Három perben is jogerősen elmarasztalták Hódmezővásárhely polgármesterét, aki állítása szerint saját zsebből nem tudná rendezni a költségeket. A Facebookon kér támogatást Márky-Zay Péter, akit kedden, jó hírnév megsértése miatt három perben is elmarasztalt a szegedi bíróság. A hódmezővásárhelyi városvezető szerint összesen 2 millió forintot, na és a perköltségeket vasalnák be rajtuk, ami családjának három havi teljes bevételét jelenti – és amit ki sem tudnának fizetni.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért lássuk be igencsak érdekes a bírói gyakorlat IS, ebben a vonatkozásban IS! =)) Pontosabban egyre jobban igazodik Szájerné, Tünczike lábszagához! =))
RonaGyuri
újabb fejlemény:
A bíróság arra kötelezett, hogy kérjek bocsánatot Hadházytól. Ez akkor fog megtörténni, amikor Hadházyék bocsánatot kérnek a miniszterelnöktől és a köztársasági elnöktől. Addig nem
RonaGyuri
@RonaGyuri: bocs rosszat másolta be:

Tarhálás vs. összefogás

bizony ez is case-sensitive a mai matyar rögvalóságban

A párt központi napilapja mértes irkodmányban rántja le a leplet a gaz „hódmezővásárhelyi polgármester”-ről, aki támogatói segítséget kért mert a tekintetes bíróság „jó hírnév megsértése ” miatt elítélte.
A derék portál keményen beszólt neki:
Más a címben is „Facebookos ellenzéki tarhálás” szerepel, de van más is
„Hódmezővásárhely jelenlegi polgármesterének jellemrajza gyönyörűen kirajzolódik abban, milyen méltósággal viseli azt, amit tettei miatt rá kirónak. Ő ugyanis, ahelyett, hogy elnézést kérne és megígérné (majd megfogadná!), hogy ilyet a jövőben nem tesz, „szabad véleménynyilvánítás” korlátozásáról hadovál ” írja a derék portál!
Miközben alig pár hete történt, hogy a portál szemefénye a derék lovag: „pert vesztett Bayer Zsolt, miután trágár kifejezésekkel illette Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőt. A publicistának a perköltségen túl 300 ezer forintot kell megfizetnie a politikusnak, és levélben is bocsánatot kell kérnie tőle, amit 30 napon át elérhetővé kell tennie a blogján”
Nos Zsóti példát mutatott abban, hogyan kell „méltósággal viselni, azt amit tettei miatt kirónak rá”:
„az ügyben eljáró bírók intelligencia szintje nem éri el egy második elemis, közepes képességű kisdiákét, vagy politikailag motiváltak, ezért ezt az ítéletet hozták”,
„libsi-bolsi ellenzék és a csürhéjük ezt a kifejezést emelte politikai programjának középpontjába (...) nekem, nekünk ezután semmi más dolgunk nincs, mit az ellenem – amúgy teljesen igazságtalanul és indokolatlanul – meghozott ítéletet kell mindig az orruk alá tolni, amikor megjelenik valahol az O1G” (bocs a magánozásért a csürhe mennyivel jobb, mint a patkány???)
„ki fogom fizetni Hadházynak a megítélt 300 ezer forintot, nem is akárhogy. "Egy szép nagy zsákban fogom tanúk jelenlétében behajítani a kertjébe, szedegesse csak össze szorgalmasan, és vegyen zoknit a büdös lábára. Ehhez...
RonaGyuri
@RonaGyuri: folyt...
Ehhez kérem is az önök segítségét, mert rengeteg 5 forintosra lesz szükségem. Kérek mindenkit, hogy hozzon, küldjön nekem 5 forintosokat, az ECHO-ba, Karcba, Magyar Időkhöz”
és végül:
„A bíróság arra kötelezett, hogy kérjek bocsánatot Hadházytól. Ez akkor fog megtörténni, amikor Hadházyék bocsánatot kérnek a miniszterelnöktől és a köztársasági elnöktől. Addig nem”! =))
colibri
Nincs ebben semmi különös. Nem ő az egyetlen, aki segítséget kér a pénzbüntetés összegyüjtésére. Az lenne az érdekes, ha nagycsaládos létére a bőre alatt is pénz lenne, mint a tolvaj fideszeseknek. Ez is bizonyítja, hogy becsületes ember.
colibri
@Horizont: Pontosan így van. A város is bűnhődik, amiért a szavazók elpártoltak a fidesztől. Lázár most Makón próbálja megvetni a lábát, talán belátta, hogy Szeged nagy falat neki, belebukna. Na meg ott van a Mezőhegyesi Ménesbirtok, de az olyan Isten háta mögötti hely, hogy az pláne csak pénzszivattyúnak jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.