Parlamenti mandátumáról való lemondásra szólította fel Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselőt Hollik István kormányszóvivő szombaton Budapesten.

Megszólalt a kormány is: lemondatnák Bangónét a patkányozásért

A kereszténydemokrata országgyűlési képviselő az Európa jövője a mi jövőnk címmel, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség által rendezett fórumon azt mondta, hogy az ellenzéki politikus egy televíziós műsorban "lepatkányozta" a kormánypártok szavazóit.

Kijelentette: ők elvi alapon, kereszténydemokrataként az emberi méltóság tiszteletét vallják, és ebbe beletartozik a politikai ellenfelek méltóságának tiszteletben tartása is.

Soha nem neveznének senkit patkánynak – mondta. Kiemelte: nem szeretne olyan országban élni, ahol országgyűlési képviselő lehet egy olyan politikus, aki lepatkányoz másokat.

(MTI)

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
A fidesz nem tudja, hogy Orbán legjobb barátja sokkal "nagyobb szemétségeket szokott mondani, írni? Bayer írását még csak nem is lehet félremagyarázni, Bangóné pedig az igazi budapesti nagy számú patkányról beszélt, amit Tarlós is elismer. Tehát Bangónét inkább rágalom-szintű, készakarva félreértelmezett beszéddel vádolják.
tudode
Nem a TÁKOLMÁNYUKAT minősítette, amely valóban NINCS "is", kuka
.
Nem úgy, mint egyesek, kettesek példaképecsKÁJA
.
www.youtube.com/watch?v=lRnT4vno2to
.
???
kereső
"ők elvi alapon, kereszténydemokrataként az emberi méltóság tiszteletét vallják, és ebbe beletartozik a politikai ellenfelek méltóságának tiszteletben tartása is."- mondta hollik istván, és nem szakadt rá az ég. Hányszor hazaárulózzák le azokat az embereket, akik nem fidess szavazók? Emberi méltóság?- hajléktalanok, intézetben élő gyermekek, hospice házak. Miről beszél ez a kretén?
lampa laz
Mi a NER -en kívüli sorosista, migráncssimogató, hazaárulók -ezeket mind ti mondjátok ránk, te keresztényfax- igen is állítjuk, h rohadt patkányok vagytok!!
Jozefina
Miért baj az, hogy patkányok??? Van patkányok éve a horoszkóp szerint is!!! Biztosan vannak közöttük is patkányok!!!
kulabombaafityiszre
Itt is hozzászólt egy fideszes patkány,halfaroknak álcázva magát.
tudode
Na!
.
Ezen is ELPICSOGNAK a pofakaratéSOKK akkor, amikor a "toplisKA" bevásáta az ÜKUKIK számára is nyügöt okozó sehova nem vezető SELEM UTTAL, mi közben osztozott a Liu Saolin Sándorék ARANYÁN "is"!
.
Tehát van, amelynek nincs HATÁRA, csak a FÖLDI KUTYÁKNAK!
.
human
Jó, hát ilyen magas labdát én is leütnék a fidesz helyében. Bangóné feltételezem azokra gondolt akik hatalmukkal visszaélve maximalizálják a fideszes szavazatokat. De ezt tényleg nem konkretizálta és támadási felületet hagyott. Hiba volt.
bencemacska
@kereső: ma, 17:46
Ki mint él, úgy Ítél! Vagy. Legjobb védekezés a támadás!
Hollik tényleg egy KRETÉN. Külsőleg, belsőleg egyaránt!
Sámannus
