Kávékészítési kritérium szép számmal akad, a gyártók előszeretettel adnak lajstromot a termékük mellé, hogyan bánjon vele a szerencsés aki megvásárolta a portékát. Hasonló kritériumok tartoznak a kávéfőzőkhöz és egyéb kellékekhez is. A sok kellék közt van egy olyan, ami valószínűleg a leginkább elhanyagolt eleme a kávéfőzésnek, pedig nem elhanyagolható kávékészítési kritérium. Ez pedig a víz. Enélkül még David Copperfield sem tudna feketekávét elővarázsolni. A víznek kritikus szerep jut a kávékészítés folyamatában.

Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.