Kiszelly Zoltán politológus szerint tízből kilenc ember számára egyértelmű, hogy Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő megsértette politikai ellenfele, a Fidesz szavazóit.

Teljes letámadás: még a "szakértősködést" is bevetik Bangóné ellen a köztévében

A XXI. Század Intézet regionális igazgatója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában Bangóné Borbély Ildikó napokban tett nyilatkozatáról – melyben az ellenzéki politikus úgy válaszolt a Fidesz támogatottságának növekedéséről szóló kérdésre, hogy sok a patkány Magyarországon – azt mondta: ez egy olyan mondat, amiből egyértelműen azt lehet kihallani, hogy az ellenfele, a Fidesz szavazóira érthette.

Kiszelly Zoltán szerint a kommunikáció első szabálya, hogy amit félre lehet érteni, azt félre fogják érteni, ezért kell egy politikusnak, főként választási kampány idején, egyértelműen kell fogalmazni.

Hozzátette: a Fidesz jól reagált a helyzetre azzal, hogy a kormánypárt megsértett szavazói a szavazófülkében tudnak a legjobban válaszolni Bangóné állítására.

(MTI)

Fotó: Bangóné Borbély Ildikó/Facebook

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
10ből 9 embernek egyértelmű, hogy te egy ócska pártcsinovnyik vagy! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Szagértő Kiszelly!
orbán 2016-ban parazitákhoz és élősködőkhöz hasonlította az ellenzéket.
Bayer az ellentüntetőket nevezte ,,fasszopónak", tavaly a választások előtt pedig:
,,Mer' ugye azóta az összes patkány azon sivalkodik, hogy a miniszterelnök megfenyegette őket, meg aztán most már az egész nemzetet”
majd:
"Magyarországon él 2,8 millió tisztességes magyar ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek."
Eladott Ország
A fidesz kormány egyik politológusnak nevezett seggnyalója Kiszelly Zoltán a Blaha Lujza téri liberális beetetés című remekművében (el kell olvasni, mert ilyen penetráns gazemberséget még a mai viszonyok között is ritkán látni), amely a karácsonyi ételosztás apropóján íródott. Ha már ételt osztani egyik görénynek sem volt kedve beállni, úgy illik, hogy ideológiailag pellengérre állítsák az elvtársak azokat, akik szótlanul, kötelességtudatból és emberbaráti szeretetből meleg ételt és tartós élelmiszert osztottak a rászorulóknak. Kiszelly Zoltán neves és hírneves politológus mind a két trágyalétől és szervilizmustól bűzlő gumicsizmájával beleszállt a nyomorultakba, akik azért mentek ki a Blahára karácsony hajnalán éjjel 3-tól délelőtt 11-ig az átkozott sorban dideregni, mert egyrészt a liberálisok felbérelték őket, másrészt hogy ilyen módon járassák le a dicső kormányt. Ezeknek az éhező szerencsétleneknek semmi, a világon semmi nem túl drága azért, hogy rossz hírét keltsék az áldott nemzeti kormánynak, amelynek a kifizetési listáján néhány millióval Kiszelly is rajta van.
Te nagyon intelligens alattvalója a fideszes elvtársaknak! Mit akartál mondani a liberális beetetés szóösszetétellel? Hogy nem volt senki a Blahán és a nem kormány seggéből kilógó média meghamisította a felvételeket, mert egyre többen szabadulnak rá ellenőrizetlenül a Photoshop-ra? Azt akartad mondani – amennyiben nem a Sorosbérencek rajzolták oda mégsem a kígyózó nyomorúságot -, hogy az ételosztás liberális deviancia? Vagy esetleg azt, hogy azok, akik hosszú órákat fagyoskodtak a decemberi mínuszokban, azokat a liberális nemzetrontók fizették csak azért, hogy titeket idegesítsenek? Ha esetleg mégis vannak szegények – ahogyan te is nagy kegyesen elismered -, akkor nem kellett volna ételt osztani nekik, mert rohadjanak meg? Ha ezek közül egyik sem, akkor mi a büdös francnak nem bírtál kussolni?!
advocat
Az MSZP-s Bangóné közölte, hogy meg sem fordult a fejében, hogy a Fidesz-szavazók patkányok. Akkor most mi van? Ki nem mond igazat?
Sámannus
"Kiszelly Zoltán politológus szerint tízből kilenc ember számára egyértelmű,", hogy Bayer Zsolt Egy szar geci humortalan hazaáruló, aki a bajszos szartól kitüntetést kapott ugyanezért, te meg csak egy szarban fetrengő kukac vagy aki csak szeretné ezt a dicsőséget magának.
csak úgy....
@durbincs: nem a kedvenc napod? te csütörtököt mondó ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.