Okos tojás fityesznyikek. Ti arról sem tehettek hogy a szavazóitok azt szeretik amit csinyátok. Most pillanatnyilag a sok patkányt sikerült kinemesíteni, és ezt állítólag nemzetközi sikerkén élteti a szavazó táborotok. Igazság szerint csak ti nem vagytok képesek megérteni, hogy a szavazóitok a patkányokat is imádják amit ti sikeresen össze umbuldáztatok.
Értsétek meg most azé vagytok népszerűek "mert sok a patkány" teljesen egyértelmű hogy az állítás igaz és teljes mértékben elfogadjátok mindkét oldalon ezt a helyzetet.
human
Hollik azt a fideszest is felszólíthatta volna lemondásra aki egy cigányra zárta a kemenceajtót és eljátszotta, hogy elégeti.
Sámannus
@human: Most csak az a bajuk hogy szőr van a a palacsintában. Bangóné akár milyen értelemben is igazat szólt, és most a pejoratív értelmezéssel védekeznek, holott a dicső munkájuk eredménye miatt (mint a túl sok patkány van is) kedveli a nyálas bandájuk ezt a csődtömeg csürhét. A nyelvi játék most vissza nyalt hirtelen a farok rossz végén kell helyt állni, és szívnak mint a torkosborz. Muhhhahhha
tudode
Legalább a .GIMNAZISTA KISLÁNYRÓL leszálltak, találtak új húst, akin CSÁMCSOGHATNAK élő adásban egy rosszul sikerült beszólásért!
.
picike1
Én is ugy gondolom menj haza otthon mondhatod a legkedvesebbnek !!! ha már nem tudjátok mit beszélj annyi pénzért menj e l közmunkásnak adok egy jó tanácsot is !ne mérgezzél meg mindenkit a te beszéddedel .jó pihit
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@durbincs: Te nagyon hűlye IQ huszár ,mi a kurvaanyádról beszélsz ?Takarodj már a fórumról , és ne is válaszolj ,mert úgysem olvasom el ,te román büdösborz!
Madácsi Pali
Mi meg a g^cit a választási csalásokért!
Sámannus
Azért mondatnák le Bangónét mert tényleg sok a patkány. No kedves eftáskák tényleg sok? Akkor TI mondjatok le de piszkosul gyorsan! Ne kavarjátok itt a szart!
Sámannus
Világosabban is lehet fogalmazni: Az a baj hogy sok a patkány , és az is ha sok patkány van, és az is ha sok a patkány és még mindig sok a szimpatizánsa a fidesznek, és az is baj ha kevés a patkány, de sok a szimpatizánsa a fidesznek, de sok a patkány a fideszben, az se jó annyira, mert patkányokat védenek
Jáj de imádok szórakozni, amikor a csürhe beleszalad egy rahedli pofonba!
csipetke
Ha szétnézünk a fidesz"aranymondásai" között,és önként és dalolva lemondtak volna az olyan kaliberű beszólások miatt,mint amit Bangóné most eleresztett,már nem létezne a fidesz. Bolond lenne lemondani Bangóné.
Nessy
@csipetke: Náluk nem bűn sem a sikkasztás, sem a csalás, sem a lopás, sem a korrupció, sem Kövér elvtárs, mint házelnök időnkénti megjegyzései.
Kósa, Semjén aranyköpései az irodalmi tevékenységük. része.
Bangónénak ez meg a Soros kampány részeként elhangzott mondata.
Ma úgyis mindenre ez a válasza a fidesznek, akkor más is mondhatja.
Nessy
Apropó! Ha a fideszesek magukra vették a jelzőt, akkor talán szót tudnának érteni a négylábú patkányokkal, hogy legalább fényes nappal ne kószáljanak az utcán!
görbetükör
"...ők elvi alapon, kereszténydemokrataként az emberi méltóság tiszteletét vallják, és ebbe beletartozik a politikai ellenfelek méltóságának tiszteletben tartása is."

