Felháborodtak a szülők. Életveszélyes buszon utaztatták a gyerekeket úszásoktatásra Halásztelekről a szigetszentmiklósi fürdőbe.

Szakadt volt a gumija a busznak, amelyikkel diákokat utaztattak úszásoktatásra

– közölte az RTL Klub Híradója.

A halásztelki iskolások le is fotózták a buszt, amely Szigetszentmiklósra vitte át őket, majd ezután az egyik szülő feljelentést tett. Volt olyan szülő, aki azt mondta: ez után fel sem engedi szállni a gyerekét a buszra.

A hírműsor által megkérdezett szakember szerint

a gumiról levált a futófelület, ez nem csak a buszon utazókat, de a közelben elhaladó kocsikat is veszélyezteti.

Az úszásoktatást szervező cég szerint az utaztatást alvállalkozó végezte, de a történtek után azonnal megváltak tőlük, már más vállalkozóval dolgoztatnak és elnézést is kértek a történtekért.

Forrás: RTL Klub, HVG, Blikk

Címlapi kép: Videó/RTL Klub

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Tényleg döbbenetes. Ezek nem félnek semmitől? Ilyentől egy életre bevonnám az összes engedélyét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Hogyan is van a gyermek szállításról már törvény is van oszt. betartani azt nem kell ???
Aki Én
Tényleg döbbenetes. Ezek nem félnek semmitől? Ilyentől egy életre bevonnám az összes engedélyét.
szép új világ
@papa.49: Ó de naív vagy. Törvény van, de az nem vonatkozik ám mindenkire, illetve nem egyformán. Erről szól a NER.
Eladott Ország
A következmények nélküli ország kifejezés hétről hétre újra új értelmet nyer. Ugyanis itt tartunk. 17 – többségében gyermek – vesztette életét a veronai szörnyű tragédiában, felelős még sincs a mai napig. A hatóságok semmit nem közölnek a hozzátartozókkal, az ügyben indított vizsgálat pedig a vicc kategóriába tartozik. Az pedig, hogy a baleset utáni órákban a kamerák kereszttüzében komoly kivizsgálást ígért a kormány, megint csak tételesen bizonyíthatóan hazugság volt. Addig volt számukra fontos az eset, ameddig a média figyelmének középpontjában voltak, ennek elmúltával huszadrangú üggyé vált. A Magyar Közlekedési Hatóság – melynek ez feladta lenne – nem indított felülvizsgálatot a busztársaság működésével kapcsolatban. Indoklásuk szerint azért nem, mert nem érkezett bejelentés. Ezt teljesen komolyan képesek megnyilatkozni? Mi kell ahhoz, hogy egy ügyet kivizsgáljon a közlekedési hatóság? Teljesen abszurd az egész.
A szörnyű tragédia után sincs felelőse a balesetnek, a cég, melynek busza a baleset elszenvedője volt, a mai napig létezik és szállít gyermekeket Európa szerte. A baleset óta eltelt idő sajnos tökéletes látképe a mai magyar viszonyoknak.
könnyű lelki sértés
@Aki Én: Ha csókos fideszes, nem vonják be.
Ha nem csókos fideszes, bevonják.
Jogállam, egyenlő bánásmód, rulez.
Aki Én
@könnyű lelki sértés: Azon is megdöbbentem, mikor hallottam hogy a veronai balhé tulaja is ,,fideszközeli". A TV2 reakcióján már nem annyira. Gyorsan elköszöntek, de semmi kérdés ilyen döbbenetes kijelentés után.
Sok mindent megértettem abban a pillanatban.
Sámannus
Igen magas támogatója is lehet a "vállalkozónak" tán még a római pópa is be van avat ebbe az ügyletbe. Szerintem a híveket is ezzel kell vinni a búcsúba. Meglássátok tesvíremi gond nélkül
papa.49
@szép új világ: Ez nem a naivitás csak megkérdeztem mert mikor a Félegyházi busz letarolta az autópálya hidat, nagyon verték a nyálukat a fiúk, hát úgy néz ki felesleges volt NYERVOGNIUK !!!
könnyű lelki sértés
@Aki Én: Sajnos sokadjára bizonyosodott be, hogy az állírásukkal ellentétben nem sokat számít nekik az emberélet - a saját országukban élő honfitársaik élete.
Ez a diktátorok egyik sajátossága. De van még több is...

!!! torimaskepp.blog.hu/2018/11/11/a_diktatura_8_legbiztosabb_jele !!!

Rá ismer ezekre valaki? (és most a fideszesekre gondoltam, mert ők szorulnak segítségre elvakult szektás hívőként)
papa.49
@könnyű lelki sértés: Ez nálunk már MIND MEG IS VALÓSULT !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.