Athénban, a Néppárt kampánynyitó rendezvényén találkozott Michel Barnierrel, az Európai Néppárt alelnökével Trócsányi László.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A legrosszabbul teljesítő uniós biztos, Navracsics Tibor. Az Európai Bizottság a kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosi munkáját 19 százalékra értékelte. Pedig hozzátartozik a legnépszerűbb program, az Erasmus. Elég ciki, Mr. Jessz! – Sokfelől hallottam annak idején, büntetésből küldtek ki Brüsszelbe uniós biztosnak – mondta a Civil Rádió reggeli műsorában Navracsics, akinek ennyi volt. Utóda Trócsányi László igazságügyi miniszter lehet. Ahhoz hogy Trócsányi biztosan biztos legyen, kell a Néppárt támogatása, ezért nem véletlen a kommunikáció a két fél között.
Amint a szocialisták, a liberálisok és a zöldek támogatása is. Viszont ez a támogatás nem Trócsányinak szól, nem is a gecinek, hanem Magyarországnak, akinek ,amíg ki nem zárják az EU-ból jár egy biztosi hely, a biztos személyébe viszont az EP nem szólhat bele - legfeljebb alkalmatlannak nyilváníthatja a jelöltet. Ez még Trócsányival simán megtörténhet.
papa.49
Milyen érdekes tegnap amíg írtam a hozzászólásomat ,,eltűnt,, a cikk is !!! A véleményem ettől nem változik, megy a kaparás, hogy bent maradhassanak a néppártba, pedig azok csak akkor lehetnek hitelesek, ha kivágják ezt a hazug fütyisz bandát !!! Ez a faszi bőven benne van a devizások elleni kormányzati kibaszásban, az ő irodája képviseli a bankokat a perekben !!! Ehhez már nem is kell kommentár !!! A csutitetű ,,nagy devizás megvédése,, úgy alakult, hogy ők fizették 180 Ft.on a többi meg ODA LETT DOBVA A BANKOKNAK KONC GYANÁNT ,,!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.