24.p3k.hu/app/uploads/2017/12/24909674_914679372024531_8190467484777997048_n-1024x576.jpg
csipetke
@Nessy: 22:09 Annyiban helyesbítenék azon,amit írtál,hogy a csalás lopás,sikkasztás,korrupció csak akkor nem bűn,ha fideszes követi el.Ha ugyanezt ellenzéki teszi,akkor keresztre feszítik.Ugyanez igaz arra is,amit mondanak,nekik lehet genyó dolgokat állítani,hazudozni,másnak nem.Ők egyenlőbbek az egyenlőbbeknél is.
justhpeter
Ameddig arról beszélünk, hogy Bangóné "lerágcsálózta" Kövér elvtársat, nem kell beszélnünk Kásler mekkmester baromságairól, valamint Palkovics akadémikuSS úr nehéz (szélmalom)harcáról az Akadémia ellen. Nem kell beszélni a szakmunkásképzés szétveréséről és a fiatalok elvándorlásáról. Itt a sok birkával kell elhitetni, hogy Bangóné a legveszélyesebb.
kereső
És addig sem beszélünk a "nem leszünk gyarmat"-paks2,750 milliárdos kinai vasút -ami eredetileg még csak 432 milliárd volt/hogy nől ennek az összege is-mint anno a vizes vb-é/,nem beszélünk a kinai gyógyszeripar???,,-ral kötendő együttműködésről-Richter vigyázz!-,nem beszélünk a Corvinusról és az alapitványáról,nem beszélünk arról hogy az ellenzéki szavazók hazaáruló sorosista csőcselék, nem beszélünk arról ,hogy diktatúrában élünk-és orbán hatalmi arroganciájában képes kivezetni Magyarországot az unióból, nem beszélünk az többségi orosz álllami tulajdonú "bank" Budapestre telepitéséról- ennek kapcsán arról, hogy Magyarország miniszterelnöke valószinűleg zsarolható az orosz elnök által, nem beszélünk arről, hogy orbán irredenta emlékművet készül megvalósitani Bp.-en, ami tovább rontja az ország megitélését, nem beszélünk arról, hogy a kormány most számolja fel éppen az újabb hatalmi ágat-a birói függetlenséget, nem beszélünk arról, hogy olyan tv.lépett hatályba amely tovább növeli a társadalmi egyenlőségeket- tovább roncsolja a társadalom szerkezetét. De üljünk csak fel a fidess tematizált közbeszédre,és paszirozzuk mi is a xart,ahogyan ők akarják.
cirip
Látszik rajta, hogy alkoholista, egy arrogáns hülye 3,14*csa , takarodjon, ! Mondom ezt mindenféle pártállás nélkül,egyszerűen csak annyi, hogy így nem lehet viselkedni!!!
nevemnick
@cirip: de azért jól vagy? Mint olvastam, Bayerovics zsóti szövegein nem voltál felháborodva?
Na ugye...
dr. prédikátor
Érdekes, a szarosszájú bajer zsóti mocskolódásán,a cigányégető, a köteles eltárs,meg a többi fityma patkány viselkedésén nem akadnak ki a gecik!!!
SystemError
Bezzeg, ha cigányokat égető videókat vagy másokat levágott disznónap ábrázolna, akkor erkölcsi mintakép lehetne. Minden fideszes tövig bekaphatja, aki a fentiek után egy szót is mer szólni. Illetve nem szólt akkor... Elég sok embernek csúszna ki már tudattalan a patkány szó a száján, ha a fidesz politikai és választói erkölcsökről beszélünk
SystemError
@durbincs: Végre egy cikk rólad szól! Nem örülsz? :)
dr. prédikátor
@SystemError: Még nem fogta fel, rágódik rajta!!!
papa.49
Likaspista nincs a másik párt dolgaiba bele VAU, VAU !!!
Yoda69
