úgy tűnik Bokros is igazolta a mondást: Megöregedett, és öreg korára meghüly... megbokrosodott.
Amúgy tetszik az a meglátás, ami valahogy így hangzik: "Az ellenzék nem hülye, csak jogfosztott." (ezért megjegyezném halkan, hogy van kiút ebből, de az ellenzék sajnos nem képes megszervezni a menekülő útvonalat- tehát, ha nem is hülye, de bizony vannak hiányosságaik az ország kárára)

Ez a köcsög közpénzen escort luxus kurvázó magyar paraszt Lázár sem tud mit kezdeni Orbánnal, pedig a vak is látja, hogy a helyére pályázik. Lázár sokkal okosabb, mint Orbán, de még ő sem tud mit kezdeni vele.

Ha mélyebbre ás valaki, az tudja miért nem sikerül senkinek.
Orbán démoni.
A MINDIG hazudós Orbánnak annyi köze van a kereszténységhez, mint a hazugság atyjának, aki emberölő volt a kezdetek óta, Sátánnak (János 8, 44)
tudode
Bohózatnak is beillik ahogy a FASZA GYERMEK dobálja le a "parasztjait" a virtuális SSak táblácsKÁJÁRÓL!
.
Lázár báb legnagyobb BŰNE az, hogy van még nekije JÓZAN PARASZTI ESZE "is"!
-
Sokkot lőtt azzal, hogy
.
www.youtube.com/watch?v=U_TcA7WiCdE&t=2s
.
Hokizseben találta a GAZDIT!
advocat
Csak egy kérdés. Ha mezőgazdaságból élnek, miért nincs makói hagyma? Mert van osztrák, holland, új-zélandi is. És Maroslelle közel van Makóhoz.
egyember
József Kiss: "Azt gondolom, hogy minőségi, szeretetteljes és boldog életet csak olyan országban lehet élni, amely a tisztelet kultúráján alapszik, következésképpen a tisztelet hangján beszél. Magyarországnak annak a helynek kell lennie, ahol _mindenkit_ tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják és az iszlámot, a muszlimok, arabok civilizációs gyökereit is rendkívül nagyra értékelik. Az iszlám egy nagy lelki és szellemi építmény, amely nélkül a világnak azon a részén sem béke, sem boldogság, sem kiegyensúlyozott emberi élet nem jöhetne létre. Ezért számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket. És nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük." Vagy:
"Ezért számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket, és nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük. Most egy furcsa idézetet mondok Önöknek. Ezt 2008-ban a pénzügyi válság után, talán 2009-ben az akkori római katolikus egyházfő, a pápa mondta, a következő mondattal lepett meg bennünket. Idézem őt, ezt mondta a keresztények pápája: „Újra kellene olvasni a Koránt. Ha a mi bankárjaink csupán egy kicsit ismerték volna a saria szabályait, ma nem tartanánk itt.”
Orbán Viktor, 2015. június 9-én, az Arab Bankok Szövetségének éves közgyűlésén, a Hiltonban."
Desischado
A fidesz egyetlen célja a további hatalomban maradás, hogy büntetlenül lophassanak tovább! A halál sem hisz neked janó, épp eléggé bemutatkoztál már!
verőce21
A májusi európai parlamenti választáson minden leegyszerűsödik. A szavazófülke magányában ez a választás is így lesz. Ez még akkor is így van, ha a szavazólapok mást sejtetnek.
Hosszú slejfniken levitézlett, régi, nagynevű nyugat-euró¬pai pártok meg a rendszerváltók, új formációk, aztán harmadikutasok és negyedikutasok, fű, fa, virág. Önmagukat keresők és a szokásos futóbolondok. Valójában, ez a szivárványos sokszínűség két csoportra osztható: vannak a migrációt támogatók és a bevándorlást ellenzők.
csipetke
Nemzeti érdekről beszél?Nyugodtan mondhatta volna,hogy a fidesz érdekei.Mert a mi érdekünk az lenne,hogy a fidesz minél előbb eltűnjön a süllyesztőben.Akkor talán helyre lehet hozni (igaz,valószínűleg évtizedekbe fog telni) amit a fidesz az uralma,illetve a garázdálkodása alatt elkövetett.
kokopelli
@Eladott Ország: ..ne bántsd őt,mert ő egy Vátesz! Tudja,hogy levitézlett nyugati pártok stb.-k,
akikhez ugyan az Orbán és állandó jellegű tettestársai (pl. Mandoki) szívesen járnak benyalni
(pl. bajor álkeresztény CSU-hoz) önmagukat keresve, 3. és 4. úton...bla..bla...stb...meg minden!
Ich schmeiss mich weg vor lachen!
Sámannus
Ha majd a kastélyodról megmondod az igazat akkor oszd az ész szaros.
advocat
@advocat: Bocsánat! Elgépeltem. Maroslele.
Eladott Ország
@durbincs: Ki írta le azt, hogy tegnap? Az Echo tv úgy szűnt meg, hogy megmaradt miután beolvadt a másik fideszes kormányfelszopó kanálisba, a Hír tv-be. Azaz: „megszüntetve megőrizve” megmaradt, ahogy tanulták az ifjúkommunista Bibói fideszesek a foxi-maxi egyetemen a dialektikus vaslogikát a marxista materializmust. Igaz azóta mélykonzervatívak és mélykeresztények lettek, hogy semmi ne akadályozza előlük a közpénzek útját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.