Úgy tűnik, lassan mindegy, hogy melyik párt nyilatkozik meg, ugyanolyan alpári, vagy blőd, de mindenképpen minket választókat semmibe vevő mondatokat hallani. Nem Bangóné minősíthetetlen megszólalásáról akarunk értekezni - azt már megtettük - hanem, hogy a botrány kibukása után hogyan kezdenek a pártpaletta résztvevői kommunikálni az esetről.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Aki Én: Csak nem azt akarod mondani ezzel ,hogy az@Eriksson: kolléga halovány elios megvilágításba szenved?
Önkritika? az meg minek,lassan már nekem sincs...
csak úgy....
@Eriksson: tudod te bimbó!? te csak azokkal mersz és akarsz beszélgetni ( kötekedni) kiknek nincs ellenvéleményük vagy nem akarnak megbántani mert jobb emberek,mit te vagy én! velem miért nem akarsz vitázni ?
-különben,azok után miket töled olvastam,te nem is vagy vitapartner ,te csak egy beképzelt papagály ,max. 8 általánossal,mint a shikari kolléga...
csak úgy....
@Eriksson: látod! tudod te ! én gyurika :)
csak úgy....
@Eriksson: Régi helyesírás szerint tényleg "papagály"-nak kellett írni "papagáj"-t, ezért a leggyakoribb helyesírási hibák egyike.
elöfordulhat,hogy én még másképp tanultam a papagájt,mint te a történelmet ?
Sámannus
No van még nekünk sokféle állat. Ilyen még a szarka is, mert a történet tőle indult. Van aki a sok tetű miatt vakaródzik, akkor a választók is tetűk, vagy szarkák, ha lop a fő tahó, vagy akár a szamár aki még vad is a barmokról akkor még nem is elmélkedtem. Ki-ki megtalálja a magának megfelelőt a Dzsungel könyvében is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.