Ezek szerint hollik lager SS fuhrernek az belefer, hogy pocs elvtars a kazanban tuzeli el a ciganyokat, de az mar nem, hogy Bangone felresikerulten fogalmaz egy mondatot.
Jo lenne a fideSSes gecik elobb korulneznenek a sajat portajukon mielott nekimennek valakinek.
nevemnick
@durbincs: you stupid rat, amúgy meg kapd be a fiú lópaci nemi szervét.
nevemnick
@durbincs: nyűglődj pacek. Csak röhögni lehet rajtad.
SystemError
@durbincs: Ez az rázzad magad náci kurva!
verőce21
"Ütős képeket" lehetne csinálni arról a lemondatásról.
CsipkeRózsa
@RonaGyuri: Mészáros legalább közben megtanulja a kínai nyelvet.
Macskaszem
Fideszcsicskák sokkal durvább dolgokat művelnek, itt van példának okádék bayerzsóti ótvar mocskos pofája. Hazudik, rágalmaz és trágárabb, mint egy útszéli bugris paraszt. Hozzá képest Bangóné patkányozása egy lírai költemény.
bencemacska
@cirip: Mondja ezt egy ócska bayer -epigon!
Nessy
Drága Hollik elvtárs! Mit is mondtak nem régiben? Akinek nincs unokája, az nem is magyar! Aki nem ért egyet a főnöke agymacskáival, az hazaáruló! Tessen meglátogatni jövő vasárnap a mamáját. Igaz, ő nem tehet róla hogy ez lett a gyermekéből!
levarosbukta
@human: Szerintem is! Ráadásul semmi kontextusban nem volt az előzőekben elhangzottakkal. Az ellenzék még mindig nem tanulta meg hogy kétszer is gondolja meg mit mond, tesz, nyilatkozik mert a fidesz mindenre rárepül ,olyan elsöprő támadást indít hogy védekezni ellene szinte lehetetlenség.
SystemError
@verőce21: Ne izgulj azokat a férfinak nem nevezhető valamiket, akik "ütős képeket" szeretnek nőkről csinálni "meleg fogadtatás" várja a csillagban.
cirip
@nevemnick: Milyen szöveg? Hol? Nem olvastam.
Ezt a kurvát véletlenül éppen láttam a Tényekben, ennyi.
nezelodo
Mivel foglalkozzanak a dakota párt zsoldosai? Talán a Gulyás Marci filmjével, amely rávilágít a maffia módszereikre? Vagy Orbánnal aki a parlamentben buziszta az egykori polgári köröcskés politikustársát? Esetleg a lovagkeresztes aranyszájú ötös párttagkönyvessel? A köteles Lacáig már ne is menjünk vissza, aki már akkor megmondta a munkásmozgalmi régi harcostársainak, hogy egyenként levadászunk benneteket. Náluk ez természetes, gyárilag bennük van. A Kádár rendszerben is ezt csinálták, csak akkor még nem voltak ennyire keresztények.
SystemError
@dr. prédikátor: 09:05 Szerintem ő mindig rágódik, mivel egy dolognál többre nem tud gondolni, a rágódáshoz minimum egynél több alternatíva vagy lehetőség kell. Sajnos az ö kapacításait ez meghaladja, nem hogy ezek viszonyáról rágódjön azok már szorzókkal bonyolultabb műveletek! inkább folytonos idegi rángásnak mondanám a katatónia egyéb ismérveivel együtt. Azért hidd el a szipus zacsin stabilan és pihentetően van a keze 0-24-ben. Majom kis IT-s, persze az a fajta, aki 3 napja ugyanabban a szarcsíkos és telefingott fecskében ül a sötét szobában. Akinek nem szaktudása van, hanem törött gerince eladni azt a kicsit is annak aki pont az ilyen kis törött gerincű retkeket keresi..Kubatov papa felkarolja ezeket, Habony meg egy kis kokóval és pénzel Shikakára fejleszti ezeket. Őt nem lehetett, erre rájöttünk már! :) Nyilván ezt a műsort nem nekünk csinálják, hanem a külvilágnak. A másik férgen látszik nagyon, hogy bizonyos kulcsszavakkal szórja tele az oldalt, ami ugye aztán célorientált forgalmat generál, Durbi csak izgalmassá teszi az új forgalom belépőpillanatát a NER oldalakról idetévedt gyűlölködni vágyó barátocskái számára..:) Nagyon menőnek érzik magukat, de a legnagyobb bukásuk nem az lesz,hogy hibát vét a náci gépezet, hanem "törést" szenved...Hány kis patkányról derülne ki, hogy patkány, ha egyszer annak az igen nagy tudású hacker közösségnek a célpontjába kerülnének, akikhez képest a Manager-zselés, beképzelt majom IT-s egy nevetséges kis szarházi senki szaktudásban. Amikor a bolti tolvaj azt hiszi, hogy mert boltba jár lopni, akkor már ért a boltvezetéshez is meg a gazdasághoz..:)
SystemError
@durbincs: Hallod nyomi IT-s? Áruld már el nekünk, hogy ez a "gondolkodási stílus", amit nagyjából szavak formájában "megfogalmazol" az veled született vagy történt valami? Vagy számodra mi vagyunk érthetetlenek? Mesélj Durbi, hogy a ku..any..-ba sikerült ezt az életművet összehozni. Elhiszem, hogy jól keresel ezzel...Ha vannak gyerekeid és hazamész, akkor mit mondasz, amikor megkérdezik, hogy apa milyen volt a napod. Te meg azt válaszolod, hogy "maga ballonkabátos gyermeke valahol? erre-arra? agyhalott macskajancsika?" Vagy ezt így hogy képzeljük el te gerinctelen patkány! :)
Eladott Ország
Hogy a tetves szócsöveik a választási eljárásról szóló törvényt telibeszarják, nem téma. Hogy közel 300 millió forint közpénzből újítják fel a Tiborczék exkluzív luxuskastélyához (Tura) vezető utat, nem téma. Hogy az Orbán Ráhel-féle milliárdos divatügynökség több mint havi 3 millióért bérel luxusvillát, nem téma. Hogy Rogán Bűnöző Antal alá kerülnek az informatikai beszerzések is, miközben Mészáros éppen most vásárolta be magát egy informatikai cégbe, szintén nem téma. A tanárokra nincs 3 perc, a diákokat rugdossák, mintha ők volnának a nemzet ellenségei. De az téma, hogy Bangóné lepatkányozta a fideszeseket. És hogy stílszerű legyen a történet, elsőként Bayer mimózalelke rezzent össze. A patkányozásban, a nem fideszes univerzum mocskolásában, a taknyon és véren csúszás vízióinak megalkotásában élen járó ötös számú fideszes. Aki nem tűnt el a közéletből. Ez mind nem érdekes, csak azért hoztam ide, mert valóban cinikus, amikor a véresszájú fideszes pártkatona sértődik meg azon, hogy mások is képesek arra a színvonalra, amire ő.
SystemError
@durbincs: Segíts már értelmezni, amit leírsz te szipus retardált!. Tehát azt a gondolatot osztottad meg velünk, hogy van egy ballonkabátos pedofil, akiről kiderül, hogy "Börtön-Patkányokat"(nyilván ez fideszes politikusokat jelent) elégit ki orálisan és ez én lennék? Nem te kis takony, az te vagy most is és akkor is te leszel, amikor bementek kézen fogva a börtön-patkány haverjaiddal, hogy le csuda-furulyázzátok egymást vagy jó 5-10 éven keresztül.
lampa laz
kolozsvaros.com/
Bezzeg neki mindent szabad...

Bayer...„Magyarországon él 2,8 millió tisztességes magyar ember, akik a Fideszre
szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba,
még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek.
Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk"

ni csak ki patkányozik itt...

Bayer: "az összes patkány azon sivalkodik, hogy a miniszterelnök megfenyegette őket
Ezek a rohadékok, akik most ajvékolnak, hogy ők meg lettek fenyegetve. Pedig mindössze arról van szó, hogy egyszer tényleg vége lesz, és az összes szemét, rágalmazó tetű be lesz perelve." Sajtóklub
nevemnick
@durbincs: nyűglődj pacek. Csak röhögni lehet rajtad, te paptetű.
csak úgy....
@lampa laz: A napokban ünnepelték az 1milliomodik külföldi magyar állampógárt,ha a szavazásra jogosult, külföldi magyarokat levonom a Bayer féle 2,8 millió (szerinte) tisztességes magyarországi magyarból ?
nezelodo
@nevemnick: Ne törődj vele, mazochista, imádja ha fejére olvassák a tulajdonságait, minél jobban telibe találod az elfajzottságát, annál jobban tovább hergel mint egy nimfomániás, hogy még, még... Nincs mit tenni, ilyenre sikeredett, a teremtő is tréfálkozhat néha! A politika meg használja, aztán ha kell, eldobja, megtagadja. A példaképnek tekintett háború előtti polgári társadalomban is így volt, ahogy vele vannak a megbízói. A kis szőkét sem vitték haza a kupiból, pedig szerették némelyek, hát a durbi sem jut be a szalonjukba. A náci vezér pedig iparszerűen irtotta az ilyeneket, csak önmagával tette meg túl későn.
lampa laz
@csak úgy...: ...ha a napokban ünnepelték az 1milliomodik "fideszes állampolgárt", akkor igaza van Bangónénak, h szaporodnak a patkányok mivel, h minden külföldi magyar állampolgár a fideszre szavaz.
tudode
Előfordulhat, hogy Bangóné Ángyán dr. minősítésére asszociált, amikor azt mondta, hogy
.
A PATKÁNNYAL A FÉNYEN KELL MEGKÜZDENI, mert a CSATORNÁBAN ők vannak előnyben!
.
www.google.com/search?q=%C3%81ngy%C3%A1n+J%C3%B3zsef%3A+A+patk%C3%A1nnyal+a+f%C3%A9nyen+kell+megk%C3%BCzdeni&oq=%C3%81&aqs=chrome.1.69i59l2j69i57j69i61l3.3524j1j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
--------------------------
.
Csak hát! A cikkel együtt a 100 éves NÉPSZABADSÁGOT "is" kiherélték a toplisKÁK!
.

.
Valahogy így!
dr. prédikátor
@durbincs: Erőlködjél csak tróger geci patkány!!!remélem előbb vagy utóbb beleszakadsz az erőlködésbe!!!
csak úgy....
@durbincs: a te értelmed mindíg a gyötrelem? CT-d van a buksidról? valami nagy szar lehet benne?
csak úgy....
@durbincs: te egy jobb sorsra érdemes urológus? mit szedsz magad ellen? varázsgomba?
csak úgy....
@durbincs: IQ nuku muki ? te agyilag molyfing ?
lampa laz
@durbincs: te hülye fingterelő farvitorla, orbán ma nem evett babot, h itt legyeskedsz folyton köztünk?
lampa laz
@durbincs: te farvitorla, biztos jól megélsz ebből a sok bugyuta baromságból amit ide löksz, mert különben máshol bsznád a gyöpöt és nem itt.
Sámannus
Most a fittyfasz, a patkányokat védi a magyaroktól. No innen szép nyerni az egész fittyfasz média beszorult a patkánylyukba.
Sámannus
Bangóné monnyon le mert előjöttek a patkányok is bizony!
Sámannus
Végre egy téma ami még a migránsokat is eltéríti. Én is láttam egy migránst aki meghallotta hogy patkány, és vissza fordult a határon.
szaboria1
Nézem most épp az ATV nagyon rá kattantak Ők is a pénteki témára pedig jobb volna ha vissza néznék az egész beszélgetést és rájönnének, hogy Bombera Krisztina szólt közbe és ezzel meg is zavarta aki szerintem kizökkent az igazi mondandójából.
Sajnos egy nagyon rossz szokás, hogy a kérdezők közbe szólnak nem várják meg azt, hogy befejezze a mondandóját a válaszadó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.